Nijmegen West, Kerkenbos 1037

5 (1)
 • Bureau

 • Internet

 • Koffie/thee

 • Printen

 • Vergaderplek

 • KVK-inschrijving

 • Postadres

 • Keuken

(Flex)werkplekken

vanaf € 125 p.m.

Kantoorkamers

vanaf € 210 p.m.

Kantoorruimte huren aan het Kerkenbos (Lindenholt)

Op zoek naar een kantoorruimte vanaf 19 m2 in Nijmegen? Dan ben je bij dit kantoorpand, gelegen in de buurt Kerkenbos, aan het juiste adres. In dit kantoorpand dat gebouwd is in het jaar 1992 zijn namelijk diverse kantoorruimten voor de verhuur beschikbaar. Het betreft een modern kantoorgebouw met vele voorzieningen. De huidige huurders bestaan onder meer uit softwareproducten, financieel adviseurs en technisch ontwerpers. Vanaf dit kantoorpand is het 10 minuten lopen naar een groot winkelcentrum waar je onder andere een Albert Heijn en Jumbo kan vinden.

Huurprijzen, kantoor Kerkenbos, Nijmegen

In totaal beschikt dit kantoorpand aan het Kerkenbos in Nijmegen over een gebruikersoppervlakte van 3614 m2. Hiervan zijn slechts enkele kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. Zo huur je in dit gebouw al een ruimte van 19 m2 voor slechts €329,81 per maand. Liever een grotere ruimte huren van 50 m2? Dat kan voor een maandelijks bedrag van €867,92. Bovengenoemde prijzen betreffen huurprijzen inclusief servicekosten. Zo kom je achteraf niet meer voor verrassingen te staan. Naast het huren van kantoorruimte is het ook mogelijk om een flexwerkplek te huren in dit kantoorpand. Hiervoor betaal je maandelijks €125,-. Je huurt dan een bureau waar je tussen 08.30 en 17.00 gebruik van kunt maken. Aan het Kerkenbos in Nijmegen huur je op basis van flexibele huurtermijnen. Natuurlijk is huren voor de lange termijn zeker een optie. Je kan ervoor kiezen om je kantoorruimte kaal te huur, maar gemeubileerd kan uiteraard ook.

Kerkenbos: receptie, bedrijfsrestaurant en 24/7 toegang

Het kantoorgebouw aan het Kerkenbos in Nijmegen is voorzien van vele services en faciliteiten. Zo beschikt het kantoorpand over een bemande receptie, hier kunnen ze je ondersteunen bij diverse werkzaamheden zoals de postverwerking of telefoonbeantwoording. Verder is er een bedrijfsrestaurant aanwezig waar jij als huurder rustig een hapje kunt eten of een kopje koffie kunt drinken. Door het kantoorpand zijn verschillende pantry’s verspreid zodat jij nooit ver hoeft te lopen. Tot slot heb je altijd 24/7 toegang tot je eigen kantoorruimte, dit betekent dat jij helemaal zelf je eigen werkdag kunt inplannen, ideaal toch?

Locatie en bereikbaarheid, Kerkenbos, Nijmegen

Ook over de bereikbaarheid van het kantoorpand aan het Kerkenbos in Nijmegen mag je niet klagen. Treinstation Nijmegen Dukenburg ligt op een afstand van slechts 1,4 kilometer. Vanaf dit station is het nog maar 18 minuten lopen naar kantoor. Ook stopt de bus bij de ingang ven het bedrijventerrein. Voor autoreizigers is het pand ook prima bereikbaar. Zo ben je vanaf de A73 in minder dan 5 minuten op kantoor. De auto kun je gratis parkeren op het aanwezige parkeerterrein.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Kerkenbos?

Wil jij graag een van de laatst beschikbare kantoorruimten bemachtigen? Plan dan een rondleiding in en kom erachter welke ruimte het meest geschikt is voor jouw onderneming. Dit is gratis en geheel vrijblijvend.

Creëer jouw eigen URBAN-inrichting met Officeplanner aan Kerkenbos in Nijmegen West

Officeplanner is een inspirerend designinrichtingspakket en kenmerkt zich door een hoge mate van flexibiliteit, omdat niets aard- en nagelvast is en dus altijd eenvoudig te verplaatsen. Het pakket is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: URBAN Scandinavian & URBAN Industrial. Creëer ook jouw URBAN-locatie aan Kerkenbos in Nijmegen West.

 1. Selecteer een kantoorruimte
 2. Richt je kantoorruimte in
 3. Ontvang vrijblijvend je huuraanbieding

1 beoordelingen Kerkenbos

Van binnen mooi opgeknapt, en ze hebben hier echt heerlijke koffie

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!