Schiphol Airport, Schiphol Boulevard 127

4 (3)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorkamers

vanaf € 679 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Schiphol Boulevard (Badhoevedorp en omgeving)

Binnen WTC Schiphol Airport aan de Schiphol Boulevard worden diverse kantoorruimten te huur aangeboden. Het kantoorgebouw kent een totale gebruikersoppervlakte van maar liefst 41.423 m2. Aangezien dit kantoorpand in Schiphol gevestigd is, vind je vele restaurants en winkels in de directe omgeving. Zo kun je er voor kiezen om een lekker kopje koffie te drinken in het Runway Café of spot jij samen met je collega’s Joris Linssen terwijl je gezellig een wijntje drinkt bij de Hello Goodbye Bar.

Huurprijzen, kantoor Schiphol Boulevard, Schiphol

Je huurt in dit kantoorpand een kantoorruimte met 3 werkplekken vanaf €1358,- per maand. De keuze is aan jou: voor de korte of lange termijn huren. Een langer huurtermijn kan echter financieel voordeel opleveren. Bovenstaande prijzen gebaseerd op een huurtermijn van 36 maanden.

Schiphol Boulevard: bemande receptie en catering

Het WTC Schiphol kent een hoog servicelevel en heeft een unieke ligging tussen het Sheraton en Hilton hotel op Schiphol Airport. Qua services kun je denken aan een bemande receptie die je ondersteunt met de postverwerking en telefoonaanname. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om catering te laten verzorgen, ideaal als jij in een vergadering zit. Wil je graag meer informatie over wat allemaal mogelijk is? Kom gewoon eens gezellig een kijkje nemen.

Locatie en bereikbaarheid, Schiphol Boulevard, Schiphol

Het zal je niets verbazen, dit kantoorpand kent een topbereikbaarheid. Schiphol Airport treinstation ligt op een loopafstand van 9 minuten. Daarnaast ben je met de auto vanaf de A4, A9 en A200 binnen enkele minuten op kantoor. En natuurlijk is het kantoorpand uitstekend bereikbaar voor buitenlandse zakenpartners door haar ligging op Schiphol Airport. Een betere bereikbaarheid kan bijna niet!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Schiphol Boulevard?

Zie jij jezelf al werken op deze leuke kantoorlocatie op Schiphol Airport? Kom gezellig eens langs en kijk of er een geschikte ruimte tussen zit voor jouw onderneming. Plan hiervoor een rondleiding in. Dit is geheel gratis en je zit nergens aan vast.

3 beoordelingen Schiphol Boulevard

Wauw wat een gave locatie!!

Práchtig uitzicht vanuit kantoor. Zo jammer dat je meteen de jackpot betaald....

TE GEK!

Geeft je organisatie echt een boost.

Perfect!

En je kunt er heerlijke koffie verkrijgen (natuurlijk niet onbelangrijk)

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!