Ede, Galvanistraat 1

4 (6)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

(Flex)werkplekken

vanaf € 125 p.m.

Kantoorkamers

vanaf € 523 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Galvanistraat in Ede

Wil jij een goedkope kantoorruimte huren aan de Galvanistraat in Ede? Zoek dan niet verder, je vindt de mogelijkheidin dit kantoorpand aan de Galvanistraat, gelegen in de buurt Frankeneng. Het betreft een groot kantoorpand met een totale gebruikersoppervlakte van 11.370. Dit kantoorpand is gebouwd in het jaar 1978.

Huurprijzen

Zoals gezegd is het goedkoop huren in dit kantoorpand in Ede. Zo is er bijvoorbeeld al een kantoorruimte te huur van 20 m2 voor slechts €450,- per maand. Naast deze ruimte van 20 m2 zijn er ook nog ruimten van 40 m2 beschikbaar. Hiervoor betaal je maandelijks €850,-. Liever een werkplek huren? Deze zijn beschikbaar voor maar €125,- per maand. Je huurt dan een flexwerkplek voor 5 dagen per week.

Een kantoor met café, loungeruimte en fitness

Het sociale en zakelijke hart van dit kantoorgebouw aan de Galvanistraat in Ede bestaat uit een grand café en een loungeruimte. Je hebt in dit kantoorgebouw dus genoeg ruimte om tussen de werkzaamheden door te ontspannen. En vind je het fijn om na werktijd nog even een uurtje te sporten? Dan ben je aan de Galvanistraat ook aan het goede adres. Je hebt namelijk gratis toegang tot de fitnessruimte. Meer luxe kan bijna niet!

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand in Ede heeft een perfecte beschikbaarheid, met zowel de auto als met het openbaar vervoer bereik jij makkelijk en snel jouw werkplek. Vanaf de rijkswegen A12 en A30 ben je in slechts 5 minuten op kantoor. Ook voor treinreizigers is het kantoorgebouw prima bereikbaar. Wanneer je uitstapt op treinstation Ede-Wageningen is het nog slechts 2 kilometer naar kantoor. De ideale werklocatie voor ieder soort reiziger!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Galvanistraat in Ede?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Galvanistraat in Ede? Stop je zoektocht vandaag en kom gezellig eens een kijkje nemen in dit kantoorpand. Dit kan door een rondleiding in te plannen op een door jou gekozen datum en tijdstip. Zijn er nog vragen of heb je onduidelijkheden? Schroom je niet en vraag het onze vastgoedconsultants, wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Galvanistraat.

6 beoordelingen Galvanistraat

Vrolijke kantoorruimte!

Lijken me fijne ruimtes om in te werken :)

Prettige kantoorruimtes, praktisch ingedeeld! Én een heerlijke lunch!!

Erg leuke ruimten en vriendelijke medewerkers in dit kantoorpand!

goed bereikbare locatie, ideaal als je veel afspraken hebt met klanten.

Aangenaam en voorzien van alle faciliteiten die je nodig hebt of wil gebruiken !

Je wordt echt vrolijk van dit kantoorpand, heerlijk!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!