Kantoorruimte huren Hoofddorp, Rijnlanderweg 916

Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Oplaadpunt auto
 • Gratis WiFi
 • Belruimte
 • Opslagruimte
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Kastje/kluisje
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Rijnlanderweg 916 in Hoofddorp

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Hoofddorp!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Rijnlanderweg in Hoofddorp

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Hoofddorp, maar heb je nog geen geschikte locatie gevonden? Neem dan een kijkje in dit fantastische kantoorpand aan de Rijnlanderweg. Eigenlijk horen we het geen kantoorpand te noemen, het is namelijk een verbouwde hoeve. Met een vrije ligging tussen de weilanden heb je hier toch een gunstige aansluiting met verschillende rijkswegen en het openbaar vervoer. Bovengenoemde punten maken dit een populaire locatie om een kantoorruimte of werkplek te huren. De flexplekken hebben een zeer aantrekkelijke vestigingsplaats voor het waarmaken van circulaire ambities, kennisoverdracht en netwerken. Kleinschalig, met grote ambities. Ben jij nieuwsgierig hoe het er hier uit ziet? Wacht dan niet langer en plan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

Van standaard is hier geen sprake, er zijn maar liefst 20 ergonomische flexplekken gerealiseerd waarvan er op dit moment 10 beschikbaar zijn. Je huurt hier een fijne werkplek die is voorzien van ergonomische kantoormeubelen. Je hebt hier genoeg ruimte om comfortabel aan het werk te gaan. Naast je werkplek kun je ook gebruik maken van verschillende zitjes en ruimten in het kantoorgebouw. Voor een werkplek betaal je een maandelijks bedrag vanaf €175,-, gekoppeld aan een flexibel huurcontract. 

Een circulaire werk- en ontmoetingsplek 

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Rijnlanderweg in Hoofddorp, zul je merken dat je aan het werk gaat in een inspirerende omgeving. Je kunt hier heerlijk aan het werk, maar het is ook zeker een ontmoetingsplek. Er zijn in het pand namelijk meerdere ruimtes waar je een presentatie kunt geven tot maar liefst 200 personen. Het zijn unieke plekken die bruikbaar zijn voor vergaderingen, presentaties en workshops. Daarnaast is er bij het kantoorgebouw dagelijks duurzame en verse koffie/thee te verkrijgen en er is een buitenterras! Vele business events zijn hier al georganiseerd, dagelijks komen hier bezoekers van over de hele wereld. 

Locatie en bereikbaarheid

Zoals eerder aangegeven is het gelegen om een gunstige locatie die zowel met de auto als met het openbaar vervoer makkelijk te bereiken is. De A4 richting Amsterdam, Leiden en/of Den Haag is al binnen enkele minuten te bereiken. Vervolgens kun je de auto op eigen terrein parkeren. Rijd je elektrisch? Er zijn 2 oplaadpunten. Daarnaast is het treinstation van Hoofddorp slechts 4 minuten lopen, makkelijk en snel!

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Rijnlanderweg in Hoofddorp?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Rijnlanderweg in Hoofddorp? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij eventuele vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte in Hoofddorp.  


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Rijnlanderweg 916

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen