Kantoorruimte huren Ede, Oude Bennekomseweg 1A

5 (1 beoordelingen)
Bereikbaarheid
  • Bushalte Ede, De Reehorst 3 min. lopen (0,2 km)
  • Treinstation Ede-Wageningen 4 min. lopen (0,3 km)
  • Sportschool 3 min. lopen (0,3 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Oude Bennekomseweg 1A in Ede

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Ede!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Oude Bennekomseweg in Ede

Ben jij opzoek naar een kantoorpand aan de Oude Bennekomseweg in Ede? Dan is dit kantoorgebouw misschien wel iets voor jou! Op deze uitstekende locatie worden kantoorruimten aangeboden met het “alles-inclusief concept”, op flexibele basis. Vele services en faciliteiten vallen hier onder en dat maakt het huren op deze locatie erg prettig.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog verschillende kantoorkamers beschikbaar, een totale oppervlakte van 203 m2. De kantoorunits zijn beschikbaar vanaf 23 m2 voor een maandelijks bedrag van €369,-. Te klein? Er zijn ook kantoorruimten beschikbaar met een oppervlakte van 35 m2, voor €449,- in de maand. Deelverhuur is zeker mogelijk op deze locatie en de kantoorruimten zijn zelfs al gemeubileerd, je kunt er direct aan de slag. Mocht je met de auto naar je werkplek willen reizen en parkeren naast de deur? Dat is zeker mogelijk en ze rekenen er geen extra kosten voor. 

Pantry, snel internet en schoonmaakservices

In het kantoorpand aan de Oude Bennekomseweg in Ede huur je ‘all-in’, van alle aanwezige services en faciliteiten kun jij dus optimaal gebruik van maken. Je kunt hier dagelijks genieten van de vers gemalen koffie in de aanwezige pantry, wat tevens ook een handige locatie om in de middag je lunch voor te bereiden. Hou je van snel en efficiënt werken? Door de snelle internetverbinding is dat op deze locatie zeker mogelijk. En ben je geen schoonmaaktype? Geen stres, de schoonmaak is geregeld in zowel de algemene ruimten als jouw kantoorkamer.

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van dit kantoorpand is uitstekend te noemen, met zowel het openbaar vervoer als met de auto is jouw werkplek makkelijk bereikbaar. Zo is er een bushalte op slechts 2 minuten loopafstand en is het treinstation een paar minuten verder op. Vanaf je werkplek kost het slechts 7 tot 15 minuten om verschillende snelwegen te bereiken, van bijvoorbeeld de; A12, A30 en A50. In de nabije omgeving van het kantoorpand kun je genieten van gezellige koffietentjes en goede restaurants. Zo zit er het grill restaurant ‘De Piramide’ om de hoek, een echte aanrader!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Oude Bennekomseweg in Ede?

Ben jij enthousiast om een kantoorruimte te gaan huren aan de Oude Bennekomsewg in Ede? Wacht dan niet langer en neem contact op met een van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder in de zoektocht naar de juiste kantoorunit en plannen een rondleiding voor je in. Dit doen wij gratis en geheel vrijblijvend.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

F

Onze dag starten we altijd met een lekkere bak versgemalen koffie!

Heerlijk :-)

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Oude Bennekomseweg 1A

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen