Scroll down
Scroll of klik om te sluiten

Waarom je met Officeplanner prospects over de streep trekt

En je er ook als operator of belegger van profiteert

 • Huur, huurkoop of koop het complete inbouwpakket
 • De inrichtingstool als widget op je website is bewezen conversieverhogend
 • Screensharing sessie om het gebruik van Officeplanner te illustreren
 • Ontvang een kickback-fee als huurders Officeplanner-meubilair afnemen
Kas Bruinsma Kas Bruinsma 1st Broker & Research Manager LinkedIn

Deze partijen profiteren van de flexibiliteit van Officeplanner

En spelen zo perfect in op de wensen en eisen qua flexibele werkomgeving

Erg prettig, vooral de communicatie. De ervaring van Mindspace is dat Skepp een goede bemiddelaar is die met creatieve oplossingen komt en op deze manier zorgt voor het tot stand komen van een overeenkomst.

Mindspace

In mijn ogen is SKEPP een van de weinige toppers in de markt. Daar waar veel online brokers het proberen, zijn er maar een paar die het ook echt goed doen en die met leads komen waar je echt wat aan hebt. Top.

Freek Oversloot, Workspot

Fijne samenwerking. Zeer snelle en handige manier om in contact te komen met potentiële huurders.

Daaro Rotterdam

Super personeel waar we goed mee kunnen samenwerken.

Jerrel, Tribes

Altijd heel prettig contact, gedegen kennis van de markt, zeer ondernemend en actieve opvolging!

Eva van der Loop, Offices For You

Goed. SKEPP is kundig, attent, snel en gezellig. Ik heb een goede relatie met alle brokers.

Lex van Ingen, Merin

Leveren hele goede zuivere leads aan en zitten er goed bovenop. Ben zeer tevreden en heb via SKEPP veel verhuurd.

Floris van Kuijeren, M2Move

Fijne en betrokken mensen die altijd een stapje extra zetten.

Scalehub

Tot nu toe alleen maar tevreden met alle hulp en assistentie van SKEPP. Iedereen is ontzettend vriendelijk en servicegericht! Goed dat jullie hier onderzoek naar doen.

TSH Collab (The Student Hotel)

Onze ervaring met SKEPP is dat ze goede aanvragen doorsturen naar onze gebouwen. De aanvragen zijn een goede match en een bezichtiging houdt vaak al in dat de lead waardevol kan zijn. Merin ontvangt daarom graag leads van SKEPP.

Daan van der Veen, Merin

Altijd goed bereikbaar, kort op de bal, helpen te allen tijde waar mogelijk, gedegen kennis van de (vastgoed)markt en daarbij zeer plezierig contact!

Offices For You

Laat prospects de ruimte virtueel inrichten en verhoog hiermee het aantal conversies met 30%

Met deze tool krijgen prospects een idee van de grootte van het kantoor

Je wilt de kans op verhuur natuurlijk zo groot mogelijk maken. Hoe? Je stuurt ons een plattegrond van je kantoor op en we richten samen tijdens een screensharing sessie een ‘proefkantoor’ in met onze inrichtingstool. Tijdens een rondleiding met een prospect pak je een iPad erbij en laat je hen het kantoor razendsnel inrichten via onze online tool, te benaderen via shop.skepp.com

Met het inrichtingsvoorstel krijgt de prospect snel inzicht in de mogelijkheden van de kantoorruimte. Dit stimuleert de verhuur, want het is bewezen conversieverhogend (met 30%). En verder? Wij regelen het transport en de montage van het meubilair, waardoor de nieuwe huurder binnen no-time kan genieten van zijn nieuwe kantoor en inrichting.

Implementeer Officeplanner op je website en ontvang een kickback-fee bij succes

Plaats een widget, versnel de verhuur en ontvang een fee bij afname van Officeplanner-meubilair

Naast dat je de inrichtingstool van ons kunt benaderen via shop.skepp.com, kun je het ook als widget implementen op je eigen website. Het voordeel is dat je zo al je kantoorpanden en kantoorruimten in één overzicht hebt en bijvoorbeeld tijdens rondleidingen met prospects gemakkelijk switcht van ruimte. Richt het met Officeplanner-meubilair in en de prospect ziet direct of de ruimte(n) voldoen aan de wensen en eisen. Teken daarnaast een kickback-overeenkomst met ons, zodat je een kickback-fee tegemoet ziet als een huurder Officeplanner-meubilair bij ons afneemt. Dat noemen wij win-win!

Verhuur je kantoorruimte snel met Officelisting

Laat je portefeuille kantoorruimten met Officelisting gratis plaatsen op SKEPP

Officelisting

Officelisting

Pand gratis geplaatst? Dan starten wij direct met het actief op zoek gaan naar geschikte huurders door middel van (online) marketingtechnieken. No cure, no pay!

Officelisting

Veelgestelde vragen over Officeplanner

Heb je een vraag? Bekijk hieronder of je daarop een antwoord kunt vinden!

 • Officeplanner
  • Een huurder van mij wil graag gebruik maken van Officeplanner, wat kan ik dan het beste doen?
   • Heel simpel, namelijk de online tool van Officeplanner introduceren aan de huurder! Hierdoor kan de huurder supersnel het kantoorpand online inrichten. De tool is te benaderen via shop.skepp.com, maar is ook als widget te implementeren op jouw website. Voordelen van het virtueel inrichten is dat de huurder snel inzichtelijk heeft wat de mogelijkheden zijn van de betreffende kantoorruimte. Dit bespoedigt de verhuur. Bij Officeplanner heeft de huurder de keuze uit de betaalopties huur, huurkoop en koop. Bijkomend voordeel is dat wij verantwoordelijk zijn voor het transport en de montage. Lukt het niet met virtueel inrichten? Onze Spatial Designer staat klaar om je hiermee te helpen.

  • Ik twijfel of mijn kantoorruimten geschikt zijn voor Officeplanner, hoe kan ik dit uitzoeken?
   • Dat hoef je niet uit te zoeken, Officeplanner is namelijk toe te passen in (bijna) alle kantoorruimten. Waarom? Het meubilair is namelijk niet aard- en nagelvast verbonden met het pand. Het meubilair is simpel verplaatsbaar, zonder daarbij het pand te beschadigen. Bij afname van de SKEPP Meetingbox is het wel goed om je te realiseren dat het plafond een minimale hoogte van 2,60 meter moet hebben. Andere voorwaarden waaraan een ruimte moet voldoen zijn WiFi en elektriciteit. Is dit het antwoord dat je zocht? Neem dan snel contact op met SKEPP (info@skepp.com) om de mogelijkheden van Officeplanner door te nemen.

  • Wat kan ik het beste doen als een huurder graag een grotere (Officeplanner-) ruimte wil huren?
   • Allereerst van harte gefeliciteerd met de geplande uitbreiding van een van je huurders! Het beste is dat wij een nieuw inrichtingsvoorstel maken en zorgen voor een nieuw huurcontract (met hierin het aantal werkplekken, een actueel overzicht van het Officeplanner-meubilair onder levering&diensten en de veranderde huurprijs). En wat als een huurder wil krimpen? Neem dan contact op met ons, dan gaan wij op zoek naar de oplossing die zowel voor huurder als operator/belegger het beste is.

  • Waaruit kunnen huurders kiezen wat betreft een Officeplanner-inrichting?
   • De eerste keuze die een huurder moet maken, is de Officeplanner-stijl voor de inrichting. Hierbij kan gekozen worden uit URBAN Scandinavian (hippe en rustige uitstraling) en URBAN Industrial (industriële en stoere uitstraling). De stijlen beschikken over een eigen set met meubilair. Je hebt volledige vrijheid in het kiezen van de meubels. Daarom is het super simpel om zelf een ontwerp van een inrichting voor jouw kantoorruimte te maken. Lukt dit niet? Onze Spatial Designer staat klaar om advies te geven.

  • Hoe kan ik een kickback-fee tegemoet zien in combinatie met Officeplanner?
   • Allereerst teken je bij ons een kickback-overeenkomst. Als je daarna huurders enthousiast maakt om gebruik te maken van Officeplanner, ontvang je een percentage van het bedrag dat wij ontvangen voor het Officeplanner-meubilair. Dit kan gaan om huur, huurkoop of koop. Leuk bijverdienen voor jou op deze manier en er zijn geen risico’s aan verbonden!

  • Ik zou graag een kijkje nemen op een locatie waar een kantoorinrichting met Officeplanner te vinden is, kan dat?
   • Natuurlijk kan dat! Kom gerust langs bij één van de Officeplanner-locaties en zie met eigen ogen hoe bedrijven profiteren van de flexibiliteit van het meubilair. Neem contact op met ons om een afspraak te plannen. Je kunt hiervoor bellen naar 085 - 877 05 19 of mailen naar info@skepp.com.

Staat je vraag er niet tussen?