Top 5 kantoren in de Randstad

  • Door Zoë Koedam
  • vrijdag 27 augustus 2021

Wil je een kantoor huren in de Randstad? Dan is deze blog perfect voor jou! Wij helpen je graag bij de zoektocht naar het ideale kantoor. Maar we kunnen natuurlijk niet alle kantoren bespreken in de Randstad. Daarom bespreken we in deze blog de mooiste 5 kantoorruimtes in de Randstad. Ben je benieuwd of jouw droomkantoor er tussen zit? Lees dan snel verder en wie weet huur jij binnenkort één van deze kantoren in de Randstad!


Waarom jij een kantoor moet huren in de Randstad

Op de steden Parijs en Milaan na is de Randstad de grootste economische stedelijke regio in de Europese Unie. De Randstad bestaat uit 4 provincies in het westen van Nederland en is dus niet slechts één stad. De regio bestaat uit de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland.

Bijna de helft van de Nederlandse bevolking woont of werkt in de Randstad. Dit zorgt dan ook voor een reeks aan economische activiteiten, zowel nationaal als internationaal. Een betere kantoorlocatie voor jouw bedrijf is er dus niet! Er zijn 4 steden die samen zorgen voor een ring van verstedelijking rondom het Groene Hart, namelijk Rotterdam, Amsterdam, Den Haag en Utrecht.

Weena 750 4760 1In welke stad ga jij je kantoorruimte vestigen?

De voordelen van een kantoor huren in de Randstad

De Randstad is eigenlijk een vreemde plek. Zoals hierboven besproken, zorgen de 4 grootste steden van Nederland voor een ring van verstedelijking rondom het Groene Hart. De Randstad beschikt over havens, universiteiten en belangrijke instanties voor het land zijn hier gevestigd. Werken in de Randstad kent vele voordelen. Ben je benieuwd welke dit zijn? Hieronder zetten wij de belangrijkste voordelen op een rijtje! Huur daarom nu jouw kantoor in de Randstad!

#1 Alles begint in de Randstad

Of het nu gaat om elektronica, fashion of iets anders, vaak is het in de Randstad als eerste te vinden. Dit zorgt voor meer werk in alle branches. Maar dat is niet het enige. Het zorgt er ook voor dat nieuwe trends sneller een deel uit gaan maken van het dagelijkse leven. Huur je een kantoor in de Randstad? Dan ben jij de voorloper van vele trends!

#2 Veel contacten

Er wonen ongeveer 7 miljoen mensen in de Randstad. Hierdoor is deze regio altijd druk en zijn er dus veel interessante mensen te ontmoeten. Door de vele beurzen en het internationale karakter kun je je netwerk makkelijk uitbreiden. Heb je een goede connectie gevonden voor jouw bedrijf? Dan kun je afspreken voor een activiteit in de Randstad.

Schermafbeelding 2021 08 18 om 14.50.02Spreek af in een café of restaurant en onderhoud connecties!

#3 Vervoer

Eigenlijk is alles in de Randstad dichtbij. Parkeer de auto daarom net buiten het centrum. Waarom? Hier vind je altijd voldoende parkeergelegenheden. Geen gedoe meer om een parkeerplek te zoeken of urenlang ergens vast te staan. Stap op de fiets, reis met het openbaar vervoer of neem de benenwagen naar de belangrijkste locaties binnen de Randstad.

✅ Een kantoor huren in Amsterdam?

Ben je op zoek naar een kantoor in een representatief Business Center? Dan ben je aan de Johan Huizingalaan 400 aan het juiste adres. Momenteel zijn er diverse kantoorruimtes te huur. Zowel kleine als grote kantoorruimtes zijn per direct beschikbaar én voorzien van optimale werkomstandigheden! Meerdere creatieve en innovatieve bedrijven gingen je voor. Dus, waar wacht je nog op? Huur een kantoorruimte in dit pand!

Johan Huizingalaan 400 1Bij binnenkomst voel je meteen de inspirerende en creatieve atmosfeer

 

Huur je een kantoor aan de Johan Huizingalaan? Dan maak je gebruik van een breed scala aan hoogwaardige faciliteiten. Wil je jouw eigen maaltijd klaarmaken tijdens de lunch? Dat kan in één van de gezamenlijke pantry’s. Heb je geen zin of tijd om zelf iets klaar te maken? Dan kan je een maaltijd halen in het restaurant op de begane grond. Staat er een vergadering of bijeenkomst op de planning? Boek dan eenvoudig een open of gesloten ruimte in het kantoorpand.

Johan Huizingalaan 400 2Vergaderen in een gesloten ruimte, maar toch een open gevoel behouden? Boek dan snel deze meetingroom!

 

Dit kantoorpand bevindt zich op een geweldige locatie aan de rand van Amsterdam. Binnen enkele minuten ben je bij de op- en afritten van zowel de A4 als A10. Reis je met het openbaar vervoer? Dan heb je meerdere mogelijkheden. Zo zijn er meerdere bushaltes op loopafstand en het metrostation Henk Sneevlietweg is te voet of met de fiets snel te bereiken.

Wandel je graag in je pauze? Dat komt perfect uit! De groene omgeving leent zich goed voor een wandeling. Benieuwd of er een geschikte kantoorruimte tussen zit voor jou? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze vastgoedconsultants of plan meteen een vrijblijvende rondleiding in! Huur jij jouw kantoor in de Randstad binnenkort?


Bezichtig het kantoor aan de Johan Huizingalaan 400!

✅ Is dit kantoor in Amsterdam Noord de perfecte match voor jou?

Wil je een kantoorruimte huren in Amsterdam in een creatieve omgeving? Dan is dit kantoor aan de Meeuwenlaan 98-100 uit 1917 echt iets voor jou! Bij binnenkomst van het pand wordt je altijd vrolijk begroet door één van de receptionistes. Deze receptionistes zorgen ook voor een gastvrij ontvangst van jouw eventuele bezoekers en kunnen taken zoals binnenkomende telefoontjes, reserveringen en postverwerking op zich nemen. Hoe fijn?

Meeuwenlaan 98 100 2Elke gezamenlijke ruimte in dit pand heeft een eigen sfeer. Wat vind jij van dit Disney thema?

 

Het huren van een kantoorruimte aan de Meeuwenlaan kent vele voordelen. Zo is er een restaurant aanwezig waar je heerlijke koffie kunt bestellen en elke dag geniet van een verse lunch. Wist je trouwens dat je zelfs een filmzaal kunt huren in dit kantoorpand? Dit is een zaal met maar liefst 30 stoelen en een groot scherm. Ideaal voor bijvoorbeeld een evenement of een presentatie! Het kantoorpand beschikt ook over 2 ruime parkeerplaatsen, 1 aan de achterzijde en er is een ondergrondse parkeergarage. Aan parkeerplekken geen te kort dus!

Meeuwenlaan 98 100 1No more junkfood; geniet iedere dag van een verse en gezonde lunch

 

Reis je met de bus naar werk? Dan hoef je slechts 1 minuut te lopen vanaf de dichtstbijzijnde bushalte. Kom je met de trein? Geen probleem! De bushalte is namelijk aangesloten op een treinstation. Binnen 10 minuten reizen sta jij al op Amsterdam Centraal. Gebruik je liever de auto? Ook dat kan! De opritten A8 en A10 zijn op minder dan 10 minuten rijafstand. Zie jij jezelf wel lopen in dit kantoorpand? Twijfel dan niet langer en boek een gratis bezichtiging!


Plan een gratis rondleiding aan de Meeuwenlaan 98-100

✅Huur jij binnenkort deze te gekke kantoorruimte in Capelle aan den IJssel?

Ben je op zoek naar een kantoor in Capelle aan den IJssel? Dan is het kantoor aan de Rietbaan 2-12 echt wat voor jou! De kantoren op deze locatie zijn verspreid over 5 gebouwen. De kantoorpanden zijn onderling met elkaar verbonden door middel van boardwalks. Ideaal, toch? Momenteel zijn er nog een aantal prachtige kantoorruimtes beschikbaar. Ben je op zoek naar een klein kantoor of liever een groot kantoor? In dit business center heb je keuze uit kantoorruimtes vanaf 41 m2 tot 513 m2! Kortom, er is genoeg keuze voor jou! Welk kantoor huur jij in Capelle aan den IJssel?

Rietbaan 2 12 3Loop je via de boardwalks naar een ander kantoorpand? Geniet dan van de prachtige natuur en de rustgevende geluiden van het water!

 

Het business center is goed bereikbaar met de auto, doordat deze locatie zich dicht bij de A20 bevindt. Naast de goede locatie heeft dit kantoorpand nog veel meer te bieden. Zo kunnen huurders gebruik maken van diverse ruimtes met elk hun eigen functie! Denk hierbij aan een gameroom, fitnessruimte en een bibliotheek. En wil je gezellig lunchen met collega’s? Dat kan in de lunchroom! Verder zijn er verschillende vergader- en pitch ruimtes waar je gebruik van kunt maken. Daarnaast is dit kantoorpand 24/7 toegankelijk. Zo ben je erg flexibel met het indelen van jouw werktijden!

Rietbaan 2 12 1Speel een potje tafeltennis of tafelvoetbal met je collega's in de gameroom!

 

Reis je met de auto naar werk? Dan ben je vanaf de A20 binnen enkele minuten bij jouw kantoor. Zijn er wel genoeg parkeerplekken aanwezig? Zeker! Zelfs voor jouw bezoek zijn er parkeerplekken beschikbaar. Kom je liever met het openbaar vervoer? Dan moet je een klein kwartiertje lopen naar jouw werkplek.

Nog een voordeel; vanaf het business center ben jij via de hoofdweg binnen enkele minuten in het centrum van Capelle aan den IJssel. Dit sfeervolle centrum beschikt over diverse kledingwinkels, cosmetica shops, supermarkten en gezellige horecagelegenheden. Dus ook voor een afspraak buiten de deur is deze locatie uiterst geschikt!

Rietbaan 2 12 4In dit business center vind je 4 verschillende werkzones; Connect, Cowork, Conference en Concentrate

 

Zoals je leest is dit unieke business center niet alleen geschikt om te werken, maar biedt het jou een totale beleving. Ben jij enthousiast over dit moderne kantoorgebouw? Twijfel dan niet langer en neem contact op met één van onze kantoorexperts. Zij helpen je gratis en geheel vrijblijvend bij al je vragen. Wil je liever meteen een rondleiding plannen? Ook dat kan! Kies een gewenste datum en tijdstip en dan zien we elkaar snel!


Boek een gratis bezichtiging aan de Rietbaan 2-12!

✅Huur een kantoorruimte in Den Haag Centrum

Zoek je naar een kleine kantoorruimte in het centrum van Den Haag? Dan is het kantoorpand aan de Koninginnegracht 10 een uitstekende keuze. Kies uit verschillende kantoorkamers voor 3 tot en met 10 personen. Houd je van een wandeling in je middagpauze? Dan loop je met een kleine 10 minuten door het Willemspark en geniet je van de natuur! Hoe fijn?

Koninginnegracht 10 1Na een lange tijd gefocust werken, is het tijd voor ontspanning in deze prachtige lounge!

 

Huur je een kantoorruimte in dit gebouw? Dan kan je gebruik maken van de verschillende faciliteiten en services. Staan er veel vergaderingen op de planning? Reserveer eenvoudig een vergaderruimte in het kantoorpand. Wil je even ontspannen, bijkletsen met je collega’s of informeel vergaderen? Neem dan plaats in de loungeruimte.

Koninginnegracht 10 2Wil je lunchen of informeel overleggen met je collega's? Dat kan in deze multifunctionele ruimte!

 

Nog een voordeel van dit kantoorpand is de uitstekende bereikbaarheid. Kom je met het openbaar vervoer naar werk? Dan heb je voldoende opties! Zo ligt het station Den Haag Centraal vlakbij het kantoor en zijn er opties op per tram of bus naar het kantoor te reizen. Kom je liever de auto? Ook dat is geen probleem! Vanaf de A12 ben je binnen enkele minuten op kantoor!

Kortom, de bereikbaarheid van dit kantoorpand in het centrum van Den Haag is erg goed! Wil je een goed beeld van de beschikbare kantoorruimtes in dit kantoorgebouw krijgen? Plan dan een gratis rondleiding in dit kantoorpand! Wie weet huur jij binnenkort een kantoorruimte in Den Haag Centrum!


Boek een vrijblijvende rondleiding aan de Koninginnegracht 10!

✅Een kantoorruimte huren in Utrecht?

Houd jij van planten op kantoor? Dan is het kantoor aan de Goeman Borgesiuslaan 77 echt wat voor jou! Het kantoorpand is gebouwd in 1969 en heeft een totale oppervlakte van 5800 m2. In dit gebouw zijn er meerdere opties mogelijk voor een kantoorruimte of kantoorkamer. Er zijn momenteel 2 kantoorkamers van 23 m2 en 1 kantoorkamer van 46 m2 beschikbaar. Ben je op zoek naar een grote kantoorruimte? No problem! Ga dan voor de kantoorruimte van 150 m2. Welke metrage past er bij jouw onderneming?

Goeman Borgesiuslaan 77 2Geniet van een lekkere lunch in deze groene kantine

 

Vind jij een fijne en inspirerende werksfeer belangrijk? Dan ben je bij dit kantoor aan het juiste adres. Waarom? De centrale hal ademt één en al positiviteit en inspiratie. Ook beschikt het gebouw over speciale daglichtlampen. Waarom zijn daglichtlampen zo belangrijk? Ze verbeteren de productiviteit van je team. Ideaal, toch? Daarnaast heeft het kantoor een bemande receptie. De receptionistes zorgen voor de postverwerking, beantwoorden de telefoon en zorgen voor een warm ontvangst jouw bezoek.

Goeman Borgesiuslaan 77 3Word jij al geïnspireerd door deze vergaderruimte?

 

Hoe zit het met de bereikbaarheid? Binnen 15 minuten ben je op de rijkswegen A27, A2 en A12. Heb je geen rijbewijs of kom je liever met het openbaar vervoer naar werk? Dat kan! Vanaf het treinstation Utrecht Overvecht ben je binnen 20 minuten lopen bij jouw kantoor. Je kunt ook de bus nemen. Vanaf de dichtstbijzijnde bushalte ben je met 3 minuten lopen op locatie. Lijkt dit kantoor in Utrecht jou een goede keuze? Twijfel niet langer! Plan een gratis rondleiding in en wie weet huur jij binnenkort een kantoorruimte in de Randstad.


Bezichtig het kantoor aan de Goeman Borgesiuslaan 77!

Huur jij binnenkort één van deze prachtige kantoren in de Randstad?

In deze blog heb je onze top 5 kantoren in de Randstad gezien. Zit jouw droomkantoor er tussen? Wacht dan niet langer en plan een gratis en vrijblijvende rondleiding in! Wie weet word jij de nieuwe huurder van één van deze kantoorruimtes! Staat jouw ideale kantoor hier niet tussen? Niet getreurd! Bekijk alle huurmogelijkheden op onze website. Wil je hulp bij de zoektocht naar het perfecte kantoor voor jou of heb je vragen? Neem gerust contact op met onze kantoorexperts. Zij helpen je graag verder bij het vinden van een mooi kantoor in de Randstad!


Bekijk alle huurmogelijkheden op onze website!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure