Ede, Oude Bennekomseweg 1A

5 (1)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorkamers

vanaf € 349 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Oude Bennekomseweg in Ede

Ben jij opzoek naar een kantoorpand aan de Oude Bennekomseweg in Ede? Dan is dit kantoorgebouw misschien wel iets voor jou! Op deze uitstekende locatie worden kantoorruimten aangeboden met het “alles-inclusief concept”, op flexibele basis. Vele services en faciliteiten vallen hier onder en dat maakt het huren op deze locatie erg prettig.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog verschillende kantoorkamers beschikbaar, een totale oppervlakte van 203 m2. De kantoorunits zijn beschikbaar vanaf 23 m2 voor een maandelijks bedrag van €369,-. Te klein? Er zijn ook kantoorruimten beschikbaar met een oppervlakte van 35 m2, voor €449,- in de maand. Deelverhuur is zeker mogelijk op deze locatie en de kantoorruimten zijn zelfs al gemeubileerd, je kunt er direct aan de slag. Mocht je met de auto naar je werkplek willen reizen en parkeren naast de deur? Dat is zeker mogelijk en ze rekenen er geen extra kosten voor.

Pantry, snel internet en schoonmaakservices

In het kantoorpand aan de Oude Bennekomseweg in Ede huur je ‘all-in’, van alle aanwezige services en faciliteiten kun jij dus optimaal gebruik van maken. Je kunt hier dagelijks genieten van de vers gemalen koffie in de aanwezige pantry, wat tevens ook een handige locatie om in de middag je lunch voor te bereiden. Hou je van snel en efficiënt werken? Door de snelle internetverbinding is dat op deze locatie zeker mogelijk. En ben je geen schoonmaaktype? Geen stres, de schoonmaak is geregeld in zowel de algemene ruimten als jouw kantoorkamer.

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van dit kantoorpand is uitstekend te noemen, met zowel het openbaar vervoer als met de auto is jouw werkplek makkelijk bereikbaar. Zo is er een bushalte op slechts 2 minuten loopafstand en is het treinstation een paar minuten verder op. Vanaf je werkplek kost het slechts 7 tot 15 minuten om verschillende snelwegen te bereiken, van bijvoorbeeld de; A12, A30 en A50. In de nabije omgeving van het kantoorpand kun je genieten van gezellige koffietentjes en goede restaurants. Zo zit er het grill restaurant ‘De Piramide’ om de hoek, een echte aanrader!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Oude Bennekomseweg in Ede?

Ben jij enthousiast om een kantoorruimte te gaan huren aan de Oude Bennekomsewg in Ede? Wacht dan niet langer en neem contact op met een van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder in de zoektocht naar de juiste kantoorunit en plannen een rondleiding voor je in. Dit doen wij gratis en geheel vrijblijvend.

1 beoordelingen Oude Bennekomseweg

Onze dag starten we altijd met een lekkere bak versgemalen koffie! Heerlijk :-)

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!