Super deal

Nijmegen, Jonkerbosplein 52

6534AB Nijmegen

5 (8)

Kantoorruimte huren aan het Jonkerbosplein

Jouw bedrijf naar ongekend niveau tillen? Dat kan door jouw bedrijf te vestigen op grote hoogte in deze kantoorkolos in Nijmegen. Op deze locatie aan het Jonkerbosplein, gelegen in de Goffert buurt, huur je een werkplek of gemeubileerde kantoorruimte. Het betreft een duurzaam kantoorpand (energielabel A) uit 2006 met een totale gebruiksoppervlakte van 22.208 m2.

Huurprijzen, kantoor Jonkerbosplein, Nijmegen

Zoals gezegd huur je in dit kantoorgebouw zowel werkplekken als kantoorruimten. Voor een werkplek betaal je een maandelijkse huurprijs van €189,-, terwijl een kantoorruimte al te huur is vanaf €989,- per maand. Je huurt hier in een kantoorpand waar al meerdere adviesbureaus, financiële bedrijven en softwareproducenten werkzaam zijn.

Jonkerbosplein: lift, high-speed internet en business lounge

Het kantoorpand kent een grote central hal met veel glas en mooi uitgevoerde vloeren. Via de gemeenschappelijke receptie loop je naar de liften. Met de lift bereik je gemakkelijk het business center op de 16e verdieping. Het business center is voorzien van high-speed internet en eigen vergaderruimten. Ook is er in dit kantoorpand een business lounge aanwezig waar je in een informele setting kunt werken of vergaderen. Verder is er een bemande receptie aanwezig. Telefoonbeantwoording en administratieve ondersteuning behoort tot de mogelijkheden.

Locatie en bereikbaarheid, Jonkerbosplein, Nijmegen

Wanneer je over de rijkswegen A73 of A326 rijdt, dan zie je dit kantoorgebouw al liggen. Het is een opvallende verschijning. Het kantoorgebouw biedt uitzicht over het Goffertpark en het stadion van NEC Nijmegen. Het nieuwe treinstation Nijmegen Goffert ligt op een paar minuten loopafstand. Dit maakt dat het kantoorpand ook prima bereikbaar is per openbaar vervoer. Bovendien is er een parkeergarage onder het kantoorpand aanwezig. Wanneer je met de auto naar kantoor komt, hoef je dus niet eerst op zoek naar een parkeerplek.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Jonkerbosplein?

Zie jij het zitten om kantoorruimte te huren in dit kantoorpand aan het Jonkerbosplein? Kom eens langs en bekijk de kantoorruimten met eigen ogen. Plan hiervoor gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in.

Kantoorruimte huren in zakelijke omgeving in Nijmegen Jonkerbosplein 52 Nijmegen Toplocatie!

8 beoordelingen Jonkerbosplein

Heel apart kantoorpand, prachtig vormgegeven. En mooie lichte kantoorruimtes zo te zien.

Prima algemene ruimten om te netwerken met medehuurders en contacten te leggen

Super fijne diensten worden hier geleverd.

Prima receptionele ondersteuning bijvoorbeeld :)

Wauw, indrukwekkend kantoorpand!

Gaaf dat het pand schuin afloopt, prachtige architectuur

Vet kantoor, veel glaswerk! Super modern.

Perfecte kantoorruimten in dit pand.

Zakelijk en modern, top service wordt hier geleverd!

Erg mooi kantoor, veel uitstraling!!

Top kantoorgebouw!

een zakelijk kantoorgebouw met goede services en voorzieningen.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!