Een kantoor huren in 2022? Dit is ons nieuwe aanbod aan kantoorruimtes!

  • Door Sanne van Huizen
  • dinsdag 11 januari 2022

Staat een kantoor huren in jouw lijstje van goede voornemens voor 2022? Groeit jouw startup en is het dit jaar tijd om een kantoor te huren? Of misschien ben je al wat langer op zoek naar een kantoorruimte maar je hebt niets kunnen vinden dat aan jouw eisen voldoet? In beide gevallen staan wij voor je klaar! In dit blog lees je over ons nieuwe aanbod aan kantoorruimtes door heel Nederland. Zo haal je in no-time je voornemens en begin jij 2022 met het huren van één van onze nieuwe kantoorruimtes!


Huur een kantoor op de Westelijke Eilanden in Amsterdam

Een kantoorruimte huren in Amsterdam? Dit gerenoveerde kantoorpand zal aan al jouw eisen voldoen! De Grote Bickersstraat 74 ligt in de Westelijke Eilanden. Je vestigt je dus in een levendige inspirerende omgeving. Daarnaast bevind je je op loopafstand van de binnenstad. Ideaal wanneer je een lekkere lunch wilt scoren of een lunchwandeling wilt maken. Kom jij met het openbaar vervoer naar kantoor? Dan ben je dus ook in no-time op het centraal station! Ga je liever met de auto? Dan hoef je je geen zorgen te maken. Vanaf de Grote Bickersstraat 74 ben je binnen een paar minuten op de A5 en de A10.

goedkope kantoorruimte huren amsterdam amsterdam grote bickersstraat 74 78 64216Werk jij straks aan je deadlines in het nieuwe restaurant

 

Het kantoorpand aan de Grote Bickersstraat is onlangs gerenoveerd. Nodig klanten dus zonder enige aarzeling uit! De toffe moderne uitstraling laat gegarandeerd een goede indruk achter. Huur jij een kantoorruimte in dit pand? Dan mag jij gebruik maken van de vergaderruimtes en het restaurant. Wil je volledig ontzorgd worden? Laat ook zaken als de schoonmaak en het ontvangst van klanten uit handen nemen. Kortom, je bent van alle gemakken voorzien bij het huren van een kantoorruimte aan de Grote Bickersstraat!

Vestig jij je in dit nieuwe kantoorpand in Rotterdam?

Laat je volledig ontzorgen in dit nieuwe kantoor in Rotterdam Prins Alexander. Aan het Prins Alexanderplein 5 is alles namelijk tot in de puntjes geregeld. Huur een kantoorruimte en maak gebruik van de vele faciliteiten. Geniet van een lunch, een warm drankje of een borrel in het horecaconcept. Vergaderruimtes zijn digitaal te boeken wanneer belangrijke klanten op bezoek komen. Passen al jouw werkzaamheden niet in een werkdag? Geen probleem! Jij hebt 24/7 toegang tot het kantoorpand. Werk wanneer jij wilt aan jouw projecten.

creatieve werkruimte huren rotterdam rotterdam prins alexanderplein 5 21 64057Jouw klanten worden vriendelijk ontvangen in deze toffe entreehal

 

Het nieuwe kantoorpand aan het Alexanderplein 5 ligt aan de rand van Rotterdam Alexandrium. Maak je dus geen zorgen over de bereikbaarheid van jouw kantoor. Deze wijk in Rotterdam heeft zijn eigen station. De trein, metro en bus zijn dus binnen handbereik. Kom jij met de auto naar het kantoor? Dan ben je in no-time op de A20 of de A16. Nog een voordeel; je vermijdt het drukke verkeer van de binnenstad. Zie jij jezelf al een kantoorruimte in dit pand huren?

Een kantoorruimte met uitzicht op de skyline van Rotterdam

Een kantoor huren in Nederlands Manhattan? Dat kan nu in de Millenniumtoren aan de Weena 690. De 16e verdieping van het kantoorpand is nieuw toegevoegd aan ons aanbod kantoorruimtes in Rotterdam. De verdieping heeft een eigen sociaal hart met bijbehorende vergaderruimtes. Huur jij een kantoorruimte op de 16e verdieping van Weena 690? Dan mag jij hier gebruik van maken! Perfect voor presentaties en overleg met klanten. De receptie van het kantoorpand zal jouw gasten ontvangen en doorsturen naar jouw kantoorruimte.

creatieve werkplekken rotterdam centrum weena 690 61941In het sociale hart kan jij netwerken, lunchen en deadlines halen

 

Het kantoorpand aan de Weena 690 ligt aan de bekendste kantoor boulevard van Rotterdam. Je bent dus omringt met innovatieve en inspirerende bedrijven. De locatie is niet voor niets zo populair. De boulevard ligt namelijk direct aan Rotterdam centraal. Kom jij of komen jouw bezoekers met het openbaar vervoer? Loop 2 minuten, neem de lift naar boven en je bent in jouw kantoor. Daarnaast zijn de A13, A15 en A20 op korte rijafstand te bereiken. Laten we tot slot het prachtige uitzicht niet vergeten. Vanuit de 16e verdieping van Weena 690 kijk je namelijk over heel Rotterdam heen!

Volledige ontzorging aan de Atoomweg 50 in Utrecht

Is flexibiliteit belangrijk voor jou en jouw bedrijf? Dan zal Atoomweg 50 in Utrecht je gegarandeerd bevallen! Het kantoorpand denkt graag met jou mee en stemt zich af op jouw voorkeuren en behoeftes. Door de persoonlijke aandacht en de attente details zal jij je direct thuis voelen. Er is aan alles gedacht zodat jij je kan focussen op jouw bedrijf. Zo staat er elke dag een verse lunch op je te wachten. Bij de receptie worden klanten voor je ontvangen en wordt jouw post gesorteerd. Daarnaast zit de schoonmaak van jouw kantoorruimte in de huurprijs. Handig, toch?

goedkope kantoorruimte huren utrecht utrecht atoomweg 50 64338Huur jij een kantoorruimte in dit pand? Dan mag je gebruik maken van alle faciliteiten

 

Atoomweg 50 bevindt zich op bedrijventerrein Lageweide. Je vestigt je dus tussen de inspirerende bedrijven. Dit kantoorpand komt ook met zijn eigen community van verschillende bedrijven, startups en ondernemers. Een goede plek om te netwerken! Nodig jij klanten uit? Dan zijn ze in een mum van tijd bij jouw kantoor. Het pand ligt namelijk op 2 km afstand van station Utrecht Leidsche Rijn en op 5 minuten rijden van de A2. Kom jij met de auto naar kantoor? Dan hoef je je geen zorgen te maken over het parkeren. Zet jouw auto veilig neer op het parkeerterrein van het kantoorpand.

Omring jezelf met inspiratie in dit innovatieve kantoorgebouw

In 2022 een kantoorruimte huren in dit duurzame pand in Utrecht? Bij de Euclideslaan 265 staan service, innovativiteit en creativiteit voorop. Het kantoorpand is daarom voorzien van alle faciliteiten die jij nodig hebt in een inspirerende omgeving. Via het digitale boekingssysteem huur jij vergaderruimtes. Bij de koffiebar is er plaats voor een kop koffie en een verse lunch. Het kantoorpand is voorzien van led verlichting en duurzame toepassingen als zonnepanelen en een groene tuin. Dit zorgt ervoor dat dit pand energielabel A heeft! Belangrijk voor het milieu en de toekomst van jouw bedrijf!

freelance werkplek huren in utrecht utrecht euclideslaan 265 63307Dit innovatieve kantoorpand is de ideale plek voor startups!

 

Het duurzame thema doorvoeren? Kom dan met het openbaar vervoer naar het kantoor. De bushalte aan de overkant van de straat brengt je overal naar toe. Toch liever met de auto naar Euclideslaan 265? Geen probleem! Het kantoorpand ligt aan de voet van de A28. Je bent dus in no-time overal in Nederland. Daarnaast heeft deze plek optimale connecties met de binnenstad en het Science park. Kortom; dit kantoorpand is een perfecte combinatie van service, duurzaamheid en ligging.

Een kantoorruimte huren in 2022?

Word jij enthousiast van onze nieuwe aanbod aan kantoorruimtes? Wacht dan niet langer en plan een gratis rondleiding in bij één van deze kantoorpanden! Niet gevonden wat je zocht? Maak je niet druk! We hebben een groot aanbod aan kantoorruimtes. Liever een kantoor huren in een andere stad? Of stel jij andere eisen aan jouw toekomstige kantoorruimte? Vergelijk op onze website de kantoren die aan jouw wensen voldoen! Kom je er niet uit? Laat het onze kantoorexperts weten. Zij helpen je graag verder. Zo zorgen wij er samen voor dat jij jouw droom kantoor kan huren in 2022!


Neem contact op met onze kantoorexperts!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure