Story

Met behulp van SKEPP vind jij jouw nieuwe kantoorruimte of verhuur je jouw lege kantoren. Maar we doen veel meer als vergelijkingsplatform van kantoren in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Frankrijk en Polen. We ontzorgen potentiële huurders. Om jullie op de hoogte te houden van de ontwikkelingen, lees je in deze categorie boeiende nieuwtjes.


Op ons platform vind je kantoren die aansluiten bij jouw bedrijf, we helpen je bovendien met je huurcontract en houden maandelijks contact, omdat we vanuit de verhuurder de factuur naar je sturen. Voor veel bedrijven is ons inrichtingspakket Officeplanner een welkome oplossing voor het huren van een geschikte kantoorruimte. Daarnaast houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom Officekit.

Story

Minidocu | SKEPP op de Provada 2019

Gedurende de 15e Provada op dinsdag 4 juni, woensdag 5 juni en donderdag 6 juni stond SKEPP met een eigen stand op het Provada Future in de RAI Amsterdam. Lees dit blog over het succes op de Provada, SKEPP blikt terug.

Story

The road to Officekit (3/4): Deze hospitality- en tech-oplossingen biedt Officekit

SKEPP ontwikkelt een vierde product: Officekit. In dit blog lees je over de hospitality- en tech-oplossingen die het product biedt. Denk hierbij aan keyless access en een digitale receptie.

Story

Waarom je bij SKEPP je bedrijfshuisvesting vindt

Op zoek naar jouw perfecte bedrijfshuisvesting? Hoe vind je die? In dit blog helpen we jou met het vinden van de perfecte kantoorruimte!

Story

Bestel simpel kantoormeubilair naar wens met de Officeplanner Webshop van SKEPP

SKEPP heeft nu ook de Officeplanner Webshop! Hier bestel je snel en gemakkelijk meubilair voor in jouw kantoorinrichting. Lees in de blog waarom dit voor jouw bedrijf geschikt is.

Story

The road to Officekit (2/4): SKEPP lanceert eerste Officekit-locatie

SKEPP ontwikkelt een nieuw product, namelijk: Officekit. De eerste Officekit-locatie lanceert SKEPP aan de Brouwerijstraat in Enschede.

Story

Op deze manier verhuur jij snel en gemakkelijk je kantoorruimte

Waarom worden jouw leegstaande kantoorruimtes niet verhuurd? Of gaat de verhuur prima, maar wil je het sneller laten verlopen? In dit blog helpen we jou!

Story

The road to Officekit (1/4): SKEPP ontwikkelt smart product dat oplossingen biedt voor pandeigenaren

SKEPP ontwikkelt momenteel een nieuwe product. namelijk: Officekit. Dit smart product biedt verschillende hospitaity-faciliteiten en tech-oplossingen die het serviceniveau verhogen.

Story

De 25 beste kantoorgrappen volgens SKEPP

Ben jij door je standaard set met grappen heen? Of is het de hoogste tijd voor payback? Met deze 25 beste kantoorgrappen van SKEPP moet iedereen op zijn hoede zijn!

Story

Nederlands proptechbedrijf SKEPP opent zijn deuren in Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk en Spanje

SKEPP brengt jaarlijks duizenden bedrijven in contact met vooruitstrevende kantorenaanbieders. Nu opent het proptechbedrijf ook zijn deuren in de landen Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk en Spanje.

Story

Dit is waarom vele bedrijven kantoorruimte huren via een vergelijkingswebsite

Kantoorruimte huren? Bij een vergelijkingswebsite doorloop je het proces van A tot Z. Bovendien is het gratis, vrijblijvend en bespaart het tijd. Volg jij vele andere bedrijven? Lees in dit blog waarom!

Story

De SKEPP m2 kantoorruimte calculator op jouw website? Dat kan heel simpel!

Net als SKEPP de m2 kantoorruimte calculator op je website? Dat kan! En het is ook nog eens heel simpel. Lees verder en plaats de tool vandaag nog op je site.

Story

Hoe SKEPP jouw scale-up of corporate volledig ontzorgd qua kantoorruimte huren

Zoek je kantoorruimte voor je scale-up of corporate? Profiteer dan van de volledige ontzorging van SKEPP bij het zoeken en uiteindelijk vinden van je ideale kantoorruimte!