Kantoorruimte huren Amsterdam Nieuw-West, Overschiestraat 59

5 (1 beoordelingen)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Overschiestraat 59 in Amsterdam Nieuw-West

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 500 m2
  Huurprijs: € 6.875 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 1000 m2
  Huurprijs: € 13.750 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Overschiestraat in Amsterdam (Nieuw-West)

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Overschiestraat in Amsterdam Nieuw-West, maar heb je nog niet de juiste locatie gevonden? Neem dan een kijkje in dit fantastisch afgewerkte kantoorgebouw. Je huurt hier een kantoorruimte op een goed bereikbare locatie, namelijk naast de A10. Benieuwd of er een kantoorkamer beschikbaar is die aansluit bij jouw organisatie? Neem dan snel een kijkje in het kantoorpand en ontdek het zelf. 

Huurprijzen

Op dit moment doet zich een unieke kans voor, er is namelijk 1000 m2 beschikbaar. Een mooie kans op deze top locatie in Amsterdam Nieuw-West. De beschikbare vierkante meters bevinden zich op de 2e etage. Is deze oppervlakte te groot maar wil je wel graag een kantoorruimte huren op deze locatie? Deelverhuur is mogelijk vanaf 500 m2. De huurprijs is €165,- per m2 per jaar, een mooie prijs/kwaliteit verhouding. Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder.

Parkeergelegenheid en 24/7 toegankelijkheid

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Overschiestraat in Amsterdam Nieuw-West maak je niet alleen gebruik van je kantoorruimte, maar ook van alle aanwezige services en faciliteiten in- en rondom het kantoorgebouw. Reis je met de auto naar je werkplek? Dan heb je mazzel! Onder het kantoorpand is een grote parkeergarage gerealiseerd en tegenover het pand bevindt zich ook nog een groot parkeerterrein. Bepaal je graag je eigen werktijden gedurende de werkweek? Dat is ook hier mogelijk! Door de 24/7 toegankelijkheid kun je in de avonduren de laatste werkzaamheden afronden en zelfs in het weekend terug komen. 

Locatie en bereikbaarheid

Zoals eerder aangegeven is het kantoorgebouw op een gunstige locatie gelegen, het is namelijk ideaal bereikbaar met de auto. Je huurt hier namelijk een kantoorunit naast de A10, binnen 1 minuut bereik je de op- en afrit. Reis je liever met het openbaar vervoer naar je werkplek? De dichtstbijzijnde bushalte is ook maar slechts 1 minuut verwijderd, ideaal dus. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Overschiestraat in Amsterdam Nieuw-West?

Wil jij graag een kantoorruimte huren in het kantoorgebouw aan de Overschiestraat in Amsterdam Nieuw-West? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een moment dat jou schikt. Wil je graag eerst meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar de juiste kantoorruimte aan de Overschiestraat in Amsterdam. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Y

Ik werdt vriendelijk geholpen bij het uitzoeken van een kantoorpand.

Ik heb hier de afgelopen tijd met plezier gezeten. Erg fijne locatie met goede parkeermogelijkheden en het pand heeft een hele professionele sfeer.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Overschiestraat 59

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen