Kantoorruimte huren Hoofddorp, Saturnusstraat 46-62

Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Saturnusstraat 46-62 in Hoofddorp

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 14 m2
  Huurprijs: € 786 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 28 m2
  Huurprijs: € 2.358 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Saturnusstraat in Hoofddorp

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte aan de Saturnusstraat in Hoofddorp? Neem dan een kijkje in dit representatieve kantoorgebouw. Het kantoorpand is in 1991 gebouwd, maar dit is recentelijk gerenoveerd tot een modern businesscentrum. Je kunt hier gebruik maken van kantoorruimten, werkplekken, vergaderlocaties en conferentiezalen. Ook de services en faciliteiten in het kantoorpand zijn erg goed. Benieuwd? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

In het kantoorgebouw heb je verschillende mogelijkheden, eigenlijk is elke oppervlakte wel realiseerbaar. Zo kun je bijvoorbeeld een kantoorkamer huren voor 4 personen voor een maandelijks bedrag van €1048,-. Op zoek naar meer ruimte? Neem dan een kijkje in een kantoorunit voor 10 personen, te huur voor €2620,- in de maand. Ben je groeiende met je bedrijf en heb je meer ruimte nodig? Vraag dan aan onze vastgoedconsultants naar de opties van deelverhuur.

Een receptie, pantry en vergaderruimten

Bij binnenkomt in de gerenoveerde entree aan de Saturnusstraat tref je een royale hal aan. Hier is ook een bemande receptie te vinden. Zij zorgen dagelijks voor een vriendelijk ontvangt, ook voor je gasten! Daarnaast kunnen de receptionisten ook meerdere werkzaamheden van je overnemen, zoals binnenkomende telefonie en het verwerken van de post. Over verschillende verdiepingen zijn meerdere pantry’s gerealiseerd, hier kun je een lekker kopje koffie/thee zetten en in de middag een lekkere lunch voor bereiden. Wil je graag een presentatie geven of een belangrijke vergadering plannen? Maak gebruik van de aanwezige vergaderruimten.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een gunstige ligging, het is zowel met de auto als het openbaar vervoer makkelijk bereikbaar. De op- en afritten van de snelwegen A4, A44 en A9 zijn vanaf jou werkplek binnen 7 minuten te bereiken. Reis je liever met het openbaar vervoer? Binnen minder dan 10 minuten lopen vanaf jou werkplek vind je het treinstation van Hoofddorp, vanaf deze locatie bereik je makkelijk elke stad in Nederland. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Saturnusstraat in Hoofddorp?

Zie jij het wel zitten om jou bedrijf te vestigen aan de Saturnusstraat in Hoofddorp? Twijfel dan niet langer en plan een rondleiding in en bekijk het kantoorpand met eigen ogen! Heb je hier hulp bij nodig? Onze vastgoedconsultants helpen je graag verder bij al je vragen. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Saturnusstraat. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Saturnusstraat 46-62

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen