Proptech

De wereld om ons heen verandert in recordtempo, de nieuwe technologische ontwikkelingen volgen elkaar op en dat is ook merkbaar in de wereld van kantoorruimten. 3D Virtual Tours, Augmented Reality, chatbots. Ga zo maar door! Blijf je graag op de hoogte van de laatste trends? In de artikelen in deze categorie benoemen we hoe jij in jouw kantoorruimte inspeelt op de ontwikkelingen. 

Kantoorruimte huren via een chatbot, het eerste kantoor dat met een 3D printer ter wereld is gekomen of de meest uiteenlopende tech gadgets. Zomaar enkele voorbeelden van onderwerpen die langskomen in de artikelen in deze categorie. Of het gaat om kunstmatige intelligentie of een rondleiding door een kantoorpand op je smartphone. Wij houden je op de hoogte van de nieuwtjes rondom de combinatie technologie en kantoorruimte!

Proptech

Uitgelicht: de digitale receptie

Door het coronavirus is er vraag naar flexibiliteit in de kantorenmarkt. SKEPP biedt verschillende innovatieve en smart kantooroplossingen aan, waaronder de digitale receptie. Wil je meer weten over de slimme receptiezuil en de voordelen hiervan? Lees dan snel verder.

Proptech

Veiligheid en deurbeslag met Officekit producten

In dit blog lees je hoe je veiligheid kunt combineren met gemak. Anno 2020 kan dat middels digitalisering. Nieuwsgierig of dit wat voor jouw organisatie is? Lees dan snel verder!

Proptech

Hoe gaat Artificial Intelligence invloed hebben op de kantoorwereld?

In dit blog worden de voor- en nadelen van Artificial Intelligence (Al) op een rijtje gezet. Welke invloed heeft dit nou eigenlijk op de kantoorwereld?

Proptech

Direct een kantoorruimte huren vanachter je laptop, zo geregeld!

Misschien herken je het wel: je bent op zoek naar de perfecte kantoorruimte en opeens vind je die! Je wil het liefst gelijk het huurcontract ondertekenen om aan de slag te kunnen. SKEPP maakt het mogelijk om direct online je huurcontract voor een kantoorruimte te tekenen.

Proptech

Zorg voor extra veiligheid met biometrie op kantoor

Je hebt vast wel eens van biometrie op kantoor gehoord, maar wat is het nu eigenlijk? Biometrie op het kantoor heeft alles te maken met technologische ontwikkelingen en gebruiksvriendelijkheid. Meer hierover lees je in dit blog

Proptech

Voordelen en nadelen van technologie in de kantoorruimte

Technologie in de kantoorruimte kent voor- en nadelen. Technologie op de werkvloer wordt op allerlei manieren toegepast. Wat zijn voor jou de voordelen en nadelen van technologie in de kantoorruimte?

Proptech

Alle gadgets die in jouw kantoorruimte te vinden moeten zijn

Ben jij op zoek naar de nieuwste en beste gadgets voor jouw kantoorruimte? Zoek niet verder: SKEPP vertelt je alles over de meest toffe gadgets voor jouw kantoorruimte!

Proptech

Dit is de kantoorruimte van de toekomst

Benieuwd naar de kantoorruimte van de toekomst? Mis deze inzichten niet en lees snel verder en kom te weten waar jij rekening mee moet houden in jouw kantoorpand om klaar te zijn voor de toekomst!

Proptech

Papierloos werken in jouw kantoorruimte? Maak gebruik van deze tips!

Benieuwd naar een kantoorruimte zonder papier? Mis deze tips niet, lees snel verder en zorg ervoor dat jouw werknemers papierloos werken in de kantoorruimte!

Proptech

De 9 voorspelde tech trends in de kantoorruimte voor 2020

Lees de 9 voorspelde tech trends voor 2020 in dit blog. Zo kun jij je kantoorruimte voorbereiden op de toekomst. Doe er vooral je voordeel mee!

Proptech

Dit is het effect van een Smart Building voor jouw onderneming

Wat is een Smart Building precies en wat is het effect voor jouw onderneming? Ontdek het in dit blog en wie weet werk jij straks vanuit een Smart Building!

Proptech

De nieuwste tech-oplossingen voor jouw kantoorruimte

Technologie is tegenwoordig overal, maar welke tech-oplossingen zijn jouw geschikt voor jouw kantoorruimte? Lees de nieuwste tech-oplossingen voor jouw kantoorruimte in dit blog!