Kantoorruimte huren Hoofddorp, Scorpius 116

Voorzieningen
 • Lift
 • Belruimte
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Koffie/thee
 • Sociaal hart
 • Gemeubileerd
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Scorpius 116 in Hoofddorp

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 490 m2
  Huurprijs: € 10.111 € 9.100 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Scorpius 116 in Hoofddorp

Ontdek de unieke kantoorruimte te huur aan de Scorpius 116 in Hoofddorp, waar strak design en levendige sfeer samenkomen voor een inspirerende werkomgeving. Met minimalistische stijl, heldere lijnen en organische elementen, biedt dit kantoor een frisse energie die bevorderlijk is voor productiviteit en welzijn.

Huurmogelijkheden

Scorpius 116 biedt flexibele kantooroplossingen, uitgerust met hoogwaardig, verstelbaar meubilair en grote ramen die zorgen voor natuurlijk licht. Beschikbare kantoorruimten variëren om elk team zich direct thuis te laten voelen, compleet met essentiële voorzieningen zoals snelle internetverbinding en pantry's voor die broodnodige koffiepauzes.

Voorzieningen van Scorpius 116

Aan de Scorpius 116 in Hoofddorp vind je niet alleen een werkplek, maar een bron van innovatie en comfort. Naast de basisvoorzieningen zoals airconditioning en lift, zijn er vergaderplekken, een sociaal hart voor informele gesprekken en ruime parkeergelegenheid. 24/7 toegang zorgt ervoor dat je team kan werken op de momenten die het beste passen.

Locatie en bereikbaarheid

De Scorpius 116 geniet van een uitstekende locatie in Hoofddorp, met zowel snelle toegang tot de snelwegen voor automobilisten als diverse buslijnen voor OV-reizigers. De omgeving is rijk aan lokale voorzieningen, waaronder winkels, restaurants en fitnesscentra, perfect voor een dynamische balans tussen werk en ontspanning.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Scorpius in Hoofddorp?

Overweeg je een professionele en inspirerende kantoorruimte te huren aan de Scorpius 116 in Hoofddorp? Laat de unieke combinatie van design en functionaliteit je overtuigen. Plan een rondleiding en ervaar zelf de potentie van deze locatie voor jouw bedrijf. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Scorpius 116

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen