Kantoor huren in Rotterdam? Dit is onze top 5!

  • Door Floris Roelfsema
  • woensdag 14 juli 2021

Wil jij een kantoorruimte huren in Rotterdam? Haal dan kantoor inspiratie uit deze blog! Je leest in deze blog over onze top 5 kantoren in Rotterdam. Daarnaast lees je waarom jij hier juist een kantoor moet huren in Rotterdam en alle bijkomende voordelen. Hebben we je interesse gewekt? Lees dan snel verder en huur jouw kantoor in Rotterdam!


De perfecte ligging van Rotterdam

Rotterdam is de tweede grootste stad van Nederland (qua inwoneraantal). De stad is dé plek om te vestigen met je bedrijf. Voor zowel zzp’ers als grote ondernemingen zijn er diverse kantoren te huur in Rotterdam. Maar waarom zou je je in Rotterdam vestigen met je bedrijf? Nou, deze havenstad is internationaal goed bereikbaar. Grote multinationals vestigen zich in en nabij het havengebied. De haven van Rotterdam is de grootste van heel Europa! Daarnaast reizen jij en je relaties via vliegveld ‘Rotterdam The Hague Airport’ gemakkelijk en snel door heel Europa.

Natuurlijk zijn er ook veel trein- en metrostations gelegen in Rotterdam. Hierdoor reis je gemakkelijk door de stad of naar andere Nederlandse steden. Rotterdam heeft 6 treinstations. Deze zorgen voor een directe verbinding naar grote steden zoals Den HaagUtrecht en Groningen. Met de trein reis je ook weer gemakkelijk internationaal. Antwerpen, Brussel en Parijs liggen binnen handbereik. Met 2,5 uur reizen bevind je je namelijk bij de Eiffeltoren! Handig he, zo’n internationale stad! Laten we snel beginnen aan onze top 5!

#1. De Schiekade 105 in Rotterdam Centrum

Aan de Schiekade 105 in het Centrum van Rotterdam vind je een stoer en representatief kantoorpand. Er zijn diverse huurmogelijkheden op deze locatie. Kies voor een werkplek, kantoorkamer of een kantoorruimte, er is voor elk wat wils. Momenteel is er alleen nog een kantoorkamer te huur. Deze heeft een metrage van 77 m2 en is gelegen op de tweede verdieping van het kantoorpand.

Met het huren van een kantoorruimte aan de Schiekade kun je gebruik maken van diverse faciliteiten. Er zijn meerdere pantry’s aanwezig waar je een lekker kopje thee of koffie kunt maken voor jezelf of je collega’s. Veel vergaderingen op de planning? Houdt deze dan in een van de aanwezige vergaderruimtes.

Schiekade 105Dankzij de bakstenen muren en de verlichting is er een stoere uitstraling gecreëerd

 

Het pand is gelegen in Rotterdam Centrum, wat betekent dat er altijd wel wat te doen is. In de nabije omgeving zijn diverse gezellige cafés en andere horecagelegenheden. Dankzij de ligging is ook de bereikbaarheid perfect. Met de auto zit je op slechts enkele minuten rijden van de A13 of de A20. Ga je met het openbaar vervoer? Dan zijn er diverse opstappunten voor zowel de tram, metro, bus of trein op ongeveer 500 meter lopen van het kantoor.

#2. Een kantoorruimte aan de Marten Meesweg 8-10 in Rotterdam Alexander

Voor hoeveel personen heb jij een werkplek nodig? Aan de Marten Meesweg 8-10 in Rotterdam Alexander zijn diverse opties mogelijk. Er zijn namelijk kantoorruimten te huur met 1 tot 4 werkplekken. Deze kantoorruimtes hebben een metrage van 29 m2 tot 86 m2. Meer ruimte nodig? Ga dan voor een grote kantoorruimte van 227 m2 of 269 m2. Er zijn momenteel al veel bedrijven gevestigd in het kantoorpand. Hierdoor hangt er een gezellige sfeer.

Marten Meesweg 8 10 1Voor hoeveel personen heb jij een werkplek nodig?

 

Doordat het kantoorgebouw een grote oppervlakte heeft, zijn er meerdere pantry’s door het gebouw verspreid. Hier kun je met collega’s lunchen maar je kunt ook gebruik maken van het bedrijfsrestaurant. Verder zijn er vergaderruimtes aanwezig en krijg je 24/7 toegang tot het kantoorgebouw. Wanneer je ‘s ochtends binnenkomt word je begroet door de vriendelijke receptionistes. Zij verwerken ook de post en nemen telefoontjes aan. Kom je met de auto? Maak je dan geen zorgen over voldoende parkeergelegenheid, er zijn 115 plekken beschikbaar!

Marten Meesweg 8 10 3Maak gebruik van het bedrijfsrestaurant of een van de aanwezige pantry's

#3. Hofplein 20 aan het Rotterdam Centraal station

Op zoek naar een kantoorruimte in creatieve omgeving? Laat je inspireren door ondernemers en toffe bedrijven die ook gevestigd zijn in het kantoorgebouw aan het Hofplein 20! Huur een kantoorruimte aan het Hofplein en profiteer van veel gezelligheid. Na werktijd heb je ruime keuze uit gezellige restaurants en cafés om te eten en te borrelen. Maar voordat je hier aan toe komt, is het eerst tijd om te werken. Zoek je een flex werkplek? Een kantoorkamer? Of een kantoorruimte? Aan het Hofplein is mogelijk. Kantoorkamers zijn er van 20 m2 tot 96 m2 en kantoorruimtes hebben een metrage van 112 m2 tot 265 m2.

Hofplein 20Neem plaats op één van de vele flexplekken!

 

Wanneer jij het kantoorgebouw binnenloopt word je begroet door de bemande receptie. Zij ondersteunen jou met diverse secretariële werkzaamheden. Daarnaast profiteer je van diverse services. Problemen met je laptop, computer of telefoon? Geen zorgen, de technische support lost het voor je op. Heb je net koffie geknoeid over je maatpak? Laat deze dan opsturen naar de stomerij zodat jij met frisse outfit de meeting kunt beginnen! Tot slot heb je 24/7 volledig toegang tot het kantoor. Handig hé, al deze services?

#4. De Willem Ruyslaan 225 in Rotterdam Kralingen

Vind jij het belangrijk dat je naast hard werken ook voldoende tijd hebt voor ontspanning? Dan is het kantoor aan de Willem Ruyslaan 225 écht iets voor jou! Dit is een bijzonder kantoorgebouw aangezien het ook fungeert als hotel! Bij binnenkomst vind je de receptie, die jou kan ondersteunen met verschillende werkzaamheden.

De slogan van dit kantoor is ‘Say hello to Rotterdam’s most livable workplace’. Dit komt doordat er in het kantoor ‘woonkamers’ zijn gecreëerd. De ruimtes zijn ingericht met mooi en modern kantoormeubilair, ideaal voor een brainstormsessie. Tijd voor ontspanning? Ga dan darten of speel een potje tafelvoetbal of pingpong.

Willem Ruyslaan 226Je kunt optimaal ontspannen aan de Willem Ruyslaan

#5. Kantoorruimte huren aan het Wilhelminaplein 1-40 in Kop van Zuid

Er zijn nog een aantal werkplekken beschikbaar op de toplocatie aan het Wilhelminaplein 1-40. Ga jij voor een flexwerkplek of kies je voor een kantoorkamer? De kantoorkamers hebben een metrage van 17 m2 tot 20 m2. Wanneer je een kantoor huurt aan het Wilhelminaplein in Rotterdam geniet je van verschillende faciliteiten. Zo is er een espressobar voor je dagelijkse dosis cafeïne, een restaurant om te lunchen en zelfs een fitnessruimte. In de vergaderruimtes kun je terecht voor belangrijke meetings en om aan nieuwe plannen te werken.

Wilhelminaplein 1 40Aan de espressobar kun je terecht voor je dagelijkse dosis cafeïne

 

Het kantoor is modern ingericht en bevat designelementen. Zo vind je een aantal kunstwerken bij binnenkomst en ook in de vergaderruimtes zijn deze terug te vinden. Naast de vele faciliteiten ligt het kantoorpand op een hele goede locatie. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer ben je binnen no-time op je werkplek (en weer thuis). De A13, A16 en A20 zijn op slechts enkele minuten rijden van het kantoor verwijderd. Op 100 meter afstand is een bus- en metrostation waardoor je ook met het openbaar vervoer gemakkelijk reist.

Wilhelminaplein 1 40 2Het kantoor is modern ingericht en bevat veel kunstwerken

Huur jij binnenkort een kantoor in Rotterdam?

Je hebt gelezen over onze top 5 kantoren in Rotterdam. Staat jouw favoriet ertussen? Of heb je andere wensen? Wij hebben een ruim aanbod van kantoren in Rotterdam die aan jouw eisen voldoen. Neem contact op met een van onze kantoorexperts en bespreek al jouw eisen en wensen. Zij helpen jou graag met de zoektocht naar jouw droom kantoor. Een kantoor die aan jouw wensen voldoet gevonden? Plan dan gratis een rondleiding in! Huur jij binnenkort een kantoor in Rotterdam?


Bekijk alle kantoren in Rotterdam

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure