3 kantoorruimtes met veel kleur

  • Door Zoë Koedam
  • dinsdag 23 november 2021

Kleuren en daglicht hebben invloed op ons gevoel, productiviteit en humeur. Ben jij op zoek naar een (nieuw) kantoor? Huur dan meteen een kantoorruimte met veel kleur! Wij hebben een divers aanbod aan kleurrijke kantoorruimtes. We kunnen natuurlijk niet alle kleurrijke kantoorruimtes bespreken. Daarom vind je in deze blog 3 kantoren met veel kleur. Lees je mee?


Wat is de werking van kleuren op kantoor?

Gebruik maken van kleuren is enorm belangrijk in een kantoor. Vaak kies je voor neutrale kleuren als grijs of laat je de muren in hun originele kleur. Super praktisch, maar pas wel op! Deze kleuren stralen vaak niet de gewenste sfeer uit. Denk dus goed na over het kleurgebruik binnen jouw kantoorruimte. Kleuren hebben namelijk verschillende effecten op mensen. Dit geldt voor jouw team maar ook zeker voor de bezoekers van jouw kantoor.

Kleuren geven jouw kantoorruimte een bepaalde uitstraling. Zorg daarom dat deze sfeer bij de identiteit van jouw bedrijf past. Wat wil jij als bedrijf uitstralen? Daarnaast hebben kleuren effect op jouw gemoedstoestand. De ene kleur verhoogt bijvoorbeeld de productiviteit, terwijl een andere kleur erg rustgevend is. Benieuwd welke kleur het beste bij jouw identiteit past? Hieronder hebben wij een aantal kleuren op een rijtje gezet!

Wapenrustlaan 11 31 4Welke identiteit wil jij uitstralen?

✅ Groen

Ben jij een echte natuurliefhebber of houd je van veel planten op kantoor? Dan past de kleur groen goed bij jou! De kleur groen is een positieve kleur. Mensen leggen al snel associaties met balans, harmonie, vernieuwing en veiligheid. Een groene kleur binnen de kantoorruimte geeft rust en ontspanning. Hiermee voorkom je dat jouw team en bezoekers nerveus of angstig zullen zijn. Haal buiten naar binnen door een groene kleur in je kantoorinrichting toe te voegen!

✅ Blauw

Wil jij laten zien dat je kennis van zaken hebt? Kies dan voor de kleur blauw! Een blauwe kleur straalt vertrouwen, loyaliteit, wijsheid en zelfverzekerdheid uit. Gebruik jij blauw binnen jouw kantoorruimte? Dan is jouw team vaak productiever en vrolijker. Blauw wordt namelijk beschouwd als goed zowel de geest als het lichaam. Gebruik een blauwe kleur binnen jouw kantoor en laat zien wat je te bieden hebt!

✅ Geel

Wil jij veel positiviteit en vriendelijkheid uitstralen? Haal de zon is huis! Ofwel; kies voor de kleur geel. Veel mensen worden van een gele kleur vrolijk, gestimuleerd, opgewekt en nieuwsgierig. Een gele kleur staat voor logica, leren, wijsheid en groeien. Maak jij gebruik van de kleur geel? Dan geef jij jouw team en klanten meteen een mentale boost!

Jansbuitensingel 7 4147Tip; geel is ook gemakkelijk te combineren met groen!

✅ Rood

Wil jij de passie en kracht van jouw bedrijf uitlichten? Ga dan voor rood! Dit is een warme kleur die altijd de aandacht trekt. Deze kleur staat voor leven, vitaliteit, kracht en passie. Let wel op! Te veel rood op kantoor kan leiden tot het gevoel van agressie en onrust. Ga wijs om met deze prachtige kleur. Zo straal je liefde en warmte uit naar jouw bezoekers en collega’s.

✅ Oranje

Wil je zowel krachtig als vrolijk overkomen? Kies dan voor de kleur oranje! Deze kleur is een combinatie van rood en geel. Hierdoor denken mensen bij oranje vaak aan vrolijkheid, warmte, energie en vriendschap. Wees er wel voorzichtig mee. Je bent namelijk nog steeds gevestigd in Nederland. Wat gebeurt er bij te veel gebruik van de kleur oranje? Juist! Het lijkt al snel alsof je wel heel veel zin hebt in Koningsdag.

✅ Paars

Wil je een kalmerende en stimulerende uitstraling hebben? Ga dan voor paars! Deze kleur is een combinatie van rood en blauw. Paars wordt vaak geassocieerd met intelligentie en luxe. Maar de kleur paars heeft ook een keerzijde. Waarom? De kleur kan ook worden ervaren als een koude kleur. Dit komt vaak doordat de kleur een blauwe ondertoon heeft. Zorg daarom dat je altijd kiest voor een paarse kleur met meer rood dan blauw. Hierdoor straal je meer warmte en levendigheid uit.

IMG 6102Vind je een hele muur verven net iets te overdreven? Kies dan voor paarse accessoires of paars zitmeubilair!

3 kleurrijke kantoorruimtes in Nederland

Je weet nu wat de verschillende kleuren op kantoor uitstralen. Wij hebben een divers aanbod aan kleurrijke kantoorruimtes. Heb jij al besloten welke kleur het beste bij de identiteit van jouw bedrijf past? Ben je benieuwd of er een kantoorruimte tussen zit voor jou? Lees dan snel verder en kom erachter!

✔ Huur jij binnenkort een kantoorruimte in dit kleurrijke pand in Utrecht?

Wil jij een kantoor huren in Utrecht? Dan is dit kantoorpand met veel kleur aan de Vrieslantlaan 6 perfect voor jou! Dit gebouw beschikt over een groot aantal gratis parkeerplekken. Hierdoor vinden jouw bezoekers altijd een parkeerplek. De ruimtes in het Business Center zijn zeer representatief aangekleed en beschikken allemaal over een eigen karakter. Er zijn namelijk veel oude elementen van de voormalige fabriekshal bewaard. Alle ruimtes zijn voorzien van een frisse kleur, waardoor jouw team en de bezoekers productiever en creatiever zijn. Ideaal, toch?

Vrieslantlaan 6 Utrecht 2De combinatie van rood, groen, blauw en roze zorgt voor een creatieve en vrolijke sfeer

 

Vind je het belangrijk dat jouw kantoor goed bereikbaar is? Dan zit je in dit pand gebakken! Het treinstation is binnen 10 tot 15 minuten bereikbaar met de fiets. Pak daarnaast eenvoudig de tram naar Utrecht Centraal, IJsselstein en Nieuwegein. Ook met de auto ben je binnen no-time op kantoor. Vanaf de A12 zit je binnen enkele minuten achter je bureau. Waar wacht je nog op?


Plan een bezichtiging in aan de Vrieslantlaan 6!

Vrieslantlaan 6 UtrechtWelke kleuren wil jij combineren op kantoor?

✔ Kantoorruimte huren in dit pand met verschillende kleuren in Amsterdam?

Ben jij op zoek naar een kleurrijke kantoorruimte in Amsterdam? Dan is het kantoorgebouw aan de Jan van Galenstraat 335 perfect voor jou! Bij binnenkomst vind je een representatieve en bemande receptie. De receptionistes ontvangen vriendelijk jouw bezoek. Loop je verder het kantoorgebouw in? Dan wordt je meteen vrolijk van de verschillende kleuren binnen het pand. In dit kantoor vind je bijna alle kleuren van de regenboog. Hierdoor is er altijd een ruimte die past bij jouw wensen.

Jan van Galenstraat 335 Amsterdam 3Ben je het kantoor even zat? Neem plaats in de business lounge en get creative!

 

Het kantoor aan de Jan van Galenstraat is uitstekend bereikbaar. Kom je met de auto naar kantoor? Dan ben je met minder dan 10 minuten vanaf de afrit op locatie. Reis je liever met het openbaar vervoer? No problem! De bushalte bevindt zich op 2 minuten lopen van het pand. Het treinstation is direct aangesloten op deze buslijn. Zo reis je zowel met de auto of het openbaar vervoer gemakkelijk naar jouw kantoor. Wil je even een frisse neus halen in de pauze? Loop heerlijk langs het water van de Sloterplas! Zie jij jezelf wel werken in dit kantoorgebouw?


Plan een gratis rondleiding aan de Jan van Galenstraat!

Jan van Galenstraat 335 Amsterdam 2Het pand beschikt ook over een kleurrijke bar. Ideaal voor een gezellige vrijmibo!

✔ Wil je een kleurrijk kantoor huren in Rijswijk?

Het pand aan de Lange Kleiweg 6 biedt alles om jouw werkdag aangenaam te maken! De groene hal en de 3D muren in de vergaderruimtes zorgen voor veel positiviteit en balans op kantoor. Het kantoorpand beschikt over diverse faciliteiten. In het Business Center is een restaurant aanwezig. Wil je bezoek ontvangen op kantoor? Dat kan! Het gebouw heeft een eigen parkeergarage. Zo heeft jouw team en het bezoek altijd een parkeerplek. Nog een voordeel; bij binnenkomst worden jouw bezoekers warm ontvangen door de receptionistes. Ideaal, toch?

Lange Kleiweg 6 RijswijkDoor de 3D muurbekleding waan jij je helemaal in de natuur tijdens de vergadering!

 

Hoe kom jij naar kantoor? Het maakt bij dit kantoor niks uit. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto zit jij binnen no-time op jouw werkplek. Loop jij graag een rondje tijdens de lunchpauze? Op steenworp afstand bevindt zich het Wilhelmina park. Ideaal voor een heerlijke wandeling! Drink je graag een borrel na werktijd of lunch je graag buiten de deur? Geen probleem! De omgeving biedt ruime keuze aan horecagelegenheden. Waar wacht je nog op?


Boek een bezichtiging aan de Lange Kleiweg 6!

Lange Kleiweg 6 Rijswijk 2Geniet van een lekkere lunch in deze kleurrijke kantine

Welke kleuren wil jij terugzien op kantoor?

Is één van deze 3 besproken kantoorruimtes jouw droomkantoor? Super! Wacht niet langer en boek een rondleiding! Heb je bepaald welke kleuren jij wilt gebruiken op kantoor? Maar heb je nog niet het perfecte kantoor gevonden? Geen probleem! Ga op zoek naar een kantoorruimte die voldoet aan jouw wensen. Op onze website hebben wij een ruim aanbod aan kleurrijke kantoren. Hulp nodig bij het vinden van de ideale kleurrijke kantoorruimte? Neem contact op met onze experts. Zij helpen je graag verder!


Vind jouw droomkantoor!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure