3 redenen om een kantoorruimte te huren in Eindhoven!

  • Door Sanne van Huizen
  • maandag 4 oktober 2021

Twijfel jij over de locatie van jouw kantoor? Logisch, er zijn ook super veel leuke steden. Elke stad heeft iets anders te bieden voor jou en jouw onderneming. Wij helpen jou in je keuze! In dit blog hebben we het over Eindhoven. De stad van innovatie, design, Philips en PSV. Dit zijn 3 redenen waarom jij een kantoorruimte moet huren in Eindhoven!


Waarom moet jij een kantoorruimte huren in Eindhoven?

✅ Je omringt jezelf met inspiratie en innovatie

Eindhoven is een innovatieve stad. Veel internationale bedrijven vestigen zich in deze inspirerende omgeving. Gelijk hebben ze! Wist je dat Eindhoven in 2011 gekroond is tot de slimste regio ter wereld? Huur jij een kantoorruimte in Eindhoven? Dan bevind jij je tussen de meest innovatieve bedrijven, studenten en wetenschappers! De stad heeft namelijk een brainport; een samenwerkingsverband tussen bedrijven, kennisinstellingen en overheden.

werkplekken binnenzijde eindhoven noord brabantlaanEindhoven staat bekend om zijn creativiteit en innovativiteit

 

Eindhoven is daarnaast ook een creatieve stad. Jaarlijks wordt hier de Dutch Design week georganiseerd. Dit is het grootste designevent in Noord-Europa! Tijdens het event presenteren meer dan 2500 ontwerpers hun werk en concepten. Je wordt omringt met inspiratie, een ideale omgeving voor jouw onderneming!

✅ Goede combinatie tussen stad en natuur

Maak jij graag een wandeling in jouw pauze? Dat is Eindhoven perfect voor jou! Elke wijk bevat een park die je op loopafstand bereikt. Huur een kantoorruimte midden in de stad en blijf omringt door groen. Profiteer daarnaast van het bruisende centrum. Je vindt er veel leuke eettentjes, marktjes en winkels. Shop till you drop! De hippe wijk Strijp-S was het voormalig terrein van Philips maar is omgetoverd tot een waar paradijs. De oude fabrieken en kantoorgebouwen zijn nu toffe winkels, restaurant en hotels. The place to be!

Kastanjelaan 400 9444Geniet van het groene Eindhoven vanaf het dakterras van Kastanjelaan 400

✅ Internationale verbinding

Eindhoven ligt in het zuiden van Nederland. Je denkt vast; de stad ligt niet heel centraal. Wij laten je van gedachten veranderen! De stad heeft namelijk zeer gunstige ligging, nationaal en internationaal. Via Eindhoven airport reis jij eenvoudig door heel Europa. Een zakenreis is dus erg dichtbij! En wat dacht je van de trein? In 2025 komt er een directe verbinding naar Düsseldorf. Handig, toch? Ook via de snelweg is Eindhoven goed te bereiken. Pak de A2 en jij komt overal! De op één na grootste snelweg van Nederland ligt namelijk langs Eindhoven. Een klantenbezoek naar Amsterdam is zo gedaan.

Wat voor kantoorruimte huur jij in Eindhoven?

We hebben je 3 redenen vertelt waarom jij een kantoorruimte moet huren in Eindhoven. De stad heeft veel goede eigenschappen en kan jouw onderneming veel bieden. Ben jij enthousiast geworden over Eindhoven? En wil jij jouw bedrijf vestigen in deze inspirerende stad? Wederom helpen wij jou! Wij vertellen jou onze top 5 kantoorruimtes in Eindhoven. Lees snel verder want misschien zit jouw toekomstige kantoorpand ertussen!

#1 Vestig jij je in dit unieke kantoorpand in het noorden van Eindhoven?

Op enkele minuten rijden van de A2 en de A50 bevindt zich dit prachtige kantoorpand. Tarasconweg 2 heeft een unieke kantoorinrichting. In het pand staan namelijk vrachtcontainers. Niet voor transport maar om in te werken of vergaderen. Hoe cool is dat? Maak als huurder van een kantoorruimte daarnaast gebruik van de vele faciliteiten. In één van de vele pantries maak jij ‘s morgens een lekkere kop koffie. Heb jij een lange werkdag gehad? Jij kunt al je energie kwijt in de gym in dit kantoorpand. Enthousiast geworden? Boek dan nu een gratis rondleiding in dit kantoorpand in Eindhoven!


Bezichtig het kantoor aan de Tarasconweg 2

 

bedrijfsruimte huren tarasconweg 2 61353Zie jij jezelf al zitten in een kantoorcontainer?

#2 Een toffe kantoorruimte in de hippe wijk Strijp-S

Heb jij net gelezen over de hippe wijk Strijp-S? En zie jij een kantoorruimte in deze wijk wel zitten? Dan is dit kantoorpand wat voor jou! Kastanjelaan 400 bevindt zich namelijk aan de rand van Strijp-S. Het kantoorpand heeft net als de wijk een hippe uitstraling. Dit toffe pand bevat een bar, een sportruimte en veel gezamenlijke ruimtes. Een klant op gesprek? Geen probleem! Als huurder van dit kantoorpand mag je gebruik maken van de 18 spreekkamers en de 3 evenementenruimtes. Wie nodig jij allemaal uit als huurder van een kantoorruimte in Kastanjelaan 400?

goedkope kantoorruimte huren kastanjelaan 400 53797Plan een brainstormsessie in deze inspirerende ruimte

#3 Werk in het iconische gebouw de Evoluon

Als je een keer in Eindhoven bent geweest heb je hem vast wel gezien; de Evoluon aan de Noord-Brabantlaan 1a. Wist je dat je ook een kantoorruimte of werkplek kan huren in dit iconische gebouw? Als huurder in dit pand mag je gebruik maken van diverse faciliteiten. Krijg jij veel telefoontjes? De receptie beantwoord ze voor je. Heb jij een lunchafspraak met een klant? Je hoeft het gebouw niet uit! In het restaurant van de Evoluon geniet jij van een lekkere lunch. In de avond nog even snel een project afmaken? Haal jouw deadline door de 24/7 toegang. Huur jij straks een kantoorruimte in de Evoluon?

tafels restaurant huren eindhoven binnenzijdeNodig klanten uit voor een lunchafspraak in dit prachtige restaurant

#4 Een scandinavisch kantoorpand in Eindhoven

In Anderlechtstraat 15 voelt het net alsof je in Zweden bent. Dit toffe kantoorpand heeft een Scandinavische kantoorinrichting en ziet er super net en fris uit. Als huurder van dit pand mag je gebruik maken van alle faciliteiten. Het kantoorpand bevat een restaurant en veel representatieve werk- en vergaderplekken. Perfect als een klant op bezoek komt! De receptie zal hen vriendelijk ontvangen en doorsturen naar jou. Is een meeting uitgelopen? Dat geeft niet! Je hebt 24/7 toegang tot dit kantoorpand. Blijf zo lang als je wilt! Is dit jouw droomkantoor? Plan dan snel een rondleiding!


Bezichtig het kantoor aan de Anderlechtstraat 15

 

gedeeld kantoor anderlechtstraat 15 43397Houd jij van een Scandinavische kantoorinrichting?

#5 Kantoorruimte huren in het centrum van Eindhoven?

De Emmasingel 33 bevindt zich midden in het centrum van Eindhoven. Huur jij een kantoorruimte in dit pand? Dan heb jij alles binnen handbereik. Een lunchafspraak met collega’s of een klant is dus geen probleem. Loop binnen een minuut naar diverse restaurants. Keuze genoeg! Het centraal station is ook in no-time te bereiken. Handig als jij met het openbaar vervoer naar het kantoor gaat.

Hoe zit het met de inrichting en de faciliteiten? Dit kantoorpand is van alle gemakken voorzien. Twijfel dus niet om klanten uit te nodigen. Met een receptie, een stijlvol restaurant en een terras hoef jij je niet druk te maken. Huur jij straks een kantoorruimte in dit veelzijdig kantoorpand?

creatieve werkruimte huren emmasingel 33 54949Een groen kantoor is goed voor jouw productiviteit en creativiteit

Zie jij een kantoorruimte in Eindhoven wel zitten?

Heb jij jouw droomkantoor in Eindhoven gevonden? Neem dan contact op met onze kantoorexperts. Zij plannen samen met jou een gratis rondleiding! Zo kan jij de sfeer proeven van het kantoorpand. Voldoen de bovenstaande kantoren niet helemaal aan jouw wensen? Geen probleem! We hebben een ruim aanbod aan kantoorruimtes in Eindhoven. Laat onze kantoorexperts weten wat jij zoekt in een kantoorpand. Zij vinden de ideale match voor jou! Wie weet huur jij strak een kantoorruimte in Eindhoven!


Neem contact op met onze kantoorexperts!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure