Kantoorruimte huren in Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn of Ede? Bepaal de beste locatie voor jouw bedrijf

  • Door Madée Reinerink
  • woensdag 19 september 2018

Kantoorruimte huren in de Gelderse steden zoals Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn of Ede? In dit blog lees je de kenmerken van de Gelderse steden, welke toffe kantoorpanden in deze provincie te vinden zijn en waarom huren in pak ‘m beet Arnhem of Nijmegen voor jouw bedrijf interessant is.


De provincie Gelderland profiteert van haar gunstige ligging tussen de Randstad en het Ruhrgebied, waardoor het met de auto dus ideaal te bereiken is. Of begin ‘s ochtends de dag goed door op de fiets naar jouw kantoorruimte te gaan in de fietsprovincie van Nederland. Ben jij van plan jouw bedrijf in de provincie Gelderland te vestigen? Lees de blog en vind de perfecte kantoorruimte voor jouw bedrijf!

Kantoorruimte aan de Jansbuitensingel 7Een knusse vergaderruimte met uitzicht aan de Jansbuitensingel 7 in Arnhem.

Het beschikbare aanbod in Arnhem

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte of werkplek in Arnhem? In Arnhem is er een ruim aanbod te vinden aan kantoorpanden. Vind je het van belang dat jouw kantoorruimte goed bereikbaar is? Het kantoorgebouw aan Meander 901 ligt rechtstreeks aan de A12. Daarnaast stopt de bus vanaf station Arnhem Centraal voor de deur. De kantoorruimte is gevestigd op het businesspark IJsseloord. Het kantoorpand biedt veel verschillende werkoplossingen. Je kunt namelijk kiezen voor een compleet ingerichte kantoorruimte waar je direct aan de slag kunt. Mocht je de kantoorruimte liever zelf inrichten, dan is dit ook geen probleem.

Het kantoorpand aan de Jansbuitensingel 7 heeft een modern design. Het kantoorpand is gevestigd in het centrum van Arnhem. De Jansbuitensingel heeft een erg gezellige buurt met vele horecagelegenheden. In dit kantoorpand huur je niet alleen een kantoorruimte, je maakt namelijk ook gebruik van vele services en voorzieningen. Zo is er een bemande receptie, is er ruimte om te vergaderen, te lunchen en te ontspannen. Aan de hand van de video nemen we je mee voor een kijkje binnen in het kantoorpand:

Aan de Nieuwe Stationsstraat is voor iedere ondernemer een geschikte kantoorruimte te huur. Het kantoorgebouw genaamd ‘Arnhem Park Tower’ heeft een totale vloeroppervlakte van 1000 m2. De ligging van het kantoorpand is ideaal, het is namelijk gelegen boven het NS-station Arnhem.

Naast deze uitgelichte kantoorpanden vind je in het volledige kantorenaanbod van Arnhem meer beschikbare kantoren die interessant zijn voor jouw bedrijf! Bekijk nu alle kantoorpanden in Arnhem:


Beschikbare kantoorruimten Arnhem

Het gunstig gelegen Arnhem

De eerste stad die we in dit artikel uitlichten is de stad Arnhem. Het is een centraal gelegen stad, met de auto ben je vanaf verschillende snelwegen niet lang onderweg. De A50 en A12 liggen namelijk op korte afstand van de stad af. De stad heeft zich ontwikkeld als echte handelregio. Dit door haar gunstige ligging op de routes tussen Noord-Zuid en West-Oost Nederland en omdat de stad dichtbij Duitsland ligt.

Daarnaast fungeert Arnhem als centrum van de technologie en energie in het oosten van Nederland. Arnhem is namelijk bezig met het programma ‘New energy made in Arnhem’. Hierbij wordt de focus gelegd op versterking van de energie- en milieutechnologie-sector, energiebesparing en een toename van het aandeel duurzame energie.

Voor een dagje weg is Arnhem een goede optie. Arnhem beschikt over 7 winkelstraatjes waar je je laat verrassen door het uitgebreide en niet-doorsnee aanbod. Als je voeten beginnen te protesteren, strijk je neer in een koffietentje of een aangename wijnbar waar de stad over beschikt.

Kantoorruimte aan de Meander 901Huur jouw kantoor met stijlvolle inrichting aan de Meander 901 in Arnhem.

De verschillende opties om kantoorruimte te huren in Nijmegen

Wil je als organisatie geheel je eigen werkdag kunnen in plannen? Kies dan voor een kantoorruimte aan Kerkenbos 1037. Je beschikt namelijk 24/7 over de toegang tot jouw kantoorruimte. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een gemeubileerde kantoorruimte te huren dit met de Officeplanner van SKEPP, maar een ‘kale’ kantoorruimte huren is ook mogelijk.

Jouw bedrijf naar een ongekende hoogte tillen? Dat kan door jouw bedrijf te vestigen op een van de vele verdiepingen aan het Jonkerbosplein 52. Als je over de rijkswegen A73 of A326 rijdt, zie je het kantoorgebouw al liggen. Het is een opvallende verschijning. In het kantoorgebouw huur je een gemeubileerde kantoorruimte of een werkplek. Vanaf jouw kantoorruimte heb je uitzicht over het Goffertpark en het stadion van NEC Nijmegen. Met een totale gebruiksoppervlakte van 22.208 m2 zit de perfecte kantoorruimte er voor jou vast tussen!

Bekijk alle beschikbare kantoren die interessant zijn voor jouw bedrijf! Volledige aanbod aan kantoorruimte Nijmegen:


Beschikbare kantoorruimten Nijmegen

Kantoorpand aan het Jonkerbosplein 52 in NijmegenKantoorpand aan het Jonkerbosplein 52 in Nijmegen.

Jouw perfecte kantoorruimte in de stad Nijmegen

Nijmegen is een sportieve stad. Het staat namelijk bekend om haar Nijmeegse Vierdaagse. Jaarlijks komen hier vele bezoekers op af. Afgelopen jaar is er een nieuw recordaantal bezoekers gevestigd, zo’n 1,6 miljoen mensen hebben de Vierdaagse bezocht. De stad is qua inwonersaantal de grootste stad van Oost-Nederland.

Daarnaast behoort het tot een van de oudste steden van Nederland, en dat is te zien! Authentieke kenmerken zie je terugkomen wat zorgt voor een knusse sfeer. Een bijzondere authentieke locatie is de Waltoren in Nijmegen. De Waltoren dateert uit midden 15de eeuw maar dient tegenwoordig als locatie voor bruiloften, feesten. Nijmegen beschikt over meerdere bijzondere historische locaties. De geschiedenis vanaf het Romeinse Rijk tot aan de Tweede Wereldoorlog heeft zijn sporen nagelaten in de stad.

Nijmegen is niet alleen een historische stad maar ook een gezellige stad. Zo telt de stad 140 cafés, wat dus ideaal is voor bedrijven die van een vrijdagmiddagborrel houden. Nijmegen is een echte studentenstad. De stad telt 3 onderwijsinstellingen: 2 hogescholen en 1 universiteit. De stad Nijmegen is voor grote bedrijven dus de geschikte stad om hier een kantoorruimte te huren om zo jong talent te werven!

Kantoorruimte aan de Roggestraat 111 in ApeldoornSfeervolle vergaderruimte aan de Roggestraat 111 in Apeldoorn.

Ga voor de perfecte kantoorruimte in Apeldoorn

Hoewel het bedrijf Centraal Beheer Achmea, bekend van haar reclame ‘Even Apeldoorn bellen’, opgericht is in Amsterdam, heeft het zich sinds de jaren 70 gevestigd in Apeldoorn. Een ander bekend bedrijf dat zich in 1917 heeft gevestigd is fietsfabrikant Sparta. Dit bedrijf zat in de Hoofdstraat, in het centrum van de stad.

Net iets buiten het centrum van Apeldoorn ligt het karakteristieke pand aan de Prof. Röntgenstraat 8. Het pand in deze stad is goed bereikbaar door haar gunstige ligging. Binnen enkele minuten kun je de snelwegen A1 en A50 bereiken. Ook met het openbaar vervoer is jouw kantoorruimte makkelijk te bereiken. De dichtsbijzijnde bushalte is slechts op een loopafstand van 1 minuut. Dicht bij het kantoorgebouw ligt het Oranjepark een aanrader om met je collega’s een wandeling te maken in de pauze.

Vind jij het belangrijk dat jouw kantoorruimte gevestigd is in het centrum van Apeldoorn? Bekijk dan eens een het moderne kantoorgebouw aan de Roggestraat 111. Met een ligging in het centrum bevindt het kantoorgebouw zich in een bruisende en gezellige omgeving. Vanaf jouw kantoorruimte loop je zo de winkelstraten van Apeldoorn in vol met winkels, restaurant en terrasjes. NS-station Apeldoorn ligt op een kwartiertje lopen maar ook per lijnbus is het mogelijk om naar het treinstation te reizen. In de buurt van de Roggestraat bevinden zich namelijk meerdere bushaltes. Bekijk het kantoorgebouw zelf van binnen:

Geef je veel om een goed bereikbare locatie in Apeldoorn? Dan is het kantoorgebouw aan de Oude Apeldoornseweg 41 wat voor jou! Je huurt hier een strakke en moderne kantoorruimte op slechts enkele minuten van de A1. Het gebouw beschikt over de mogelijkheid tot gratis parkeren voor je organisatie en voor bezoekers. Het kantoorgebouw bestaat uit 2 vleugels en 4 verdiepingen. Bekijk de mogelijkheden voor een kantoorruimte aan de Oude Apeldoornseweg 41 zelf in de Virtual Reality tour:Naast deze uitgelichte kantoorpanden vind je in het volledige kantorenaanbod van Apeldoorn meer toffe kantoren die interessant zijn voor jouw bedrijf! Bekijk nu alle kantoorpanden in Apeldoorn:


Beschikbare kantoorruimten Apeldoorn

De voordelen van een kantoorruimte in Apeldoorn

Midden tussen al het groen van de Veluwe ligt de stad Apeldoorn. Dit zorgt ervoor dat de stad een ‘groen’ karakter heeft. Minder groen zijn de A1 en A50 die ervoor zorgen dat de stad met de auto goed bereikbaar is. Niet alleen met de auto is Apeldoorn goed te bereiken, ook met de trein is er een snelle en directe verbinding met de steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Enschede. Een kantoorruimte in Apeldoorn is dan ook een zeer gunstige plek voor professionals die veel op de weg zijn om klanten te bezoeken of voor bedrijven die veel klanten ontvangen op kantoor.

In het centrum van de stad zijn veel duurzame hotspots te vinden. In Apeldoorn zijn inmiddels rond de 12.000 grote en kleine bedrijven gevestigd. De stad heeft een hele diverse economie met bedrijven op het gebied van zorg, ICT, toerisme, logistiek, clean tech bestaande uit grote en middelgrote bedrijven tot zzp’ers. De stad probeert deze bedrijven vast te houden en te faciliteren in haar ontwikkeling. Op dit moment beschikt de stad al over 3 bedrijventerreinen en is er een nieuwe kantorenlocatie in ontwikkeling. Het bedrijventerrein Zuidwestpoort is de grootste kantoorlocatie waar Apeldoorn over beschikt.

Historisch kantoorpand gelegen aan de Prof Röntgenstraat 8 in het centrum van Nijmegen.

Voor welke kantoorruimte in Ede kies jij?

Ben jij als organisatie op zoek naar een all-inclusief concept? Ga dan voor een kantoorruimte aan de Oude Bennekomseweg 1A. Onder dit concept valt een gemeubileerde kantoorruimte, gratis parkeren, snel internet en ben je geen schoonmaak type? Geen zorgen schoonmaak is geregeld voor zowel de algemene ruimten als jouw kantoorruimte.

De kantoorvilla aan de Stationsweg 71 in Ede is gelegen midden tussen het groen. De buitenkant van het gebouw beschikt over karakteristieke eigenschappen, maar van binnen is het volledig gerenoveerd. De kantoorruimten zijn van alle gemakken voorzien. De kantoorvilla is dan wel midden tussen het groen gevestigd. Het beschikt over een ideale ligging, zowel met de auto als het openbaar vervoer.

Is de voornaamste reden dat jij je als organisatie vestigt in Ede om de goedkopere huurprijzen? Dan is een kantoorruimte aan de Galvanistraat 1 wat voor jou. Het kantoorpand beschikt over een totale gebruiksoppervlakte van 11.370 m2. Je hebt in dit kantoorgebouw genoeg ruimte om tussen de werkzaamheden door te ontspannen, zo beschikt het over een grand café en een loungeruimte. Ga je na werktijd nog graag even een uurtje sporten? Je krijgt gratis toegang tot de fitnessruimte.

Bekijk alle beschikbare kantoren die interessant zijn voor jouw bedrijf! Volledige aanbod aan kantoorruimte Ede:


Beschikbare kantoorruimten Ede

Kantoorruimte in Ede Tussen de werkzaamheden door ontspannen kan in het kantoorgebouw aan de Galvanistraat 1.

Om deze redenen vestigen bedrijven zich in Ede

Heb jij er als organisatie behoefte aan om in een rustigere stad gevestigd te zijn, overweeg dan de stad Ede. De stad heeft een gunstige ligging. Dit aangezien het vanaf Ede met de auto naar de stad Arnhem een half uur rijden is. De spoorverbinding tussen Utrecht-Arnhem zorgt er voor dat je binnen 15 minuten in de stad Arnhem bent. Daarnaast ligt Ede niet ver van de Randstad af. Diezelfde spoorverbinding zorgt er namelijk voor dat je je binnen 25 minuten in de stad Utrecht bevindt.

In de stad Ede zijn veel bedrijven gevestigd uit de branche aannemers, dienstverlening, accountants en adviseurs. De stad is de ideale plaats voor bedrijven die op zoek zijn naar een kantoorruimte die goed bereikbaar is en waarvoor ze bovendien niet de hoofdprijs hoeven te betalen.

Huur jij straks een kantoorruimte in Gelderland?

Vele ondernemers zijn al gaan huren bij SKEPP. Zo ook het uitzendbureau Olympia met vestigingen in Amersfoort en Barneveld. De ondernemer, Richard Boekhorst is een tevreden huurder. Bekijk de video om te zien hoe de zoektocht van Richard naar een geschikte kantoorruimte verliep:

Verder geïnteresseerd? Lees de blog over Olympia haar zoektocht naar kantoorruimte.

Ben jij na het lezen van dit blog enthousiast geworden over het huren van een kantoorruimte in Gelderland? SKEPP beschikt over een ruim aanbod aan toffe kantoorpanden. Plan bij SKEPP gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in. Of neem contact op met een van onze gecertificeerde vastgoedconsultants. Zij helpen je graag bij het vinden van de perfecte kantoorruimte in Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn of Ede!


Neem contact op

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure