Transparent

Hoe lekker is dat, een huurkorting als je bijvoorbeeld kantoorruimte in Amsterdam huurt? Bij SKEPP zorgen we elke dag voor de hoogste kortingen op kantoorruimte. Daar bovenop hebben we een maandelijkse 'kortingtopper'! Kijk dus voordat je gaat huren in een bepaalde stad of kantoorgebouw of er een korting loopt op die locatie. Niemand wil teveel betalen, toch?


In de artikelen in deze categorie kom je verschillende kantooraanbiedingen tegen: van een huurvrije maand tot een percentage aan korting op de huurprijs. Wij lichten deze aanbiedingen uit in samenwerking met verhuurders van de kantoren uit ons aanbod. Zodoende zijn de aanbiedingen alleen van kracht als je met behulp van de vastgoedconsultants van SKEPP een kantoorruimte huurt. Je vindt een toffe kantoorruimte en krijgt nog een korting ook!

Transparent

Huur een kantoorruimte in Rotterdam Airport en maak gebruik van een scherpe korting

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Rotterdam Airport, maar vind je de prijzen op dit moment te hoog? Wij bieden een geweldige kortingsactie met betrekking op de huurprijs aan in een kantoorpand aan de Corkstraat in Rotterdam.

Transparent

Profiteer van een flinke korting in Amsterdam De Schinkel

Op zoek naar een leuke kantoorruimte in Amsterdam De Schinkel? En wil je profiteren van een mooie huuractie? Wacht dan niet langer en profiteer snel van de korting aan de Theophile de Bockstraat in Amsterdam.

Transparent

Op zoek naar kantoorruimte in Rotterdam? Profiteer van deze unieke kortingen!

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte in Rotterdam en wil je gebruik maken van fikse kortingen? Maak dan gebruik van deze unieke kortingsactie in het kantoorpand aan de Willem Ruyslaan. Bij het afsluiten van een halfjaar contract, ontvang je over de eerste 3 maanden 10% korting!

Transparent

Kantoorruimte huren in Rotterdam? Profiteer van 1 maand gratis huren aan de Groene Tuin

Op zoek naar een nieuwe kantoorruimte en wil je profiteren van fikse kortingen? Maak dan gebruik van deze unieke kortingsactie in Rotterdam aan de Groen Tuin. Wanneer je een 1-jarig contract afsluit, krijg je de eerste maand gratis!

Transparent

Kantoorruimte huren? Bij SKEPP profiteer je van unieke kortingen

Wil jij profiteren van fikste kortingen op kantoorruimten? Houd dan goed onze pagina in de gaten! Maandelijks zullen wij een unieke huurkorting weggeven in samenwerking met onze verhuurders van kantoorruimte.

Transparent

Kantoorruimte huren in Utrecht met 50% korting

Huur nu een kantoorruimte met 50% korting aan de Churchilllaan in Utrecht. Lees snel verder hoe je deze korting kan bemachtigen.

Transparent

Huur kantoorruimte in Rotterdam en ontvang een maand huurvrij

Iedere maand zet SKEPP in samenwerking met een verhuurder een leuke actie op. Deze maand een fikse korting aan de Schiedamse Vest in Rotterdam.

Transparent

Huur kantoorruimte in Haarlem en ontvang tot wel 25% korting op de huurprijs

Huur een kantoorruimte in Haarlem en ontvang tot wel 25% korting op de maandelijkse huurprijs. Wees er snel bij!

Transparent

SKEPP transparent | Huur een werkplek aan de Herengracht en ontvang tot wel 1 maand huurvrij

Huur een werkplek aan de Herengracht in Amsterdam Centrum en ontvang een halve maand of zelfs 1 maand huurvrij.

Transparent

SKEPP transparent | Exclusieve korting voor nieuwe huurders in het WTC Schiphol Airport

Volledig verzorgd huren in een modern kantoorpand op Schiphol Airport? Teken voor 1 september het huurcontract en ontvang een leuke korting.

Transparent

SKEPP transparent | Kantoorruimte huren in Eindhoven en omgeving met 1 maand huurvrij

Op zoek naar een kantoorruimte in Eindhoven, Helmond of Valkenswaard? Huur nu kantoorruimte met 1 maand huurvrij. Profiteer vandaag nog!

Transparent

SKEPP transparent | Zomeractie in Rotterdam Alexander: huur een kantoorruimte met 1 maand huurvrij

Een representatieve kantoorruimte huren met korting in Rotterdam Alexander? Meld je dan nu bij SKEPP en profiteer meteen van de zomeractie.