Hoofddorp, Saturnusstraat 40-62

4 (1)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorkamers

vanaf € 789 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Saturnusstraat in Hoofddorp

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Saturnusstraat in Hoofddorp? Neem dan een kijkje in de representatieve kantoorgebouw. Het kantoorpand is gebouwd in 1991, maar momenteel vindt er een grote renovatie plaats. De verhuurder verwacht 1 juni 2018 haar deuren te kunnen openen. Natuurlijk is het al wel mogelijk om een kantoorruimte of werkplek te reserveren op deze gewilde locatie in Hoofddorp.

Huurprijzen

Op deze locatie is het mogelijk om een 1-persoons kantoorruimten te huren, maar een onderneming met 10 personen is ook van harte welkom. De ingerichte kantoorkamers zijn comfortabel en voorzien van veel dag licht, snel en efficiënt werken is dus zeker mogelijk. Een kantoorunit huren met een oppervlakte van 10 m2? Voor een maandelijks bedrag vanaf €499,- is deze van jou. Is jouw onderneming groter dan 10 personen, maar wil je wel graag op deze locatie een kantoorruimte huren? Geen probleem, deelverhuur is ook mogelijk. Vraag onze vastgoedconsultants naar alle mogelijkheden.

Een receptie, vergaderruimten en parkeergelegenheid

De services en faciliteiten aan de Saturnusstraat in Hoofddorp zijn na de renovatie van hoog niveau. Zo is er in de royale entree een receptie te vinden, zij kunnen je ondersteunen in verschillende werkzaamheden. Bijvoorbeeld in het opnemen van binnenkomende telefonie en het verwerken van de post. In het kantoorgebouw zijn er verschillende vergaderruimten gerealiseerd, sommige ruimten hebben de capaciteit om maar liefst 150 mensen te ontvangen. De vergaderruimten geven ook de mogelijkheid om een presentatie te kunnen geven, dit komt door het aanwezige presentatie materiaal. En reis je met de auto naar je werkplek? Deze kun je parkeren aan de voorzijde van het kantoorgebouw, handig en snel!

Locatie en bereikbaarheid

Op een gunstige locatie is het kantoorpand gelegen, er is in de nabije omgeving namelijk veel te beleven. Zo kun je na een lange dag werken gezellig met je collega’s een hapje eten in de vele eetgelegenheden in de directe omgeving. Ook een heerlijke wandeling in de pauze door het wandelbos Hoofddorp Park is een echte aanrader! Om het kantoorpand te bereiken met de auto ben je slechts een paar minuten onderweg vanaf verschillende snelwegen. De op- en afritten van de A4, A44 en A9 liggen namelijk op slechts 10 minuten rijafstand. Reis je liever met het openbaar vervoer naar je werkplek? De loopafstand naar het treinstation is maar 50 meter, ideaal toch?

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Saturnusstraat in Hoofddorp?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Saturnusstraat in Hoofddorp? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en onduidelijkheden en plannen een rondleiding voor je in zodra dit mogelijk is. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de Saturnusstraat.

1 beoordelingen Saturnusstraat

Een nette en representatieve receptie!

Dagelijks een vriendelijk en warm welkom.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!