Kantoorruimte huren Breda Oost-Brabantpark, Takkebijster 57A

Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Postverwerking
 • Oplaadpunt auto
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Takkebijster 57A in Breda Oost-Brabantpark

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 12 m2
  Huurprijs: € 400 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 15 m2
  Huurprijs: € 440 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 19 m2
  Huurprijs: € 465 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 37 m2
  Huurprijs: € 680 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 48 m2
  Huurprijs: € 795 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Takkebijster 57A in Breda

Zoek je naar een kantoorruimte die niet alleen inspirerend is, maar ook zakelijk succes bevordert? Aan de Takkebijster 57A in Breda vind je een pand dat beide biedt. Deze locatie kenmerkt zich door zijn moderne faciliteiten en huiselijke sfeer. De open kantoorruimtes met veel natuurlijk licht bieden een aangename omgeving die zowel werken als netwerken stimuleert.

Huurmogelijkheden

Dit kantoorpand aan de Takkebijster in Breda is ideaal voor zowel start-ups als gevestigde bedrijven. Met een mix van formele vergaderruimtes en informele loungeplekken biedt het de perfecte balans tussen professioneel werken en ontspanning. De stijlvolle inrichting en het slimme design versterken het professionele karakter, zonder in te boeten aan comfort.

Voorzieningen

Op de Takkebijster 57A zijn alle benodigde voorzieningen aanwezig om je werkdag effectief en aangenaam te maken. Met snelle internetverbinding en gratis WiFi blijf je altijd verbonden. De locatie beschikt ook over uitstekende koffie- en theefaciliteiten en een pantry. Efficiëntie wordt verder ondersteund door diensten zoals postverwerking, een professioneel postadres, en stijlvolle vergaderruimtes. Veiligheid, toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers en 24/7 toegang zijn gegarandeerd, net als parkeergelegenheid en oplaadpunten voor elektrische auto's.

Locatie en Bereikbaarheid

Gelegen in Oost-Brabantpark, profiteert het kantoorpand van een strategische locatie met uitstekende bereikbaarheid. Je bent snel op de belangrijke verkeersaders richting grote steden als Tilburg en Eindhoven. Voor wie het openbaar vervoer prefereert, zijn er meerdere bushaltes die een soepele verbinding bieden met het centrum van Breda en het centraal station.

Binnenkort ook kantoorruimte huren aan de Takkebijster in Breda?

Ben je geïntrigeerd door de combinatie van een professionele uitstraling en een dynamische werkomgeving? Neem dan contact op voor meer informatie of plan een rondleiding. Ontdek zelf de vele mogelijkheden die dit kantoorpand te bieden heeft en zet de stap naar een succesvollere toekomst aan de Takkebijster 57A in Breda.

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Takkebijster 57A

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen