Proptech

De wereld om ons heen verandert in recordtempo, de nieuwe technologische ontwikkelingen volgen elkaar op en dat is ook merkbaar in de wereld van kantoorruimten. 3D Virtual Tours, Augmented Reality, chatbots. Ga zo maar door! Blijf je graag op de hoogte van de laatste trends? In de artikelen in deze categorie benoemen we hoe jij in jouw kantoorruimte inspeelt op de ontwikkelingen. 

Kantoorruimte huren via een chatbot, het eerste kantoor dat met een 3D printer ter wereld is gekomen of de meest uiteenlopende tech gadgets. Zomaar enkele voorbeelden van onderwerpen die langskomen in de artikelen in deze categorie. Of het gaat om kunstmatige intelligentie of een rondleiding door een kantoorpand op je smartphone. Wij houden je op de hoogte van de nieuwtjes rondom de combinatie technologie en kantoorruimte!

Proptech

Direct een kantoorruimte huren vanachter je laptop, zo geregeld!

Misschien herken je het wel: je bent op zoek naar de perfecte kantoorruimte en opeens vind je die! Je wil het liefst gelijk het huurcontract ondertekenen om aan de slag te kunnen. SKEPP maakt het mogelijk om direct online je huurcontract voor een kantoorruimte te tekenen.