Kantoren laden...

Kantoorruimte huren in Amsterdam Amstel Business Park{{ City.Title }}

Filters
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
{{ offices.length }} van de {{ totalOfficesCount }} kantoren in in de buurt van {{ City.Title }}
Meer kantoren laden

Voor deze zoekopdracht hebben we geen kantoren kunnen vinden.

Niet gevonden wat je zoekt? Laat ons je helpen zoeken!
  • Gratis en vrijblijvend
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Persoonlijke hulp
  • Klantenbeoordeling 9.2/10
Daan Zeevat
Daan Zeevat
Vastgoedconsultant
Neem contact op
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Een kantoorruimte huren in {{ City.Title }}?

Een kantoorruimte huren in Amsterdam Amstel Business Park?

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte op het Amsterdam Amstel Business Park? Amsterdam Amstel Business Park is onderdeel van onze hoofdstad Amsterdam en een populaire locatie om kantoorruimte te huren, mede door het grote bedrijventerrein. Op dit moment bieden wij meerdere kantoorpanden aan in de omgeving Amstel Business Park. Het huren van grote kantoorruimten, kleine units en werkplekken, alles is hier mogelijk! Bij SKEPP hebben we diverse mogelijkheden om een kantoorruimte te huren in Amsterdam Amstel Business Park. 

Gewilde kantoorruimte in Amsterdam Amstel Business Park

Ben je op zoek naar een kantoorruimte met full-service? Dan is een kantoorruimte aan de Joop Geesinkweg 501 helemaal weggelegd voor jouw bedrijf. Je hebt 24/7 toegang tot jouw kantoorruimte en tijdens de lunch kun je aanschuiven in het bedrijfsrestaurant. Of bekijk eens het moderne kantoorpand aan de H.J.E. Wenckebachweg 90-108. In Amsterdam Business Park zijn mogelijkheden genoeg om een kantoorruimte te huren! 

Amstel Business Park is een gewilde kantorenlocatie in Amsterdam

Op het Amstel Business Park van Amsterdam zijn grote bedrijven gevestigd als LinkedIn, G-star en Philips. Het is een erg gewilde en gevarieerde bedrijfslocatie met een gunstige bereikbaarheid. Het bedrijventerrein is nabij het Amstelstation in Amsterdam gelegen en ook de opritten van de snelwegen zijn binnen enkele minuten te bereiken. De beschikbare kantoorpanden hebben een moderne en industriële uitstraling. 

Hoe kies je de juiste kantoorruimte?

Wanneer je hebt besloten een kantoorruimte te gaan huren in Amsterdam Amstel Business Center, helpen wij je om een kantoorpand te vinden die aansluit bij jouw wensen. Onze vastgoedconsultants zijn gespecialiseerd om jou te voorzien van het juiste advies. Dit doen wij gratis en geheel vrijblijvend. Wij hebben overeenkomsten met de verhuurders, dus je betaald ons niks in vergelijking tot makelaars.

Bekijk en beleef het kantoor met eigen ogen

Enthousiast geworden over een kantoorpand in Amsterdam Amstel Business Center? Onze vastgoedconsultants plannen een rondleiding voor je in. Door middel van een rondleiding kun je het kantoor in Amstel Business Park met eigen ogen bekijken en beleven. Een kantoorruimte huren in Amsterdam Amstel Business Park is al mogelijk vanaf €870,- in de maand met meestal een minimale huurtermijn van 1 of 2 jaar. Wij helpen je graag verder in de zoektocht naar een perfecte kantoorruimte in Amsterdam Business Park!

Neem ook eens een kijkje tussen het kantorenaanbod op andere kantoorlocaties in Amsterdam. Zo zijn ook Amsterdam Centrum, Amsterdam Zuid-Oost en Amsterdam- Houthavens populaire locaties om kantoorruimte te huren. 

Kaartweergave
Kantoorruimte hurenfal fa-times
Zoeken
Populaire steden/stadsdelen in de buurt
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
Toon {{ offices.length }} kantoren far fa-angle-right fal fa-times Resetten