Hoofddorp, Rijnlanderweg 916

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Rijnlanderweg in Hoofddorp

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Hoofddorp, maar heb je nog geen geschikte locatie gevonden? Neem dan een kijkje in dit fantastische kantoorpand aan de Rijnlanderweg. Eigenlijk horen we het geen kantoorpand te noemen, het is namelijk een verbouwde hoeve. Met een vrije ligging tussen de weilanden heb je hier toch een gunstige aansluiting met verschillende rijkswegen en het openbaar vervoer. Bovengenoemde punten maken dit een populaire locatie om een kantoorruimte of werkplek te huren. De flexplekken hebben een zeer aantrekkelijke vestigingsplaats voor het waarmaken van circulaire ambities, kennisoverdracht en netwerken. Kleinschalig, met grote ambities. Ben jij nieuwsgierig hoe het er hier uit ziet? Wacht dan niet langer en plan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

Van standaard is hier geen sprake, er zijn maar liefst 20 ergonomische flexplekken gerealiseerd waarvan er op dit moment 10 beschikbaar zijn. Je huurt hier een fijne werkplek die is voorzien van ergonomische kantoormeubelen. Je hebt hier genoeg ruimte om comfortabel aan het werk te gaan. Naast je werkplek kun je ook gebruik maken van verschillende zitjes en ruimten in het kantoorgebouw. Voor een werkplek betaal je een maandelijks bedrag vanaf €175,-, gekoppeld aan een flexibel huurcontract.

Een circulaire werk- en ontmoetingsplek

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Rijnlanderweg in Hoofddorp, zul je merken dat je aan het werk gaat in een inspirerende omgeving. Je kunt hier heerlijk aan het werk, maar het is ook zeker een ontmoetingsplek. Er zijn in het pand namelijk meerdere ruimtes waar je een presentatie kunt geven tot maar liefst 200 personen. Het zijn unieke plekken die bruikbaar zijn voor vergaderingen, presentaties en workshops. Daarnaast is er bij het kantoorgebouw dagelijks duurzame en verse koffie/thee te verkrijgen en er is een buitenterras! Vele business events zijn hier al georganiseerd, dagelijks komen hier bezoekers van over de hele wereld.

Locatie en bereikbaarheid

Zoals eerder aangegeven is het gelegen om een gunstige locatie die zowel met de auto als met het openbaar vervoer makkelijk te bereiken is. De A4 richting Amsterdam, Leiden en/of Den Haag is al binnen enkele minuten te bereiken. Vervolgens kun je de auto op eigen terrein parkeren. Rijd je elektrisch? Er zijn 2 oplaadpunten. Daarnaast is het treinstation van Hoofddorp slechts 4 minuten lopen, makkelijk en snel!

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Rijnlanderweg in Hoofddorp?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Rijnlanderweg in Hoofddorp? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij eventuele vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte in Hoofddorp.

Rijnlanderweg 916 Rijnlanderweg 916 Hoofddorp Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!