Top 5 must try flexplekken

  • Door Sanne van Huizen
  • dinsdag 2 november 2021

Ben jij een startende ondernemer of een zzp’er? Dan is het vaak een grote stap om een kantoorruimte te huren. Zeker als je geen of weinig werknemers hebt. Ben jij wel op zoek naar een plek waar jij geconcentreerd werkzaamheden kan uitvoeren? Dan is een flexplek de oplossing voor jou! Natuurlijk helpen we jou bij je zoektocht naar een toffe flexplek. In deze blog laten we jou onze top 5 must try flexplekken zien!


Wat is een flexplek?

Een flexplek is, zoals de naam al een beetje verklapt, een flexibele werkplek. Huur jij een flexplek in een kantoorpand? Dan mag jij gebruik maken van de beschikbare plekken en de faciliteiten van het pand. Heb je concentratiewerk? Ga dan achter een bureau zitten. Nieuwe inspiratie nodig? Verplaats naar een andere ruimte in het kantoorpand. Bij een klantenbezoek neem je plaats in een vergaderruimte of ontmoet je elkaar in de kantoorkantine voor lunch. Jij bent de baas! Let wel goed op! Het huren van een flexplek is iets anders dan het huren van een werkplek.

gedeeld kantoor nicolaas beetsstraat harting 45407Is een flexplek wat voor jou?

Wat zijn de voordelen van een flexplek?

Waarom is een flexplek de oplossing voor jou? Een flexplek is een inspirerende omgeving voor jouw onderneming. Je omringt jezelf met ondernemers met diverse achtergronden. Jouw kans om te netwerken en een frisse blik te krijgen op jouw ideeën. Daarnaast ben je flexibel in de breedste zin van het woord. Jij bepaalt jouw werktijden en werkomgeving. De kosten? Je bent relatief gezien goedkoop uit! Naast de werkplek mag je gebruik maken van alle faciliteiten in het kantoorpand. Dezelfde voorzieningen als een huurder van een kantoorruimte, maar dan zonder de hoge kosten. 

Flexplekken die jij moet proberen

Huur jij een flexplek in dit veelzijdige kantoorpand in Amersfoort?

Een veelzijdige flexplek huren? Dat kan in dit kantoorpand aan de Ruimtevaart 24 in Amersfoort! Het kantoorpand biedt jou een flexplek met diverse faciliteiten. Werk aan één van de vele werkplekken, meet met klanten in de vergaderruimtes en sport na een lange werkdag in de fitnessruimte. Huur jij een flexplek in dit kantoorpand? Dan mag je ook gebruik maken van de receptie en heb je de razendsnelle WiFi.

freelance werkplek huren in ruimtevaart 24 61054Netwerk met andere flexwerkers in de toffe kantoorkantine

 

Het kantoorpand aan de Ruimtevaart is goed bereikbaar. Je huurt een flexplek naast een op- en afrit van de a1. Kom je met het openbaar vervoer? Loop in 2 minuten naar de bushalte die jou naar het centraal station brengt. Ben jij op zoek naar een flexplek voor één dag in de week of wil je 5 dagen in de week op kantoor werken? In dit kantoorpand kan het allemaal. Flexplekken zijn per dag te huren. Jij bepaalt wanneer jij huurt. Hoe veel dagen in de week zou jij op deze toffe plek willen zitten?

Een flexplek in een community based kantoorpand in Amsterdam

Ben jij een ondernemer en houd jij van netwerken? Huur dan een flexplek in dit kantoorpand in Amsterdam. De Johan Huizingalaan 761-763 is de plek om te connecten met andere ondernemers. In het kantoorpand worden diverse activiteiten georganiseerd voor jou als flexwerker. Woon de meetups en community events bij en sluit aan bij de gezamenlijke vrijdagmiddag borrel. Een inspirerende omgeving voor jouw onderneming!

freelance werkruimte te huur amsterdam riekerpolder johan huizingalaan 761 763 63235Zie jij jezelf hier al werken?

 

Maak daarnaast gebruik van de vele faciliteiten in dit kantoorpand. Komt er een klant op bezoek? Nodig hen uit voor een lunchafspraak in het restaurant. Blaas stoom af na een lange werkdag in de fitnessruimte. Liever samen sporten? Dat kan in één van de vele groepslessen. Na het sporten wil je natuurlijk snel naar huis. Je bevindt je naast knooppunt de Nieuwe Meer dus je bent in no-time op de snelweg. Kom je met het openbaar vervoer, dan pak je eenvoudig de metro naar het hoofdstation. Wat wil je nog meer?

Flexwerken in een rijksmonumentaal pand in Rotterdam

Op zoek naar een flexplek in het centrum van Rotterdam? Dan is dit kantoorpand wat voor jou! Coolsingel 104 is een rijksmonumentaal pand met een 5 sterren service. Als flexplek huurder ben jij dus ook van alle gemakken voorzien. Moet jij in de avonduren doorwerken? Geen probleem! Als huurder van een flexplek krijg je 24/7 toegang tot het kantoorpand. Daarnaast heb je alle basisbenodigdheden tot je beschikking. In de gebruiksoppervlakte van 4897 m2 zitten ook veel extra faciliteiten zoals een stomerij.

bedrijfsruimte huren coolsingel 104 60580Met een 5 sterren service ben jij van alle gemakken voorzien

 

Over de locatie van dit pand valt ook niets te zeggen. Je bevindt je midden in het centrum van Rotterdam. Gezellig lunchen met collega’s? Het kantoorpand bevindt zich tussen de horecagelegenheden. Of je nu gaat voor een broodjeshuis of een Italiaanse lunch, alles is mogelijk en dichtbij! Ook om de bereikbaarheid hoef jij je geen zorgen te maken. Het centraal station ligt op loopafstand en er is een metrostation naast de deur. Kom je met de auto? Dan ben je binnen 10 minuten op de a20, a13 of a16. Huur jij straks een flexplek in dit centrale kantoorpand?

Een creatieve flexplek huren in Amsterdam centrum?

Aan de Vijzelstraat 68-78 in Amsterdam vind je dit toffe kantoorpand. Het kantoorpand is een inspirerende omgeving voor de creatieve ondernemer. Als huurder van een flexplek mag je dan ook gebruik maken van alle toffe creatieve plekjes in dit gebouw. Naast de werkplekken heeft het kantoorpand veel faciliteiten waaronder razendsnel internet, een receptie en diverse pantry’s. Genoeg redenen om hier een flexplek te huren!

kantoren huren in centrum amsterdamJij kiest jouw werkplek!

 

Het kantoorpand is en staat in de ideale werkomgeving. Niet alleen in, maar ook buiten het pand ben je van alle gemakken voorzien. Je bevindt je midden in Amsterdam en alles wat je nodig hebt, is op loopafstand te bereiken. Lunch buiten de deur en neem een wandeling langs de prachtige grachten. Lekker naar huis na een lange werkdag? Het centraal station ligt op slechts 2 kilometer afstand! En met de auto ben je binnen 10 minuten op de snelweg. Ideaal, toch?

Een klassiek kantoorpand in Utrecht

Dit karakteristieke kantoorpand uit 1992 staat aan de Nicolaas Beetsstraat 216 in Utrecht. Zoek jij een flexplek met een centrale ligging en representatieve uitstraling? Huur dan een flexplek in dit kantoorpand! Het onlangs gerenoveerde kantoorpand ligt op loopafstand van Utrecht centraal en Utrecht centrum. Daarnaast rij je binnen 10 minuten naar de a12 en a1. Centraler dan dit kantoorpand kan niet!

freelance werkruimte te huur nicolaas beetsstraat harting 45409Het sociale hart, de plek om andere ondernemers te ontmoeten

 

De toffe inrichting van dit kantoorpand is een combinatie van klassiek en modern. Een inspirerende omgeving waar jij optimaal inspiratie op doet. Maak gebruik van de vele vergaderruimtes en diverse pantry’s. Een nieuwe omgeving nodig? In dit kantoorpand vind je verschillende werkruimtes waar jij gebruik van mag maken. Met maar liefst 30450 m2 gebruiksoppervlakte heb jij genoeg plek om efficiënt te werken. Goed voor jouw productiviteit en creativiteit!

Huur jij binnenkort één van deze toffe flexplekken?

Zie jij jezelf werken in één van deze toffe kantoorpanden met flexplekken? Dan ben je aan het goede adres! Plan een rondleiding in op een door jou uitgekozen moment. Toch niet helemaal wat je zoekt? Of een flexplek huren in een andere stad? Geen probleem. SKEPP heeft een groot assortiment aan flexplekken door heel Nederland. Altijd wel eentje die op jouw wensen aansluit. Liever een vaste kantoorruimte? Neem contact op met onze kantoorexperts. Of het gaat om een flexplek of een kantoorruimte, wij helpen jou bij je zoektocht!


Neem contact op met onze kantoorexperts

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure