Kantoor huren in Zwolle? Deze kantoren mag je niet missen!

  • Door Sanne van Huizen
  • vrijdag 6 augustus 2021

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte in Zwolle? We got you! Wij laten jou onze top 3 kantoorruimtes in deze prachtige Hanzestad zien! Zwolle is een toffe stad waar historie perfect samengaat met de invloeden van de nieuwe generatie. Is dit een combinatie waar jij naar op zoek bent? Lees dan snel verder en vind jouw droomkantoor in Zwolle!


Een belangrijk knooppunt voor noord en oost Nederland

Zwolle heeft een centrale locatie in Nederland. De stad verbindt het noorden en oosten met de rest van Nederland. Via de A28 rijd je gemakkelijk naar diverse bestemmingen. Daarnaast is het hoofdstation van Zwolle een belangrijk knooppunt. De lijnen gaan in 8 richtingen. Altijd wel eentje in de goede! Veel Nederlandse steden zijn binnen een treinreis van anderhalf uur te bereiken. Kortom, huur een kantoor in Zwolle en profiteer van de gunstige ligging.

bedrijfsruimte huren grote voort spoolderpark 47049Huur jouw kantoorruimte in Zwolle!

Zwolle is de perfectie combinatie van historie en trendy

In de middeleeuwen sloot Zwolle zich aan bij het Hanzeverbond. En dat zie je goed terug. De authentieke koopmanshuizen en de prachtige stadspoort zijn nog steeds de pronkstukken van de stad. Zwolle heeft daarnaast ook zijn bruisende karakter gehouden. Door zijn vele boetiekjes, eettentjes en restaurants heerst er altijd levendige sfeer in centrum. De stad heeft daarnaast een groene kant gekregen met de maar liefst 33 verschillende parken. In combinatie met de authentieke architectuur een perfecte setting voor een lunchwandeling, toch?

#1 Een inspirerend kantoorpand aan de ring van Zwolle

‘Dit is de plek van early adaptors, gedreven vakidioten en innovatieve organisaties’ is het motto van dit kantoorpand. Het kantoorpand in Zwolle staat in het teken van innovatie, inspiratie en verbinding. Dit kun je merken aan de faciliteiten. In de vele vergaderruimtes kun je meeten met collega’s of klanten. De bezoekende klanten worden netjes ontvangen door de receptioniste. Daarnaast is er een brasserie aanwezig in het kantoorpand. In de brasserie serveren ze de lekkerste koffie, gezonde lunches én is er op zijn tijd een borreltje! Zie je dit wel zitten? Huur dan jouw kantoorruimte in Zwolle aan Hanzeplein 11-27.

goedkope flexplekken hanzeplein 11 27 42047Lunch met jouw collega’s in de gezellige brasserie

 

Na een lange werkdag je energie kwijt zonder te zweten? In dit kantoorpand is een Fit20 gevestigd. Fit20 maakt je in 20 minuten fit zonder dat je hoeft te zweten! Wie wil dat nou niet? Na je training is het weer tijd om naar huis te gaan. Binnen een paar minuten lopen ben je al op het station. Daarnaast ligt Hanzeplein 11-27 naast de ring van Zwolle. Als je met de auto komt, ben je dus in no-time op de snelweg. Huur jij binnenkort hier jouw kantoorruimte?  

goedkope flexplekken hanzeplein 11 27 42043Zie jij jezelf hier overleggen met een belangrijke klant?

 

Wil je een kantoor huren in Zwolle aan het Hanzeplein? Dat kan! De beschikbare kantoorruimte heeft een metrage van 106 m2. Daarmee kun je jouw team voorzien van een toffe werkplek. Liever flexwerken? Ook dat behoort tot je opties. Bepaal zelf hoe jij werkt in dit kantoorpand in Zwolle. 

#2 Een kantoorpand zonder zorgen naast het station van Zwolle

Wil je graag een kantoorruimte huren in Zwolle zonder rompslomp? Dan is dit kantoorpand aan de Hanzelaan 351-361 wat voor jou! Bij Hanzelaan 351-361 is er aan alles gedacht (zodat jij dat niet meer hoeft te doen!). Kom je met de auto naar het kantoor toe? Geen probleem! Het kantoorpand heeft een eigen parkeerplaats. Klanten ontvangen? Door één van de twee clubmanagers worden ze verwelkomt. Krijgt jouw onderneming veel post? Komt goed uit, de post wordt voor je gesorteerd! 

creatieve werkruimte huren zwolleDrink jij straks een kopje koffie in deze prachtige kantine?

 

Dit kantoorpand heeft diverse kantoorruimtes beschikbaar van 1 tot 10 werkplekken. De ruimtes variëren van 18 m2 tot 99 m2. Toch heb je als huurder meer ruimte tot je beschikking door de vele vergaderruimtes. Deze deel je met een mix van grote en kleine ondernemingen. Lunchen en netwerken kan in de hippe kantine die qua inrichting zo op de voorkant van een magazine kan. Zie jij jezelf al werken? Huur jouw kantoorruimte in Zwolle aan de Hanzelaan! 

freelance werkplek huren in zwolleOverleg met collega’s of klanten in één van de vele vergaderruimtes

 

Dit kantoorpand bevindt zich in de wijk Hanzeland. Met zijn hoogbouw en zakelijk karakter wordt deze wijk ook wel het Manhattan van Zwolle genoemd. De wijk kenmerkt zich ook door de goede bereikbaarheid. In een paar minuten zit je al in de trein naar huis of ben je met de auto op de snelweg. Dat is ook één van de vele dingen waar je je geen zorgen over hoeft te maken. Kan je niet wachten om een kijkje te nemen? Plan dan direct jouw rondleiding in het kantoor aan de Hanzelaan 351-361

#3 Huur een representatieve kantoorruimte in Zwolle

Ben je op zoek naar een groot kantoor in Zwolle? Dan is Zuiderzeelaan 53-71 perfect! Het moderne kantoorpand heeft kantoorruimtes beschikbaar van 673 m2 tot 1805 m2. Het hele pand meet 8600 m2 verdeeld over 5 verdiepingen. Ondanks de grote schaal van dit kantoorpand is er veel aandacht voor detail. 

gezamelijke kantoorruimte zuiderzeelaan 53 71 45606Op dit schitterende terras aan het water kan jij genieten van het mooie weer!

 

Huur jij hier een kantoorruimte? Dan profiteer je als huurder van toegang tot algemene ruimtes en vergaderzalen. Ideaal voor wanneer je klanten ontvangt. Zij worden opgevangen met een kop koffie of thee bij de receptie. Buiten adem aankomen bij jouw kantoor op de 4e verdieping? Hier niet! Met de liften word jij van beneden naar boven gebracht. Lunch of klets bij met collega’s op het terras tijdens de warmere dagen. 

creatieve werkruimte huren zuiderzeelaan 53 71 45603Maak een praatje met de andere huurders in de loungeruimte

 

Het kantoorgebouw ligt vlak naast de ringweg van Zwolle. Als je met de auto komt, ben je binnen 2 minuten op de A28. En over parkeerplekken hoef je je ook niet druk te maken. Het pand telt er maar liefst 188! Toch liever met het openbaar vervoer? Een paar minuten lopen en je bent op het station. Enthousiast geworden? Huur dan een kantoorruimte aan de Zuiderzeelaan!

Huur jij binnenkort een kantoorruimte in één van deze toffe kantoorpanden in Zwolle?

Zie jij jezelf al werken in één van deze toffe kantoorruimtes in Zwolle? Super! Neem snel contact op met ons en plan een gratis rondleiding. Dit kan op een door jou gekozen datum en tijdstip. Nog niet gevonden waar je naar op zoek was? Geen probleem! Wij helpen je graag in jouw zoektocht. Op onze site staat ons hele aanbod kantoorruimtes in Zwolle. Daarnaast worden er vaak nieuwe locaties toegevoegd. Zo vinden we samen jouw perfecte kantoorruimte in Zwolle!


Neem contact op!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure