Proptech

De wereld om ons heen verandert in recordtempo, de nieuwe technologische ontwikkelingen volgen elkaar op en dat is ook merkbaar in de wereld van kantoorruimten. 3D Virtual Tours, Augmented Reality, chatbots. Ga zo maar door! Blijf je graag op de hoogte van de laatste trends? In de artikelen in deze categorie benoemen we hoe jij in jouw kantoorruimte inspeelt op de ontwikkelingen. 


Kantoorruimte huren via een chatbot, het eerste kantoor dat met een 3D printer ter wereld is gekomen of de meest uiteenlopende tech gadgets. Zomaar enkele voorbeelden van onderwerpen die langskomen in de artikelen in deze categorie. Of het gaat om kunstmatige intelligentie of een rondleiding door een kantoorpand op je smartphone. Wij houden je op de hoogte van de nieuwtjes rondom de combinatie technologie en kantoorruimte!

Proptech

Alle gadgets die in jouw kantoorruimte te vinden moeten zijn

Ben jij op zoek naar de nieuwste en beste gadgets voor jouw kantoorruimte? Zoek niet verder: SKEPP vertelt je alles over de meest toffe gadgets voor jouw kantoorruimte!

Proptech

Dit is de kantoorruimte van de toekomst

Benieuwd naar de kantoorruimte van de toekomst? Mis deze inzichten niet en lees snel verder en kom te weten waar jij rekening mee moet houden in jouw kantoorpand om klaar te zijn voor de toekomst!

Proptech

Papierloos werken in jouw kantoorruimte? Maak gebruik van deze tips!

Benieuwd naar een kantoorruimte zonder papier? Mis deze tips niet, lees snel verder en zorg ervoor dat jouw werknemers papierloos werken in de kantoorruimte!

Proptech

De 9 voorspelde tech trends in de kantoorruimte voor 2020

Lees de 9 voorspelde tech trends voor 2020 in dit blog. Zo kun jij je kantoorruimte voorbereiden op de toekomst. Doe er vooral je voordeel mee!

Proptech

Dit is het effect van een Smart Building voor jouw onderneming

Wat is een Smart Building precies en wat is het effect voor jouw onderneming? Ontdek het in dit blog en wie weet werk jij straks vanuit een Smart Building!

Proptech

De nieuwste tech-oplossingen voor jouw kantoorruimte

Technologie is tegenwoordig overal, maar welke tech-oplossingen zijn jouw geschikt voor jouw kantoorruimte? Lees de nieuwste tech-oplossingen voor jouw kantoorruimte in dit blog!

Proptech

Hoe Virtual Reality het vinden van kantoorruimte versnelt en vergemakkelijkt

Virtual Reality! Doe je voordeel met deze technologie door virtuele rondleidingen te doen. Hoe? Met de SKEPP VR Bril! Doe op ieder mogelijk moment een rondleiding en bespaar daarmee tijd.

Proptech

Zo verbeter jij in de kantoorruimte de ontvangst met jouw mobiele telefoon

Wij geven je in dit blog 5 tips om de ontvangst in de kantoorruimte te verbeteren. Heb je beperkt mobiel bereik in jouw kantoorruimte? Dat is vervelend! Met name wanneer je zakelijk bezig bent wil je altijd bereikbaar zijn voor je contacten.

Proptech

De voordelen van de laatste proptech trends als huurder van kantoorruimte

Wat is Space as a Service en wat zijn de voordelen van een slim kantoor? Welke invloed de laatste proptech trends hebben op jou als kantoorruimte huurder lees je hier!

Proptech

Zo zoeken we naar kantoorruimte in 2018

Zoek je kantoorruimte? Wij hebben op een rijtje gezet hoe technologische ontwikkelingen zoals 3D Virtual Tours en dronevideo's de zoektocht dit jaar versnellen. Lees gauw verder!

Proptech

Geef je kantooromgeving een upgrade met deze te gekke tech gadgets

Anno 2017 zijn er vele tech gadgets waar je op kantoor je voordeel mee kunt doen. We hebben er een aantal opgesomd in dit blog.

Proptech

Zo verandert kunstmatige intelligentie de wereld om ons heen

Kunstmatige intelligentie, ook wel Artificial Intelligence (AI), neemt het denkvermogen van de mens over. Benieuwd hoe? Lees verder!