Kantoorruimte huren Rotterdam Waalhaven, Waalhaven O.z. 85

Voorzieningen
 • Lift
 • Oplaadpunt auto
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Waalhaven O.z. 85 in Rotterdam Waalhaven

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 679 m2
  Huurprijs: € 9.050 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Waalhaven O.z. 85, Rotterdam

Op zoek naar kantoorruimte in Rotterdam? De Waalhaven O.z. 85 biedt een dynamische werkomgeving, perfect voor bedrijven die willen vestigen in het hart van de havenstad. Dit moderne kantoorpand biedt niet alleen inspirerende uitzichten op de havenactiviteiten maar ook een functioneel design dat past bij elke onderneming.

Huurmogelijkheden

De Waalhaven O.z. 85 in Rotterdam presenteert mooie grote ruimtes om jouw gehele team te voorzien van een prettige werkplek. Naast de goed uitgeruste algemene ruimtes is het mogelijk om je eigen kantoor zelf in te richten! Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants. 

Voorzieningen van Waalhaven O.z. 85

Aan de Waalhaven O.z. 85 in Rotterdam geniet je van moderne voorzieningen die je werkdag faciliteren. Met high-speed internet en comfortabele koffiecorners wordt productiviteit en ontspanning perfect gecombineerd. Vergaderruimtes, een professionele receptie en een sociaal hart van het gebouw stimuleren interactie en netwerken. Daarnaast is er ruime parkeergelegenheid met oplaadpunten voor elektrische auto’s.

Locatie en bereikbaarheid

Gelegen in de dynamische Waalhaven van Rotterdam, biedt Waalhaven O.z. 85 een unieke combinatie van industriële bedrijvigheid en uitstekende bereikbaarheid. Nabijgelegen snelwegen zorgen voor een directe verbinding met het nationale wegennet, terwijl openbaar vervoer de stad en omgeving goed toegankelijk maakt. De directe omgeving biedt diverse faciliteiten, waaronder lunchgelegenheden en winkels.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Waalhaven O.z. in Rotterdam?

Kies voor Waalhaven O.z. 85 in Rotterdam en plaats jouw onderneming midden in een gebied waar zakelijk succes en dynamiek hand in hand gaan. Ben je geïnteresseerd in deze inspirerende werkplek? Neem dan contact op voor een rondleiding en ontdek de mogelijkheden die deze locatie jouw bedrijf kan bieden. Click, rent, work – jouw toekomstige kantoorruimte wacht op je!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Waalhaven O.z. 85

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen