Kantoorruimte huren Schiphol, Aankomstpassage 1

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Belruimte
 • Parkeergelegenheid
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Aankomstpassage 1 in Schiphol

Beschikbare (flex)werkplekken
 • (Flex)werkplek

  Ruimte: 1 dag per week beschikbaar
  Huurprijs: € 42 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • (Flex)werkplek

  Ruimte: 2 dagen per week beschikbaar
  Huurprijs: € 104 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • (Flex)werkplek

  Ruimte: 5 dagen per week beschikbaar
  Huurprijs: € 208 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Luchthaven in Schiphol

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte aan de Luchthaven in Schiphol? In ontvangsthal 4 vind jij de mogelijkheid om even rustig te werken voor of na jou vlucht. Het is een ideale locatie voor reizigers die een lange tijd in het vliegtuig hebben gezeten of juist voor de boeg hebben. Je zou hier dus makkelijk de laatste werkzaamheden kunnen afronden of juist starten aan de nieuwe!

Huurprijzen

Op deze locatie heb je de mogelijkheid om een werkplek te huren, dit kan al vanaf €10,40 per dag. Het is een goedkope oplossing waar je in een comfortabele omgeving bezig kunt met je werkzaamheden. Reis je vaker met het vliegtuig en wil je voor een langere periode gebruik maken van een kantoorruimte? Voor een werkplek die je 1 keer per week kunt gebruiken, betaal je slechts een maandelijks bedrag van €42,-. Alle kantoren worden geëxploiteerd door een flexoperator.

Een receptie, vergaderruimten en sociaal hart

Het huren van een kantoorruimte aan de Luchthaven van Schiphol brengt vele voordelen met zich mee, je kunt namelijk naast je werkplek ook gebruik maken van de vele services en faciliteiten. Zo is er bij binnenkomst een bemande receptie aanwezig, zij zorgen dagelijks voor een vriendelijk ontvangt en kunnen je ondersteunen bij meerdere werkzaamheden. Daarnaast zijn er in ontvangsthal 4 ook meerdere vergaderruimten waar je gebruik van kunt maken, erg handig wanneer je met een klant op deze locatie hebt afgesproken. Wil je het minder zakelijk houden en niet in een van deze ruimten vergaderen? Neem dan plaats in de sociale ruimte, wat geschikt is voor zowel formele als informele gesprekken.

Locatie en bereikbaarheid

De locatie is natuurlijk super, bij vertrek of aankomst is het slechts de juiste ontvangsthal opzoeken en je kunt aan het werk. Om de luchthaven te bereiken met de auto ben je slechts enkele minuten onderweg naar je werkplek. De op- en afritten van de A4, A9 en A200 liggen op een korte rijafstand van slechts 5 minuten. Reis je liever met het openbaar vervoer? Het treinstation Schiphol Airport is maar 1 minuutje lopen, je kunt dus zo aan het werk in je nieuwe kantoorruimte!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Luchthaven van Schiphol?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de luchthaven van Schiphol? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen! Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder aan een kantoorruimte in Schiphol. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

E

Ideaal om hier voor mijn vlucht nog even te kunnen werken, perfect voor elkaar.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Aankomstpassage 1

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen