Projecten

This is how we move! Dynamic Offices, daar staan we voor.

Je zit hier goed als je zoekt naar een kantoorinrichting die aanpasbaar is wanneer nodig. Wij geloven namelijk in het flexibel inrichten van je kantoor en het inspelen op veranderende omstandigheden; adapt to the max. Wij maken kantoorinrichtingen met impact en daar zijn we best een beetje trots op!

Dit maakt ons trots

Wij geloven in een kantoorinrichting die met jou meebeweegt, nu en in de toekomst. Niet alleen wij geloven daarin, maar ook onze klanten! Wij hebben veel toffe inrichtingen mogen realiseren voor de meest uiteenlopende bedrijven; van startups tot grote bekende A-merken. En precies van die variatie houden we. Benieuwd of onze visies aansluiten op elkaar? Let’s meet!

Wat is onze first move bij Skepp?

Wij zorgen voor aanpasbare en dynamische kantoorinrichtingen die helemaal bij jou passen. In ons proces staat jouw wens altijd centraal en wij maken de vertaalslag naar het droomkantoor. En ja, laat dat maar aan ons over! Wil jij ook profiteren van zo’n flexibele kantoorinrichting of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Let’s chat!

Ready to make the first move?

Klaar voor een dynamische kantoorinrichting? We got you! Maak jij de first move?

Geen verplichtingen
Persoonlijk ontwerpplan
Gratis & vrijblijvend advies

Onze projectinrichtingen

Duik in de wereld van projectinrichting en ontdek alles over een dynamisch en flexibel interieur. Projectinrichting gaat over meer dan alleen het plaatsen van kantoormeubels in een ruimte. Het is een creatief proces waarbij een kale ruimte omgetoverd wordt tot een functionele, inspirerende en flexibele werkomgeving. Het is de plek die perfect moet aansluiten op de wensen en behoeften van jou als gebruiker. Met een slim projectontwerp, hoogwaardig materiaal en modulaire producten kan een ruimte volledig getransformeerd worden. Wat kan je verstaan onder projectinrichting? Wij richten alle soorten ruimtes in; van een kantoor tot een hotel en van een restaurant tot een vergaderzaal. De sleutel tot flexibiliteit en succes start bij Skepp met ons team projectinrichters.

Ervaring

Van een werkplek tot de complete kantoorinrichting; het begint bij een projectontwerp! Wij hebben inmiddels al veel projectinrichtingen succesvol afgerond! Van de meest uiteenlopende bedrijven; van startups tot projectinrichting op kantoor van grote A-merken en van het plaatsen van een stiltewerkplek tot aan de complete kantoorinrichting. De diversiteit is supertof en het maken van een flexibele en inspirerende werkomgeving is helemaal ons ding. Het voordeel van Skepp als projectinrichter is dat we ons focussen op flexibiliteit en aanpasbaarheid. Wij geloven dat de omgeving zich moet kunnen aanpassen naar de veranderende behoefte van jou als klant. Daarom maken we veelvuldig gebruik van modulair kantoormeubilair in onze projectinrichtingen. Wij creëren dynamische kantoren die klaar zijn voor het heden én de toekomst.

Blije klanten maken ons blij!

We hebben al vele klanten blij mogen maken met projectinrichtingen en ons portfolio blijft groeien. Van het inrichten van kleine kantoren tot grootschalige projectinrichtingen van multinationals. Elk project is weer uniek en dat maakt ons werk zo boeiend! In elk kantoor ontwerp staat jij als klant centraal en vertalen we jouw wensen en behoeften naar een passend kantoor ontwerp. Wij geloven in een projectinrichting die met jou meebeweegt, zowel nu als in de toekomst. Niet alleen wij geloven daarin, maar ook deze klanten!

Van een vergaderbox tot complete kantoorinrichting

Of het nu gaat om het plaatsen van een modulaire meetingbox, het creëren van een inspirerende werkplek of een totaal projectontwerp; bij Skepp ben je aan het juiste adres. Met een uitgebreide collectie kantoormeubilair zijn we de projectinrichter voor elke zoekvraag en uitdaging. Met ons aanbod zorgen we niet alleen voor het toffe projectontwerp, maar nemen we ook de functionaliteit en aanpasbaarheid mee in het plan.

Maar, wat is het verschil tussen projectinrichting en kantoorinrichting?

De termen projectinrichters of kantoorinrichters worden vaak door elkaar gehaald, toch zit er een nuanceverschil in. Kantoorinrichting staat voor het inrichten en decoreren van een kantoor. Het doel hierbij is vooral een functionele en aantrekkelijke werkruimte maken die past bij de behoefte en stijl van een bedrijf. Projectinrichting is nog wat meer omvattend. Projectinrichting gaat namelijk over het ontwerpen en inrichten van een specifieke ruimte en een project. Het kan een nieuw kantoorpand zijn, een wachtkamer of een afdeling van een bedrijf dat een upgrade nodig heeft. Het doel van projectinrichting is om de specifieke ruimte aan te laten sluiten op de behoefte vanuit het project. Wij zorgen voor een totaalconcept binnen Skepp; van kantoorinrichting tot projectinrichting.

Projectinrichting: je kantoor als visitekaartje

Heb je een toffe en dynamische kantoorinrichting? Dan is dat niet alleen een fijne werkomgeving voor collega’s, maar ook het visitekaartje naar je klant. Het is dus belangrijk dat de projectinrichting naadloos aansluit op de kernwaarden van je bedrijf. Kies je voor Skepp, dan kies je voor een projectinrichter die jouw DNA vertaalt naar een unieke en flexibele ruimte. Kortom, wij helpen je bij het maken van een goede indruk op je klanten en laten je team thuis voelen op kantoor.