Kantoorruimte huren Leiden, Fruitweg 38

Voorzieningen
 • Lift
 • Opslagruimte
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Fruitweg 38 in Leiden

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 5 personen
  Huurprijs: € 565 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Fruitweg 38 in Leiden

De zoektocht naar de ideale kantoorruimte leidt naar de Fruitweg 38-60A in Leiden, waar de Spoorgebouwen I & II zich presenteren als een perfecte locatie voor bedrijven die zoeken naar een balans tussen functionaliteit en toegankelijkheid. Binnen dit bedrijventerrein Lammenschans combineren deze panden bedrijfs- en kantoorruimte, omgeven door een stimulerende omgeving die creativiteit en bedrijvigheid bevordert.

Huurmogelijkheden

Beschikbaar op de eerste verdieping van de Spoorgebouwen aan de Fruitweg in Leiden zijn kantoorruimtes die variëren van 1-3 werkplekken tot 4-6 werkplekken. Deze kantoren zijn voorzien van moderne afwerkingen zoals vloerbedekking, zonwerende beglazing, en systeemplafonds met inbouwarmaturen. Met prijzen vanaf €300,- exclusief btw per maand, inclusief toegang tot gemeenschappelijke voorzieningen zoals een nette pantry, moderne toiletvoorzieningen, en een lift, bieden deze ruimtes een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Voorzieningen van Spoorgebouwen I & II

Aan de Fruitweg 38-60A in Leiden bieden de Spoorgebouwen meer dan alleen een werkplek. Naast de essentiële voorzieningen zoals snelle internetverbinding, bieden de gebouwen faciliteiten zoals airconditioning in geselecteerde kantoren, wat bijdraagt aan een comfortabele werkomgeving. Het delen van faciliteiten zoals pantry’s en toiletvoorzieningen versterkt het gemeenschapsgevoel, terwijl de lift toegankelijkheid voor iedereen garandeert.

Locatie en bereikbaarheid

De centrale locatie van de Spoorgebouwen op het bedrijventerrein Lammenschans in Leiden garandeert uitstekende bereikbaarheid. Met NS station Lammenschans op loopafstand en directe aansluiting op de A4, zijn steden als Amsterdam, Rotterdam en Den Haag snel en gemakkelijk bereikbaar. Voor degenen die met de auto komen, biedt het terrein voldoende parkeergelegenheid, met extra parkeeropties in de nabijgelegen parkeergarage.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Fruitweg in Leiden?

Een kantoorruimte huren aan de Fruitweg 38-60A in Leiden betekent kiezen voor een locatie die groei en succes faciliteert. Met flexibele werkplekopties en een scala aan voorzieningen is dit de ideale basis voor jouw onderneming. Neem contact op voor meer informatie of om een rondleiding te plannen. Ontdek zelf de voordelen van werken in de Spoorgebouwen I & II – waar jouw bedrijf de ruimte krijgt die het verdient.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Fruitweg 38

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen