Story

Met behulp van SKEPP vind jij jouw nieuwe kantoorruimte of verhuur je jouw lege kantoren. Maar we doen veel meer als vergelijkingsplatform van kantoren in Nederland, België en Duitsland. We ontzorgen potentiële huurders. Om jullie op de hoogte te houden van de ontwikkelingen, lees je in deze categorie boeiende nieuwtjes.


Op ons platform vind je kantoren die aansluiten bij jouw bedrijf, we helpen je bovendien met je huurcontract en houden maandelijks contact, omdat we vanuit de verhuurder de factuur naar je sturen. Voor veel bedrijven is ons prefab design inrichtingsconcept Officeplanner een welkome oplossing voor het huren van een geschikte kantoorruimte.

Story

Op deze manier verhuur jij snel en gemakkelijk je kantoorruimte

Waarom worden jouw leegstaande kantoorruimtes niet verhuurd? Of gaat de verhuur prima, maar wil je het sneller laten verlopen? In dit blog helpen we jou!

Story

The road to Officekit (1/4): SKEPP ontwikkelt smart product dat oplossingen biedt voor pandeigenaren

SKEPP ontwikkelt momenteel een nieuwe product. namelijk: Officekit. Dit smart product biedt verschillende hospitaity-faciliteiten en tech-oplossingen die het serviceniveau verhogen in kantoorpanden. Benieuwd naar Officekit? Lees snel dit artikel!

Story

De 25 beste kantoorgrappen volgens SKEPP

Ben jij door je standaard set met grappen heen? Of is het de hoogste tijd voor payback? Met deze 25 beste kantoorgrappen van SKEPP moet iedereen op zijn hoede zijn!

Story

Nederlands proptechbedrijf SKEPP opent zijn deuren in Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk en Spanje

SKEPP brengt jaarlijks duizenden bedrijven in contact met vooruitstrevende kantorenaanbieders. Nu opent het proptechbedrijf ook zijn deuren in de landen Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk en Spanje.

Story

Dit is waarom vele bedrijven kantoorruimte huren via een vergelijkingswebsite

Kantoorruimte huren? Bij een vergelijkingswebsite doorloop je het proces van A tot Z. Bovendien is het gratis, vrijblijvend en bespaart het tijd. Volg jij vele andere bedrijven? Lees in dit blog waarom!

Story

De SKEPP m2 kantoorruimte calculator op jouw website? Dat kan heel simpel!

Net als SKEPP de m2 kantoorruimte calculator op je website? Dat kan! En het is ook nog eens heel simpel. Lees verder en plaats de tool vandaag nog op je site.

Story

Hoe SKEPP jouw scale-up of corporate volledig ontzorgd qua kantoorruimte huren

Zoek je kantoorruimte voor je scale-up of corporate? Profiteer dan van de volledige ontzorging van SKEPP bij het zoeken en uiteindelijk vinden van je ideale kantoorruimte!

Story

VIDEO | SKEPP op de Provada 2018 in de RAI Amsterdam

De jaarlijkse Provada, de grootste vastgoedbeurs van Nederland. Uiteraard is ook SKEPP aanwezig tijdens dit evenement. Middels een video willen we laten zien wat SKEPP zoal doet tijdens de editie van 2018.

Story

Om deze redenen huurt Olympia succesvol kantoorruimte

Olympia Uitzendbureau vond met behulp van SKEPP dé ideale kantoorruimte. “Het is me goed bevallen, het was in een keer raak en het koste me verder niets", zegt Richard Boekhorst, franchise ondernemer van Olympia.

Story

Zo word je met Officemanager ontzorgd als verhuurder

Profiteer net als 100 andere verhuurders van Officemanager en laat je ontzorgen op financieel en administratief gebied. Vanaf slechts €12,45 per contract per maand sluit je al een pakket af.

Story

Kennismaking! Zo ziet afstuderen bij SKEPP eruit

Toevallig binnenkort afstuderen? We geven een inkijkje in hoe je afstudeerperiode bij SKEPP eruit ziet. En we stellen je voor aan de 5 nieuwe afstudeerders binnen de verschillende teams.

Story

Kantoorruimte snel verhuren? Voorzie je kantoorpand van een SKEPP Virtual Tour

Met de SKEPP VIrtual Tour verhuur je sneller kantoorruimte(n), doordat potentiële huurders op de laptop, iPad of smartphone rond kunnen kijken in kantoren. Onderscheid je van je concurrenten en voorzie jouw kantoor ook van een Tour!