Super deal

Hoofddorp, Siriusdreef 17

2132WT Hoofddorp

5 (1)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Gemeubileerde kantoorruimte huren aan de Siriusdreef in Hoofddorp

Een eigen kantoorruimte huren in Hoofddorp, voorzien van meubilair en tegen een betaalbare huurprijs? Bent u op zoek naar een zakelijke werkplek, kantoorkamer of kantoorruimte op maat in Hoofddorp, dan is dit de ideale locatie. U huurt een werkplek in de business lounge, een eigen kantoorkamer vanaf 10 m2 of een kantoorruimte op maat vanaf 100 m2. U maakt tevens 'gratis' gebruik van de business lounge op 60 andere kantoorlocaties in Nederland en 2.000 locaties wereldwijd van deze kantoorformule.

Huur een eigen kantoorkamer of werkplek aan de Siriusdreef in Hoofddorp

U heeft de mogelijkheid om flexibel kantoorruimte te huren aan de Siriusdreef. U kunt ook een gedeeld kantoor huren, samen met een ander bedrijf. Voor een werkplek hier, betaalt u slechts €239,- per maand. Kantoorkamers daarentegen zijn te huur vanaf €699,- per maand.

Dit kantoorgebouw in Hoofddorp is rolstoelvriendelijk!

Binnen het kantoorpand maakt u dan ook gebruik van alle voorzieningen. Denk hierbij aan een gemeenschappelijke receptie, vergaderruimten, de pantry en de koffiecorner. De kantoren worden regelmatig schoongemaakt en het kantoorgebouw is ook nog eens rolstoelvriendelijk!

Hoofddorp kent een levendige omgeving met alom bekende bedrijven

In de omgeving van dit business center zijn bedrijven gevestigd als Rabobank, Asics Europe, Sanoma Uitgevers, Thomas Cook en TNT. Het NS-station van Hoofddorp is op loopafstand gelegen, de bereikbaarheid vanaf de Rijksweg A4 is prima. Parkeerruimte is aanwezig bij het kantoorpand.

Plan ook een rondleiding aan de Siriusdreef in Hoofddorp

Geïnteresseerd maar nog niet overtuigd? Plan sowieso een rondleiding om een volledige indruk te krijgen van dit kantoor in Hoofddorp. Bij SKEPP kan dat zonder makelaarskosten, dus gratis en vrijblijvend!

Kantoorruimte huren nabij Schiphol Airport in Hoofddorp Siriusdreef 17 Hoofddorp Toplocatie!

1 beoordelingen Siriusdreef

Op deze gunstig gelegen locatie maak je gratis gebruik van de koffiecorner, ontzettend lekkere koffie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!