Story

Met behulp van SKEPP vind jij jouw nieuwe kantoorruimte of verhuur je jouw lege kantoren. Maar we doen veel meer als vergelijkingsplatform van kantoren in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Frankrijk en Polen. We ontzorgen potentiële huurders. Om jullie op de hoogte te houden van de ontwikkelingen, lees je in deze categorie boeiende nieuwtjes.

Op ons platform vind je kantoren die aansluiten bij jouw bedrijf, we helpen je bovendien met je huurcontract en houden maandelijks contact, omdat we vanuit de verhuurder de factuur naar je sturen. Voor veel bedrijven is ons inrichtingspakket Officeplanner een welkome oplossing voor het huren van een geschikte kantoorruimte. Daarnaast houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom Officekit.

Story

Skepp introduceert Sollf; het kantoor vergelijkingsplatform van de nieuwe generatie

Skepp splits zich op. Maak kennis met Sollf; jouw partner in crime als het gaat om de (ver)huur van jouw kantoor. Met focus op snelheid, transparantie en gebruiksvriendelijkheid host Sollf het kantoorplatform van de nieuwe generatie.

Story

De kantoortermen gids: alle termen op de werkvloer opgesomd

De 45 meest voorkomende kantoortermen in de kantoortermen gids mét context of uitleg. Tijd om onduidelijkheden omtrent kantoortermen de wereld uit te brengen.

Story

Waarom je bij SKEPP je bedrijfshuisvesting vindt

Op zoek naar jouw perfecte bedrijfshuisvesting? Hoe vind je die? In dit blog helpen we jou met het vinden van de perfecte kantoorruimte!

Story

Op deze manier verhuur jij snel en gemakkelijk je kantoorruimte

Waarom worden jouw leegstaande kantoorruimtes niet verhuurd? Of gaat de verhuur prima, maar wil je het sneller laten verlopen? In dit blog helpen we jou!

Story

De 25 beste kantoorgrappen volgens SKEPP

Ben jij door je standaard set met grappen heen? Of is het de hoogste tijd voor payback? Met deze 25 beste kantoorgrappen van SKEPP moet iedereen op zijn hoede zijn!

Story

Nederlands proptechbedrijf SKEPP opent zijn deuren in Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk en Spanje

SKEPP brengt jaarlijks duizenden bedrijven in contact met vooruitstrevende kantorenaanbieders. Nu opent het proptechbedrijf ook zijn deuren in de landen Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk en Spanje.

Story

Dit is waarom vele bedrijven kantoorruimte huren via een vergelijkingswebsite

Kantoorruimte huren? Bij een vergelijkingswebsite doorloop je het proces van A tot Z. Bovendien is het gratis, vrijblijvend en bespaart het tijd. Volg jij vele andere bedrijven? Lees in dit blog waarom!

Story

De SKEPP m2 kantoorruimte calculator op jouw website? Dat kan heel simpel!

Net als SKEPP de m2 kantoorruimte calculator op je website? Dat kan! En het is ook nog eens heel simpel. Lees verder en plaats de tool vandaag nog op je site.

Story

Hoe SKEPP jouw scale-up of corporate volledig ontzorgd qua kantoorruimte huren

Zoek je kantoorruimte voor je scale-up of corporate? Profiteer dan van de volledige ontzorging van SKEPP bij het zoeken en uiteindelijk vinden van je ideale kantoorruimte!

Story

Om deze redenen huurt Olympia succesvol kantoorruimte

Olympia Uitzendbureau vond met behulp van SKEPP dé ideale kantoorruimte. “Het is me goed bevallen, het was in een keer raak en het koste me verder niets", zegt Richard Boekhorst, franchise ondernemer van Olympia.

Story

Kantoorruimte snel verhuren? Voorzie je kantoorpand van een SKEPP Virtual Tour

Met de SKEPP VIrtual Tour verhuur je sneller kantoorruimte(n), doordat potentiële huurders op de laptop, iPad of smartphone rond kunnen kijken in kantoren. Onderscheid je van je concurrenten en voorzie jouw kantoor ook van een Tour!

Story

Eerste URBAN-locatie van SKEPP geopend in Vianen

Groot nieuws: de eerste URBAN-kantoorruimte is ingericht in Vianen! Werken volgens het door SKEPP ontwikkelde concept C4 is nu mogelijk.