Kantoorruimte huren Apeldoorn Centrum, Prof. Röntgenstraat 8

4 (3 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Belruimte
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Printen
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Prof. Röntgenstraat 8 in Apeldoorn Centrum

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 25 m2
  Huurprijs: € 650 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 36 m2
  Huurprijs: € 800 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 42 m2
  Huurprijs: € 950 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 115 m2
  Huurprijs: € 2.000 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Professor Röntgenstraat in Apeldoorn

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Professor Röntgenstraat in Apeldoorn? Dit historische pand in het centrum van Apeldoorn biedt jouw veel huur mogelijkheden. Er is een ruim aanbod van kantoorruimten tussen 19 m2 en 115 m2. Het pand dat is gebouwd in 1914 heeft een totale gebruiksoppervlakte van 850 m2.

Huurprijzen

De kantoorunits die hier beschikbaar zijn variëren met een oppervlakte van 19 m2 tot 115 m2. In dit kantoorpand zijn er niet alleen kantoorruimten beschikbaar om te huren maar ook flexplekken, spreekkamers, trainingsruimten en een vergaderruimte. De prijzen op deze locatie zijn zeer gunstig, zo betaal je voor een ruimte van 19 m2 een maandelijks bedrag van €475. Op zoek naar iets grotere werkplek? De ruimte van 36 m2 kost je €800,- in de maand. Ook is er op zolder (de loft) een grote ruimte voor de verhuur met een oppervlakte van 115 m2. 

24/7 toegang, glasvezel en een parkeerplaats

Buiten de flexibele beschikbare kantoorruimten aan de Professor Röntgenstraat in Apeldoorn zijn er ook vele services en voorzieningen aanwezig. Zo heb je 24/7 toegang tot jouw gemeubileerde kantoorkamer, ideaal wanneer je buiten kantoortijden om nog even de laatste werkzaamheden wil afronden of ’s avonds een meeting wilt plannen. Hou jij van snel en efficiënt werken? Dit kantoorpand is voorzien van glasvezel internet en is dat dus zeker mogelijk. Verder is er nog een pantry met koffie/thee aanwezig, een goede klimaatinstallatie, een receptie en zijn er maar liefst 30 parkeerplekken bij het kantoorgebouw gelegen.

Locatie en bereikbaarheid 

Het pand aan de Professor Röntgenstraat in deze stad is goed bereikbaar door de perfecte ligging. Binnen een paar minuten kun je verschillende opritten van snelwegen zoals de A1 en A50 bereiken. Ook met het openbaar vervoer zal het prettig zijn jouw werkplek of kantoorruimte te bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte Apeldoorn, Oranjepark is slechts 1 minuur lopen. Het pand ligt net iets buiten het centrum de stad. Met een korte loopafstand ben je midden in het centrum waar vele restaurants, gezellige cafés en leuke winkels te vinden zijn. Dicht bij het kantoorgebouw ligt het Oranjepark, zeker een aanrader om met je collega of andere huurders van het gebouw een wandeling te maken in de pauze.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Professor Röntgenstraat in Apeldoorn?

Ben jij enthousiast over de beschikbare kantoorruimten met de daarbij horende voorzieningen en services aan de Professor Röntgenstraat in Apeldoorn? Kom jouw toekomstige werkplek dan met eigen ogen bekijken. Onze vastgoedconsultants helpen je bij al je vragen graag gratis en geheel vrijblijvend verder. SKEPP helpt jou aan een kantoorruimte aan de Professor Röntgenstraat.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

M

Wij vinden het op deze locatie geweldig om te huren.

Het kantoorpand is midden in het centrum van Apeldoorn gevestigd en in de buurt van een heerlijk park. Elke middag maken we hier een heerlijke wandeling!

L

Hip!

Leuke ruimtes voor een upcoming bedrijfje

T

Hier kun je echt leuk zitten werken.

Fijne locaiteWaardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Prof. Röntgenstraat 8

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen