Skepp introduceert Sollf; het kantoor vergelijkingsplatform van de nieuwe generatie

  • Door Skepp
  • donderdag 22 februari 2024

Als gevestigde naam in de kantoorbranche biedt Skepp diensten aan op het gebied van kantoorinrichting en kantoorverhuur. Hebben de twee takken overlap? Natuurlijk. Maar vertellen ze hetzelfde verhaal? Absoluut niet. Vandaar de beslissing om de bedrijfsactiviteiten te splitsen. Skepp blijft aanbieder van flexibele kantoorinrichtingen. En kantoorverhuur? Meet Sollf; het gloednieuwe kantoorplatform dat huurders en verhuurders van kantoorruimtes in één klik met elkaar verbindt. 


Een verandering voor Skepp

10 jaar lang was Skepp actief in de kantoorverhuur branch en ondersteunde in deze periode bijna 25.000 kantoorzoekers. Met de komst van de pandemie stonden de afgelopen 3 jaar echter meer in het teken van kantoorinrichting. Al snel werd duidelijk dat er splitsing nodig was om de focus van beide takken te verscherpen. Waar Skepp zich richt op het aanbieden van flexibele kantoorinrichtingen, is Sollf er voor ondernemers die op een soepele en snelle manier een kantoor willen (ver)huren.

DSC2703 Verbeterd NR 1.2Team Sollf bij het lancering evenement

Sollf; het kantoorplatform van de nieuwe generatie

Sollf blaast het stof van de vastgoedmarkt en creëert het kantoorplatform van de nieuwe generatie. Op het platform staat een efficiënt en snel proces centraal waarbij de gebruiker de regie in handen heeft. Toegang tot het eenvoudige filtersysteem en transparantie in prijzen en metrages geven de volledige controle. En of de gebruiker zelf de weg verkent of Sollf aanhaakt bij het proces. Bij Sollf geldt altijd; geen resultaat, geen kosten. 

In een paar klikken naar jouw droomkantoor

Door Sollf’s focus op transparantie, snelheid en gebruiksgemak vinden kantoorzoekers binnen een paar klikken het ideale kantoor. Tijd is kostbaar, en dat begrijpt Sollf. De kunst van soepel handelen staat daarom hoog in het vaandel. Geen gedoe met eindeloze procedures en kleine letters. Sollf staat voor een simpel en gestroomlijnd proces. Het streven? 100% van de kantoorzoekers binnen een week te helpen aan het droomkantoor.

E539C75C 423C 4A05 8CA7 58B541C5E0A0 kopieVan een klik naar jouw droomkantoor

De technische tovenaar; een efficiënt middel voor Sollf en zijn verhuurders

Het nieuwe jasje van de kantoorverhuur tak van Skepp is niet de enige verandering. Ook door de achterkant van het platform is de stofzuiger gehaald. Zo introduceert Sollf zijn technische tovenaar; een combinatie van de nieuwste technologie en een vleugje digitale magie. Met de invoer van een klein aantal gegevens en een klik op de knop genereren de zelf getrainde AI modellen kantoorteksten. Een efficiënt proces voor Sollf en zijn verhuurders.

 

Een grote verandering voor Skepp, maar een noodzakelijke stap om beide bedrijfsactiviteiten tot hun recht te laten komen. Skepp en Sollf hebben nu een duidelijke focus met een eigen vernieuwde identiteit. Twee sterke verhalen, nu beide onder een eigen dak.  

 
Ontdek Sollf

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure