Kantoorruimte huren Schiphol, Beechavenue 54-62

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • Kastje/kluisje
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Schiphol-Rijk, Boeingavenue 4 min. lopen (0,3 km)
 • Treinstation Schiphol Airport 1 uur 13 min. lopen (6,0 km)
 • Sportschool 1 min. lopen (0,1 km)
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Beechavenue 54-62

10% korting!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Beechavenue (Rijk en omgeving)

Kantoorruimte huren in de omgeving van luchthaven Schiphol? Dat kan op deze toplocatie aan de Beechavenue. Hier staat namelijk een kantoorpand dat gebouwd is in het jaar 2000. Dit kantoorgebouw telt 5 verdiepingen en heeft een totale gebruikersoppervlakte van 30.770 m2. Het kantoorgebouw is gelegen op een gunstige en goed bereikbare locatie nabij het vliegveld. Niet voor niets dat al vele bedrijven als adviesbureaus, softwareontwikkelaars en administratiekantoren hier een ruimte huren.

Huurprijzen, kantoor Beechavenue, Schiphol-Rijk

In dit kantoorgebouw zijn diverse ruimten te huur variërend van 15 m2 tot 120 m2. Een kantoorruimte van 15 m2 is al te huur voor slechts €609,- per maand (inclusief G/W/L). Is jouw onderneming groter en huur jij liever de ruimte van 120 m2? Dan betaal je maandelijks €6317,-. Je kunt er in dit kantoorpand voor kiezen om een ruimte te huren op basis van flexibele huurvoorwaarden. Echter, je profiteert van de laagste huurprijs wanneer je voor tenminste 1 jaar een kantoorruimte huurt.

Beechavenue: receptie met administratieve ondersteuning

Dit kantoorpand biedt meer dan alleen kantoorruimte. Zo is er een gemeenschappelijke receptie waar jij en je gasten hartelijk ontvangen worden. Ook kun je gebruik maken van administratieve ondersteuning zoals de postverwerking. Daarnaast is er door het gehele gebouw razendsnelle WiFi aanwezig en zijn er vergaderruimten. Bovendien is er een print & copy service, erg handig! Naast al deze services en voorzieningen is er een grote business lounge aanwezig waar jij in alle rust kunt werken.

Locatie en bereikbaarheid, Beechavenue, Schiphol-Rijk

Het kantoorpand, gelegen in Schiphol-Rijk, ligt op een uistekend bereikbare locatie. Reis je met het openbaar vervoer? Dan kun je het beste richting bushalte Schiphol-Rijk reizen. Vanaf hier is het slechts 2 minuten lopen naar kantoor. Kom jij toch liever met de auto naar kantoor? Dan ben je vanaf de A4 in slechts enkele minuten op kantoor. Het kantoorpand staat in een gezellige wijk met Café Bar Joppe in de nabije omgeving. Hier kun jij na werktijd gezellig samen met je collega’s nog een drankje doen.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Beechavenue?

Wil jij graag een van de beschikbare kantoorruimten bemachtigen? Wacht dan niet langer en plan snel een rondleiding in. Dit is gratis en geheel vrijblijvend!


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Beechavenue 54-62 in Schiphol

(Flex)werkplekken
Kantoorkamers
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

M

Het plaatje op deze locatie klopt!

De kantoorruimtes zijn ruim en overzichtelijk en je maakt gebruik van vele voorzieningen en faciliteiten.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Beechavenue 54-62

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner