Top 5 Scandinavische kantoren

  • Door Sanne van Huizen
  • dinsdag 21 september 2021

Lichte kleuren, strakke lijnen en veel hout. Een Scandinavisch design zie je tegenwoordig overal. Huiskamers, slaapkamers en winkels zijn allemaal ingericht volgens deze unieke stijl. Spot de Scandinavische stijl nu ook in de kantoorwereld! Het geeft jouw kantoorruimte een rustige en nette uitstraling. Een liefhebber van de Scandinavische stijl en op zoek naar een kantoorruimte? In dit blog laten we jou onze top 5 Scandinavische kantoren zien!


De essentie van de Scandinavische stijl

De Scandinavische stijl is erg populair. Wat onderscheidt deze stijl van andere interieurstijlen? Een Scandinavisch design draait van oorsprong om functionaliteit en eenvoud. Dit vertaalt zich in een aantal kenmerken. Een Scandinavisch interieur herken je vooral aan zijn minimalistische uitstraling. Met lichte kleuren, strakke lijnen en simpele accessoires creëer je een serene sfeer. Maak het af met houten elementen en knus textiel voor warmte in jouw kantoorruimte. Voilà, daar heb jij een Scandinavische inrichting!

IMG 8943 1Gebruik pastel kleuren in jouw Scandinavische kantoorinrichting

Een Scandinavische kantoorinrichting

De minimalistische uitstraling van een Scandinavische inrichting zie je terug in elk detail. Strakke vormen en fijne lijnen zijn kenmerkend voor Scandinavisch meubilair. Kijk bijvoorbeeld naar fauteuil Havana. Met zijn strakke design en fijne poten past hij perfect in een Scandinavische kantoorinrichting. Op zoek naar een vergaderstoel? Ga voor stoel AAC22! De combinatie van de lichte kleuren, de stoffen zitting en de houten poten maakt deze stoel een Scandinavisch pareltje.

Hout is een onmisbaar materiaal in een Scandinavisch interieur. Het geeft jouw kantoorinrichting warmte en het is veelzijdig inzetbaar! Denk aan een houten vergadertafel, een ware eyecatcher in jouw kantoorruimte. Iets subtielers in gedachten? Ga voor thuiswerk bureau Vester. Hout zie je niet alleen veel terug in het meubilair. Ook op de vloer aan de muren geeft het jouw kantoorinrichting een Scandinavisch tintje! Kies voor een lichtgekleurde houtsoort als berken, eiken of essen. Deze geven jouw kantoorruimte een frisse uitstraling.

Werkplekken 3 1 1Deze houten vloer met visgraat patroon maakt een statement in jouw kantoor!

 

Pas wel op! De lichte kleuren en het minimalistische meubilair van een Scandinavisch interieur doen een kantoorruimte kil aanvoelen. Terwijl je in een kantoor juist een huiskamergevoel wilt creëren. Breng het interieur tot leven met planten, simpele accessoires en knus textiel. Met gebruik van natuurlijke materialen geef jij jouw kantoor warmte. Wol, linnen en rotan zijn helemaal in lijn met de Scandinavische stijl. Hoe kleed jij jouw kantoorruimte aan?

5 toffe Scandinavische kantoren

1. Een stijlvolle Scandinavische kantoorinrichting

Overschiestraat 65 is een stijlvol kantoorpand met Scandinavisch eenvoud. Dit prachtige kantoor bevindt zich in Amsterdam-Zuid. De grote en vele ramen geven de ruimte veel licht. Ideaal voor een Scandinavische uitstraling! De strakke lijnen in het kantoormeubilair passen ook perfect in het Scandinavische plaatje. Met het gebruik van subtiele kleuren en materialen krijgt de ruimte toch een warme sfeer. Vergeet de houten accenten in deze kantoorruimte niet. Ze maken een statement in deze Scandinavische kantoorinrichting! Zie jij jezelf al werken in deze kantoorruimte?

creatieve werkplekken overschiestraat 65 60561Een echte Scandinavische inrichting door de combinatie van hout, strakke lijnen en licht!

2. Een Scandinavisch kantoor met speelse details

Een Scandinavisch gevoel in hartje Amsterdam? Amstel 62 heeft the best of both worlds! Om te beginnen met een veel voorkomende Scandinavische combinatie; witte muren en houten vloeren. Het meubilair heeft strakke vormen en bevat houten details. Het speelse element in deze kantoorruimte? De toffe accessoires. Er is veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen; typisch Scandinavisch! Het kantoor voelt hierdoor warm en persoonlijk aan. Klanten zullen zich snel thuis voelen in jouw kantoorruimte. Huur deze prachtige kantoorruimte en plan de afspraken alvast maar in!

creatieve werkplekken amsterdam grachtengordel amstel halvemaansbrug 62293Zie jij jezelf hier overleggen met een belangrijke klant?

3. Huur jij binnenkort dit toffe Scandinavische kantoor?

Een kantoorpand met een Scandinavische inrichting en veel groen? Dan moet je bij Roggestraat 111 zijn! Kijk eens naar de prachtige houten accenten in deze kantoorinrichting. Je vindt ze niet op de vloer maar in het meubilair. Subtiel en toch super Scandinavisch! Het strakke meubilair geeft de kantoorruimte een minimalistische uitstraling. De inrichting wordt warm gemaakt met het textiel, de vele planten en de accessoires. Lekker knus! Wie weet zit jij straks te werken in dit Scandinavische kantoorpand in Apeldoorn.

creatieve werkruimte huren roggestraat 111 60231Dit kantoorpand straalt rust uit!

4. De perfecte combinatie van een toplocatie en een toffe Scandinavische inrichting

Nieuwezijds Kolk 1a heeft een toplocatie en een top inrichting. Een Scandinavisch plaatje in het centrum van Amsterdam! De witte muren en witte vloer zorgen voor een frisse uitstraling. Je ziet strakke lijnen overal terugkomen in dit kantoor; de balustrade, het meubilair en de accessoires. Voorkom een kil gevoel met knusse accessoires. Kijk bijvoorbeeld naar het prachtige vloerkleed! Samen met de andere accessoires geeft dit de kantoorruimte een huiselijk gevoel. De Scandinavische inrichting komt volledig tot zijn recht door de lichtinval in dit kantoorpand. Super fijn om in te werken, toch?

goedkope kantoorruimte huren amsterdam centrum nieuwezijds kolk 1a 63515Het plaatje is helemaal compleet in dit Scandinavische kantoor!

5. Een Scandinavisch kantoor in hartje Rotterdam

Schiedamse Vest 154 is een kantoorpand met een speelse Scandinavische inrichting. Het voelt alsof je in Scandinavië bent, maar je bevindt je in hartje Rotterdam. Deze grote kantoorruimte komt volledig tot zijn recht door de ruime opstelling. Strakke werkplekken met houten accenten stralen rust uit in dit kantoor. Wat deze kantoorruimte zo leuk maakt? De pastel gekleurde stoelen! Typische Scandinavisch en ze geven de ruimte en speels tintje. Werk in een inspirerende omgeving met deze toffe Scandinavische kantoorinrichting!

bedrijfsruimte huren schiedamse schilderstraat 57475De pastelkleuren laten dit Scandinavische kantoor helemaal stralen!

Zie jij een Scandinavische kantoorruimte wel zitten?

Ben jij fan van de minimalistische uitstraling? Houd jij van lichte kleuren in combinatie met hout? Veel planten en knusse accessoires en jij bent helemaal in je nopjes? Ga dan voor een kantoorruimte met een Scandinavische inrichting! In dit blog vertelden wij over onze top 5 Scandinavische kantoorruimtes. Toch niet helemaal wat je zoekt? Of een andere locatie in gedachten? Wij hebben een groot aanbod aan Scandinavische kantoorruimtes verspreid over heel Nederland. Altijd wel eentje die voldoet aan jouw wensen! Onze experts helpen jou bij het vinden bij jouw Scandinavische kantoorruimte!


Neem contact op met onze kantoorexperts

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure