VERHUURD
Super deal

Amsterdam De Schinkel, Anthony Fokkerweg 1

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Amsterdam De Schinkel!

Kantoorruimte huren aan de Anthony Fokkerweg in Amsterdam (De Schinkel)

Ben jij op zoek naar een gave kantoorruimte aan de Anthony Fokkerweg in Amsterdam De Schinkel? Neem dan een kijkje in dit representatieve kantoorpand met industriële look. Amsterdam Schinkel is een gebied waar vooral veel creatieve bedrijven, zoals reclamebureaus, zich vestigen. Naast de beschikbare kantoorruimten maak je ook gebruik van de aanwezige services en faciliteiten.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er meerdere mogelijkheden voor het huren van een kantoorruimte. Op de 1e verdieping zijn 2 kantoorruimten beschikbaar, deze hebben een oppervlakte van 135 m2 en 228 m2. Op de 2e verdieping is nog een grote oppervlakte beschikbaar, namelijk 1432 m2. Het is mogelijk om hier een kantoorruimte te huren vanaf 500 m2. De ruimte bestaat nog niet en kan dus volledig naar eigen wensen worden gecreëerd. Op de 4e verdieping is ook een kantoorunit beschikbaar met een oppervlakte van 353 m2. Bovengenoemde prijzen zijn gebaseerd op een 1- jarig huurcontract. Naast deze grote oppervlakten verhuren ze ook turn-key kantoorkamers. Deze zijn geschikt voor 4 tot 8 personen en zijn te huur vanaf een maandelijks bedrag van €1500,-.

Parkeergelegenheid, sociale ruimten en 24/7 toegang

Het huren van een kantoorruimte aan de Anthony Fokkerweg in Amsterdam De Schinkel brengt vele voordelen met zich mee, waaronder de ruimte parkeerplaats aan de voorzijde van het kantoorgebouw. Ideaal om bij aankomst snel je auto te parkeren! In het kantoorpand zijn veel sociale plekken gecreëerd, een fijne plek om te zitten met een klant of juist zelfstandig aan het werk te gaan. Werk je liever in de avonduren of in het weekend? Dat is hier geen probleem! Door de 24/7 toegankelijkheid heb je de mogelijkheid om op ieder gewenst moment van de dag gebruik te maken van jouw kantoorkamer.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is erg goed bereikbaar met de auto, je werkt namelijk naast de A10. Ook liggen de A4 en A9 op een korte rijafstand van slechts een paar minuten. Reis je liever met het openbaar vervoer? De dichtstbijzijnde bushalte ligt op een loopafstand van 2 minuten, deze lijn heeft een rechtstreekse verbinding met het treinstation Amsterdam Lelylaan.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Anthony Fokkerweg in Amsterdam De Schinkel?

Wil jij een van de beschikbare kantoorruimten huren aan de Anthony Fokkerweg in Amsterdam De Schinkel? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je met het beantwoorden van al je vragen en plannen een rondleiding in. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend met het huren van een kantoorruimte aan de Anthony Fokkerweg.

Anthony Fokkerweg 1 Anthony Fokkerweg 1 Amsterdam De Schinkel Toplocatie!

3D Viewer Anthony Fokkerweg

1 beoordelingen Anthony Fokkerweg

Wat een ontzettend gaaf kantoorpand, aan alles is gedacht!

En wil je echt lekker lunchen? Neem dan een kijkje in het bedrijfsrestaurant!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!