Kantoorruimte huren Ede, Stationsweg 71

5 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
  • Gratis WiFi
  • Airconditioning
  • Opslagruimte
  • Parkeergelegenheid
  • Bureau
  • Postadres
  • Receptie
  • Internetmogelijkheden
  • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Stationsweg 71 in Ede

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Ede!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Stationsweg in Ede

Deze kantoorvilla aan de Stationsweg in Ede is gelegen in een prachtige groene omgeving. Van buiten heeft het kantoorpand karakteristieke eigenschappen, maar van binnen is het kantoorpand volledig gerenoveerd. De kantoorruimten zijn van alle gemakken voorzien, zoals een archiefruimte en WiFi. Ook heeft het kantoorpand een ideale ligging, zowel met de auto als het openbaar vervoer Kortom, een uitstekende locatie om uw onderneming te huisvestigen!

Huurpijzen

Op dit moment zijn er 3 kantoorruimten beschikbaar. 2 kantoorunits hebben een oppervlakte van 38 m2, te huur voor een maandelijks bedrag van €830,-. De andere kantoorruimte is ietsjes groter, namelijk 39 m2. Deze kantoorkamer is te huur voor €850,- in de maand. Bovengenoemde prijzen zijn inclusief alle bijkomende servicekosten. Ben je op zoek naar een grotere oppervlakte? Overweeg dan deelverhuur, ook dat is mogelijk op deze locatie. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag onze vastgoedconsultants naar alle mogelijkheden.

24/7 toegankelijkheid, schoonmaakservices en een pantry

Wanneer je een kantoorruimte huurt in deze authentieke kantoorvilla aan de Stationsweg in Ede, maak je naast je kantoorruimte ook gebruik van vele services en faciliteiten. Zo heb je de mogelijkheid om je kantoorruimte 24/7 te gebruiken, erg handig wanneer je de laatste werkzaamheden in de avonduren of in het weekend wil afronden. Houd je niet van schoonmaken? Geen probleem! Dit gebeurd in de algemene ruimten en in overleg kan ook jouw kantoorkamer worden schoongemaakt. Ook is er in het kantoorpand een pantry aanwezig, een handig plek waar je een kopje koffie/thee kunt zetten en in de middag een lekkere lunch kunt voorbereiden. Deze voorzieningen zorgen ervoor dat jij je volledig kunt richten op jouw onderneming! Daarnaast beschikt het kantoorgebouw ook over parkeerruimte. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een uitstekende ligging, het is namelijk met zowel de auto als het openbaar vervoer goed bereikbaar. Verschillende rijkswegen zoals de A12 en A30 zijn makkelijk en snel te bereiken. Reis je liever met het openbaar vervoer? Voor de deur vindt je een bushalte, deze lijn heeft een rechtstreekse verbinden met het Centraal station van Ede. Het kantoorpand is net buiten het centrum van Ede gevestigd, daar zijn gezellige winkels en horecagelegenheden te vinden. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Stationsweg in Ede?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Stationsweg in Ede en wil jij deze prachtige kantoorvilla met eigen ogen bekijken? Dat is geen enkel probleem! Neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de Stationsweg.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Y

Wat een prachtig pand is dit zeg!!

Jammer dat er geen kantoorruimtes meer te huur zijn

W

Geweldig mooi pand, prachtige uitstraling.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Stationsweg 71

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen