Arnhem Centrum, Jansbuitensingel 7

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Jansbuitensingel (Centrum)

Altijd al een kantoorruimte willen huren in het centrum van Arnhem? Dan ben je hier aan de Jansbuitensingel aan het juiste adres. Je huurt hier in een kantoorpand uit het jaar 1970 met een totale gebruiksoppervlakte van 2765 m2. De Jansbuitensingel betreft een erg gezellige buurt met vele horecagelegenheden rondom. Voor een heerlijk kopje koffie kun je bijvoorbeeld terecht bij Mams Coffee, gelegen op een afstand van 300 meter.

Huurprijzen, kantoor Jansbuitensingel, Arnhem

Op deze populaire locatie in Arnhem is momenteel slechts 1 kantoorruimte beschikbaar. Het betreft een grote ruimte van 212 m2. Voor deze grote ruimte betaal je een maandelijkse huurprijs van €3450,-. Dit betreft een all-inprijs. Deelverhuur is eventueel ook mogelijk. Voor meer informatie hierover, kun je het beste contact opnemen met onze vastgoedconsultants.

Jansbuitensingel: bar, receptiediensten en vergaderruimte

In dit kantoorpand aan de Jansbuitensingel in Arnhem huur je niet alleen een kantoorruimte, je maakt namelijk ook gebruik van vele services en voorzieningen. Zo is er een bemande receptie aanwezig waar ze diverse ondersteunende services bieden zoals de postverwerking en telefoonbeantwoording. Verder is er ruimte om te vergaderen, te lunchen en te ontspannen. Bovendien is er op iedere verdieping een pantry en is er een lift aanwezig. Ook niet onbelangrijk voor de vrijdagmiddagborrel: er is een bar in dit kantoorpand.

Locatie en bereikbaarheid, Jansbuitensingel, Arnhem

Je huurt hier op een goed bereikbare locatie. Het dichtstbijzijnde treinstation is Arnhem Centraal Station. Dit treinstation ligt op een afstand van slechts 700 meter. Daarnaast ben je met de auto vanaf zowel de A12 als de A50 en A325 in minder dan 10 minuten op kantoor. Een ideale werklocatie dus!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Jansbuitensingel?

Zou jij graag deze beschikbare ruimte van 212 m2 willen huren of misschien een deel hiervan? Plan dan een rondleiding in, dit is gratis en geheel vrijblijvend.

Kantoorruimte huren aan Jansbuitensingel in Arnhem Jansbuitensingel 7 Arnhem Centrum Toplocatie!

5 beoordelingen Jansbuitensingel

Het station op loopafstand, ideaal voor treinreizigers.

Een eigen bedrijfsrestaurant, luxe.

Fijne locatie in Arnhem met het centraal station op loopafstand. Ook veel flexwerkplekken te huur, handig als je zo nu en dan kantoorruimte nodig hebt.

Fraaie kantoren, lichte ruimten door de grote raampartijen.

Ruime kantoren, voldoende ruimte om fatsoenlijk te werken. Goed meubilair aanwezig.

Gave bar!!!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!