Om deze redenen huurt Olympia succesvol kantoorruimte

  • Door Jari Wesselink
  • donderdag 17 mei 2018

Vele ondernemers onderschatten de zoektocht naar kantoorruimte. Zo ook Richard Boekhorst, franchise ondernemer van Olympia Uitzendbureau in Amersfoort en Barneveld. Hij kreeg vervolgens hulp van SKEPP, daarna ging het snel...Olympia voelt zich thuis op de nieuwe kantoorlocatie in Amersfoort. De zoektocht van Boekhorst komt aan bod in dit artikel, daarnaast geeft hij tips aan bedrijven die kantoorruimte zoeken en geeft hij redenen waarom de zoektocht succesvol verliep.


We zoeken Boekhorst (34) op in zijn nieuwe kantoorruimte in het kantoorpand aan het Smallepad 32 in Amersfoort. Sinds kort is dit de nieuwe werklocatie van hem en het personeel van Olympia. "Ik had al jarenlang een verhuiswens, in mei 2017 ben ik begonnen met mijn zoektocht", vertelt hij.

ResizedImageWzEwMjQsNjgyXQ Foto muur ondernemer van het jaar media 3

Richard Boekhorst (links met het bord), als 'Ondernemer van het jaar 2017'.

Eigen zoektocht naar kantoorruimte 'viel erg tegen', contact met SKEPP 'prettig en ongedwongen'

Hij stelde een aantal eisen aan zijn nieuwe kantoorruimte, namelijk een 'mooi' kantoorpand met een goede ontvangstruimte, waar professionaliteit hoog in het vaandel staat. De verdieping maakte hem niet uit, maar er moest wel ruimte zijn om de ruimte naar eigen wens in te delen. Hij dacht erg makkelijk over het vinden van een nieuwe plek. "Amersfoort is vrij groot, er was veel beschikbaar. Dus ik dacht dat daar iets tussen moest zitten dat ik ontzettend gaaf vond. Dat viel heel erg tegen."

Tot het moment dat hij in contact kwam met SKEPP, de gratis vergelijkingswebsite voor kantoorruimte. "Ik ben uiteindelijk pro-actief door SKEPP benaderd met de vraag: "je bent op zoek, mogen wij weten wat je zoekt en zouden wij daar wellicht een rol in kunnen spelen?'" Het eerste contact ervaarde Boekhorst als prettig en ongedwongen, hij deed zijn verhaal en SKEPP wist wat hij zocht. In de onderstaande video vertelt hij uitgebreid over zijn zoektocht naar kantoorruimte.


In deze video gaat Boekhorst in op de zoektocht en geeft hij tips aan ondernemers die kantoorruimte zoeken.

Tip voor bedrijven die kantoorruimte zoeken: "Doe het niet alleen, bemiddeling bij SKEPP kost niets"

"Vanaf dat moment was het voor mij ook best spannend" Als ze gaan bellen, is het dan iets dat matcht?", blikt Boekhorst terug. Korte tijd later kreeg hij opnieuw een belletje van SKEPP. "Aan de telefoon klonk het al perfect, bij de bezichtiging bleek dat het helemaal klopte. Het was precies hoe het moest gaan." En zodoende huurt hij een grote kantoorruimte in Amersfoort van meer dan 100 m2, waar ruimte is om door te groeien met Olympia.

"Extra prettig is natuurlijk dat de bemiddeling mij als ondernemer niets gekost heeft"

Boekhorst tipt andere bedrijven om ook in contact te treden met SKEPP. "Doe dat niet alleen, die zoektocht. En in dit geval ben ik tegen SKEPP aangelopen. Extra prettig is natuurlijk dat de bemiddeling mij als ondernemer niets gekost heeft." De franchise ondernemer kijkt in de glazen bol en zegt SKEPP bij zijn volgende zoektocht naar kantoorruimte opnieuw te benaderen. "Het is me goed bevallen, het was in een keer raak en het koste me verder niets. Dus ja, dan lijkt het me logisch."

kantoorgebouw smallepad in amersfoort locatie olympia

Een impressie van het kantoorgebouw van Olympia in Amersfoort. Wil jij hier ook huren met jouw kantoorruimte?

Kantoor huren in Amersfoort? Volg Olympia en huur aan het Smallepad

Dat Boekhorst zo content is met zijn nieuwe stek, is niet zo vreemd. De locatie is namelijk perfect qua bereikbaarheid: treinstation Amersfoort Centraal ligt op slechts 700 meter en binnen 10 minuten ben je op de snelweg A28. Ideaal voor je personeel, maar ook voor de gasten die je wilt ontvangen. Bovendien maak je gebruik van de diensten van de receptionisten als de postverwerking en het beantwoorden van de telefoon. Bovendien heb je 24/7 toegang tot het kantoor en kun je jouw kantoorruimte laten schoonmaken.

Op dit moment is er nog kantoorruimte beschikbaar voor verhuur in dit kantoorgebouw. Een kantoorruimte van 7 m2 huur je voor slechts €269,- per maand, terwijl een kantoor van 19 m2 te huur is voor een maandelijks bedrag van maar €807,-. Net als Olympia meer dan 100 m2 huren? Geen probleem, er is nog een kantoorruimte van 150 m2 beschikbaar. Huurprijs: €1687,- exclusief servicekosten. Let op: er zijn ook kantoren met andere oppervlakten beschikbaar.

In deze video krijg je een goed beeld van het moderne kantoorpand in Amersfoort waar Olympia ook kantoorruimte huurt.

Net als Boekhorst op zoek naar het kantoor dat voldoet aan jouw wensen en eisen?

Natuurlijk kun je net als Boekhorst eerst zelf online een kijkje nemen naar de beschikbaarheid op de locatie waar jij kantoorruimte wilt huren. Doe dat dan tussen het uitgebreide kantorenaanbod op deze gratis vergelijkingswebsite. Maar liefst 1300 kantoorgebouwen in Nederland, meer dan 100 in Duitsland en een kleine 100 in België. Voor ieder type onderneming met haar eigen wensen een geschikte kantoorlocatie.

"Ga net als mij voor de kantoorruimte die 100% matcht"

Vervolgens is het verstandig om contact op te nemen met de gecertificeerde vastgoedconsultants. Neem de wensen en eisen door, bespreek de mogelijkheden en wie weet kijk jij morgen al in jouw toekomstige kantoorruimte. Neem snel contact op, vind jouw kantoor en groei verder met je bedrijf. "Ga net als mij voor de kantoorruimte die 100% matcht", geeft Boekhorst een laatste tip naar aanleiding van zijn zoektocht naar kantoorruimte.

Boekhorst vond met Olympia een prachtig kantoorpand in Amersfoort. Ben jij ook op zoek naar een nieuw kantoor? Bekijk het aanbod aan kantoorruimte in Nederland, Duitsland en België!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure