Kantoorruimte huren Amsterdam Duivendrecht, Van der Madeweg 1-3

Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Airconditioning
 • Opslagruimte
 • Belruimte
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Van der Madeweg 1-3 in Amsterdam Duivendrecht

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 26 m2
  Huurprijs: € 442 € 420 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 31 m2
  Huurprijs: € 526 € 500 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 59 m2
  Huurprijs: € 989 € 940 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 99 m2
  Huurprijs: € 1.568 € 1.490 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 255 m2
  Huurprijs: € 3.800 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 294 m2
  Huurprijs: € 4.410 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Van der Madeweg 1-3 in Amsterdam

Op zoek naar een kantoorruimte die zowel centraal gelegen als inspirerend is? Aan de Van der Madeweg 1-3 in Amsterdam vind je een werkplek die creativiteit en productiviteit stimuleert dankzij een levendige sfeer en modern meubilair. Dit kantoor biedt de perfecte omgeving voor zowel individuele focus als collaboratieve projecten.

Huurmogelijkheden

Het pand aan de Van der Madeweg onderscheidt zich door zijn speelse kleurencombinaties en stijlvolle verlichtingselementen, wat een professionele doch huiselijke sfeer creëert. Of je nu op zoek bent naar een privé kantoor voor diepe concentratie of een open ruimte voor teamoverleg, hier kun je de perfecte balans vinden tussen privacy en gemeenschappelijke interactie.

Voorzieningen

De voorzieningen aan de Van der Madeweg 1-3 omvatten snelle internetverbindingen, volledig uitgeruste pantry's voor ontspannen pauzes, en praktische opslagruimtes die helpen om de werkruimtes netjes en georganiseerd te houden. Daarnaast beschikt dit kantoor over voldoende parkeergelegenheid voor zowel personeel als bezoekers, en met 24/7 toegang kun je je werkuren flexibel indelen.

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorpand is uitstekend bereikbaar. Gelegen nabij de ringweg A10, ben je binnen enkele minuten op weg naar elke bestemming in en buiten Amsterdam. Voor medewerkers die met het openbaar vervoer reizen, zijn er diverse bus- en treinverbindingen op loopafstand. De omgeving biedt ook tal van lunchrooms, restaurants, en winkels, waardoor dit niet alleen een handige, maar ook een aangename locatie is om te werken.

Binnenkort ook kantoorruimte huren aan de Van der Madeweg in Amsterdam?

Ontdek de dynamiek en het comfort van een kantoor aan de Van der Madeweg 1-3. Met zijn uitstekende faciliteiten en toplocatie biedt dit pand alles wat je nodig hebt om succesvol te zijn. Neem contact op voor meer informatie of plan direct een rondleiding om zelf de unieke sfeer en mogelijkheden te ervaren. Kies voor een kantoorruimte die net zo dynamisch is als jouw bedrijf.

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Van der Madeweg 1-3

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen