Top 3 kantoren in Almere

  • Door Zoë Koedam
  • dinsdag 7 september 2021

Wil jij een kantoor huren in Almere? De stad heeft een divers aanbod van kantoorruimtes. Ga dus snel op zoek naar de kantoorruimte die het beste bij jouw wensen past. Almere ligt in de provincie Flevoland, centraal gelegen in Nederland. Hierdoor is de stad uitstekend bereikbaar voor alle delen van het land. We kunnen natuurlijk niet alle beschikbare kantoorruimtes bespreken. Daarom vind je in deze blog de top 3 kantoren in Almere. Benieuwd of jouw droomkantoor hier tussen zit? Lees dan snel verder!


Huur jouw kantoor in Almere en ervaar de voordelen

Vanwege haar locatie is Almere de ideale plek voor jouw kantoorruimte. Maar naast de gunstige ligging beschikt Almere over meerdere voordelen. Zo wonen er relatief jonge mensen in Almere. De stad telt ruim 214.000 inwoners, waarvan slechts 11% ouder dan 65 jaar is! De stad beschikt dus over een ruim publiek met een grote beroepsbevolking in de omgeving van jouw bedrijf. Almere kent 2 stadsdelen, namelijk; Almere Stad en Almere Poort. Ieder stadsdeel heeft zijn eigen sfeer en identiteit. In welk stadsdeel van Almere huur jij jouw kantoor?

Tupolevlaan 41 63 9331Hou je ervan om een rondje te lopen in je pauze? Maak je hoofd even helemaal leeg in het park!

Het bruisende centrum van Almere

Almere staat bekend om haar bijzondere bouwwerken en architectuur. Met name in het stadscentrum is er moderne architectuur te vinden. In het centrum van Almere is er altijd wat te doen. Geniet bijvoorbeeld van de gezelligheid in de restaurants, bezoek meerdere winkels, kom tot rust aan het water of ontsnap aan de drukte in het park. Kortom, in Almere verveel jij je nooit! Daarnaast is het centrum van Almere uitstekend bereikbaar. Zowel via de A6 als de A27 ben je binnen een paar minuten in het centrum. Kom je met het openbaar vervoer naar werk? Ook dan is jouw kantoorruimte eenvoudig te bereiken.

✅ Huur een kantoorruimte in het bedrijvige centrum van Almere

Wil je een kantoorruimte huren in Almere Centrum? Neem dan een kijkje aan de Spoordreef 20-38! Het kantoorpand is in 1985 gebouwd. Besluit je een kantoor te huren in dit fraaie kantoorgebouw? Dan vestig je tussen veel financiële instellingen. Zo vind je in dit kantoorpand bijvoorbeeld incassobureaus, belastingkantoren en advocatenkantoren.

Spoordreef 20 38 1Wil je informeel bijkletsen met je collega's? Neem plaats in deze comfortabele stoelen!

 

Je vindt dit kantoor langs één van de belangrijkste hoofdaders in Almere. Hierdoor is dit kantoorpand uitstekend bereikbaar. Binnen enkele minuten ben je vanaf de snelwegen A6, A27 en A1 op je werk. Reis je liever met het openbaar vervoer? Geen probleem! Het treinstation Almere bevindt zich namelijk op een afstand van slechts 600 meter. Het is ook mogelijk om de bus te pakken richting Almere Stad. De bushalte ligt op een loopafstand van 3 minuten van het kantoorgebouw. Een hapje eten na een lange werkdag? Op loopafstand van het kantoorpand vind je diverse restaurants en lunchrooms!

Spoordreef 20 38 2Staat er een brainstormsessie op de planning? Dan is deze glazen kantoorruimte dé plek voor jou!

 

Zie jij het al zitten om hier een kantoorruimte te huren? Laten we het nog even beter maken door je te verstellen over de diverse voorzieningen en services. Naast de huur van de kantoorruimte zitten ook de schoonmaakkosten bij de huurprijs inbegrepen. En dit is nog niet alles! Voor de huurprijs maak je ook gebruik van de diverse pantry’s die in het gebouw aanwezig zijn. Ideaal voor het bereiden van je dagelijkse lunch bijvoorbeeld! Ben jij enthousiast geworden over deze kantoorruimte? Twijfel dan niet langer! Plan een gratis rondleiding in en wie weet huur jij binnenkort een kantoorruimte in Almere Centrum!


Bezoek het kantoor aan de Spoordreef 20-38

✅ Huur jij binnenkort een kantoorruimte in de buurt Veluwsekant?

Wil je een inspirerende kantoorruimte in Almere huren? Dan raden wij je aan om een kijkje te nemen in dit kantoorpand aan de Veluwezoom 5! Naast de kantoorruimten en werkplekken is er in dit gebouw ook ruimte voor ontspanning. Eet bijvoorbeeld wat met collega’s in het bedrijfsrestaurant, klets informeel bij in één van de vele zithoekjes en maak gebruik van meerdere vergaderruimtes.

Veluwezoom 5 1Krijg jij al inspiratie van deze open ruimte?

 

Huur je een kantoorruimte in dit kantoorpand? Dan maak je ook gebruik van alle services en faciliteiten in het gebouw. Wat kan je hiervan verwachten? Je wordt voorzien van alle behoeftes die je verwacht als kantoorgebruiker. Bij binnenkomst in de royale entree tref je een bemande receptie aan. De receptionistes ondersteunen je bij binnenkomende telefoontjes en postverwerking. Zijn flexibele werktijden voor jou een must? Dan zit je in dit kantoorpand in Almere zeker goed! Jouw kantoorruimte is namelijk 24/7 toegankelijk. Ideaal, toch?

Veluwezoom 5 2Een kopje koffie drinken met je collega's? Neem plaats in deze comfortabele zithoek!

 

Het kantoorgebouw ligt op een zeer gunstige plek in Almere. Met de auto bereik je vanaf de snelweg al heel snel jouw werkplek. De op- en afrit van de A6 is namelijk slechts een paar minuten rijden. Kun je de auto wel kwijt bij dit kantoorpand? Zeker! Het kantoorpand beschikt over een eigen parkeerterrein met toegangssysteem. Altijd een plekje vrij voor jou! Reis je liever met het openbaar vervoer? Ook op die manier is het kantoorpand prima bereikbaar. Wil je graag een kantoorruimte huren in dit gebouw? Plan dan snel een bezichtiging in en huur dit kantoor in Almere!


Boek een rondleiding in het kantoorpand aan de Veluwezoom 5!

✅ Is deze kantoorruimte in Markerkant jouw droomkantoor?

In de buurt Markerkant vind je een eigentijds kantoorgebouw aan de Markerkant 1310. Dit pand is gebouwd in het jaar 1989. Meerdere bedrijven gingen je al voor. Zo hebben een bewindvoerderskantoor, ICT-bedrijf, opleidingscentrum en accountantskantoor hun plekje gevonden in dit kantoorpand. En jij kunt de volgende worden! Momenteel zijn er namelijk nog een aantal kantoorruimtes beschikbaar in dit prachtige gebouw.

Markerkant 1310 1Staat er een vergadering op de planning? Maak dan gebruik van één van de vele vergaderruimtes!

 

Profiteer van de vele gratis services en voorzieningen in dit kantoorpand. Heb je zin om lekker uit te slapen en ‘s avonds langer door te werken? Dat kan! Je hebt in dit kantoorpand namelijk 24/7 toegang tot jouw eigen kantoorruimte. Ook is er een bemande receptie aanwezig. De receptionistes ondersteunen je met diverse werkzaamheden. Bovendien beschikt het kantoorpand over meerdere pantry’s, een restaurant en een oplaadpunt voor elektrische auto’s. Wist je al dat dit kantoorpand energielabel B heeft en dus super duurzaam is? Kortom, het kantoorpand voldoet aan al jouw behoeftes.

Markerkant 1310 3Komen er klanten langs op kantoor? De receptionistes zorgen altijd voor een warm welkom!

 

Dit kantoor ligt in een gezellige omgeving omringt met restaurants. Ideaal als je gezellig met collega’s een hapje wilt eten na werktijd. Het kantoorgebouw zelf is zowel met de auto als met het openbaar vervoer prima te bereiken. Met de auto ben je vanaf de A6 en de A1 binnen 10 minuten op kantoor.

Reis je met de trein? Dan loop je in een klein kwartier naar het kantoorgebouw. Vind je dat te ver lopen? Neem dan de bus richting bushalte Markerkant. Vanaf hier is het 600 meter lopen naar kantoor. Ben je nieuwsgierig naar hoe het kantoor eruit ziet? Boek dan snel een gratis bezichtiging en wie weet huur jij binnenkort een kantoor in dit pand!


Plan een gratis rondleiding in aan de Markerkant 1310!

Huur jij binnenkort een kantoorruimte in Almere?

In deze blog heb je 3 toffe kantoren in Almere gezien. Zit het perfecte kantoor voor jou ertussen? Wacht dan niet langer! Plan snel een gratis en vrijblijvende rondleiding in. Wie weet ben jij straks de nieuwe huurder van een kantoorruimte in Almere. Heb je nog niet helemaal gevonden wat je zoekt? Geen paniek! Op onze website hebben we nog veel meer kantoorruimtes in Almere beschikbaar! Heb je nog vragen of wil je hulp bij de zoektocht naar jouw nieuwe kantoor? Neem contact op met onze kantoorexperts. Zij helpen je graag verder! Huur binnenkort jouw droomkantoor in Almere!


Bekijk alle huurmogelijkheden in Almere!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure