Kantoren laden...

Kantoorruimte huren in Nijmegen{{ City.Title }}

Filters
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
{{ offices.length }} van de {{ totalOfficesCount }} kantoren in in de buurt van {{ City.Title }}
Meer kantoren laden

Voor deze zoekopdracht hebben we geen kantoren kunnen vinden.

Niet gevonden wat je zoekt? Laat ons je helpen zoeken!
  • Gratis en vrijblijvend
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Persoonlijke hulp
  • Klantenbeoordeling 9.2/10
Kas Bruinsma
Kas Bruinsma
Vastgoedconsultant
Neem contact op
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Een kantoorruimte huren in {{ City.Title }}?

Een kantoorruimte huren in Nijmegen?

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Nijmegen, maar heb je nog niet de ideale locatie kunnen vinden? Bekijk dan ons aanbod aan te huren kantoorruimten, werkplekken en bedrijfsruimten van SKEPP in Nijmegen. We hebben hier goedkope huurprijzen en hoge services. De stad Nijmegen is gelegen in Gelderland en heeft een historisch centrum. Nijmegen is namelijk de oudste stad van Nederland en heeft daarmee een goede reputatie hoog te houden.

Populaire kantoorpanden in Nijmegen 

Wanneer je op zoek bent naar een kantoor in Nijmegen, kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wil je graag een kantoorruimte huren in Nijmegen, maar heb je nog geen geschikte locatie gevonden? Neem dan een kijkje in het kantoorgebouw aan het Kerkenbos 1037. Jouw bedrijf naar ongekend niveau tillen? Dat kan door jouw bedrijf te vestigen op grote hoogte met een kantoorruimte aan het Jonkerbosplein 52

Nijmegen: old city, young vibe

Nijmegen is een eeuwenoude stad met een historisch centrum. De Romeinen liepen vroeger al rond in deze stad. Niet gek dat er dan ook regelmatig nog prachtige archeologische vondsten worden gedaan. Deze geschiedenis wil de stad Nijmegen graag in leven houden, dit doen ze middels verschillende culturele evenementen en historische programma’s. 

Buiten de historie om zijn bruist deze Waalstad nog volop. Dit komt door de tienduizenden studenten die hier studeren, maar ook voor de vele evenementen en festivals die hier jaarlijks plaatsvinden. Daarnaast zijn er ook verschillende natuurgebieden in- en rondom Nijmegen te vinden. Waaronder de rivieren de Waal en de Maas. De kilometers aan stadsstrand in Nijmegen liggen zomerdag vol met zonaanbidders en zwemmers. Elk weekend staat er dan wel iets op de agenda.  

Gunstig gelegen Nijmegen 

Het meest gebruikte vervoersmiddel in de stad? Dat is in Nijmegen de fiets. De stad staat namelijk bekend om de goede faciliteiten voor fietsers. Kom je met het openbaar vervoer naar kantoor? Dan mag je zeker niet klagen! Nijmegen kent namelijk vijf treinstations: Nijmegen, Nijmegen Dukenburg, Nijmegen Heyendaal, Nijmegen Lent en Nijmegen Goffert. Vanuit Nijmegen zijn de Randstad, Noord-Limburg, Noord-Brabant en de noordelijke provincies van Nederland makkelijk te bereiken met de auto. Ook het Duitse Ruhrgebied en zelfs België zijn goed bereikbaar met de auto. 

Je kunt dus wel zeggen dat de reisvoorzieningen in Nijmegen goed zijn. Wil jij geen kantoorruimte huren in Nijmegen, maar in een andere stad in de omgeving? Dan raden wij je aan om een kijkje tussen ons kantorenaanbod in Arnhem of Den Bosch. Dit zijn omliggende steden waar we naast Nijmegen ook kantoorruimten te huur hebben.

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Nijmegen?

In Nijmegen is op dit moment verschillend aanbod kantoorruimte te vinden. SKEPP helpt je graag met het vinden van jouw droomkantoor. Op basis van jouw wensen en eisen bieden wij meerdere kantoorruimte in Nijmegen aan. Vervolgens zullen we een selectie van 3 à 5 kantoorpanden aan je voorleggen. Zit er een kantoorruimte tussen welke bij jouw onderneming past? Dan plannen wij een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend met het huren van een kantoorruimte in Nijmegen. 

Kaartweergave
Kantoorruimte hurenfal fa-times
Zoeken
Populaire steden/stadsdelen in de buurt
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
Toon {{ offices.length }} kantoren far fa-angle-right fal fa-times Resetten