Story

Met behulp van SKEPP vind jij jouw nieuwe kantoorruimte of verhuur je jouw lege kantoren. Maar we doen veel meer als vergelijkingsplatform van kantoren in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Frankrijk en Polen. We ontzorgen potentiële huurders. Om jullie op de hoogte te houden van de ontwikkelingen, lees je in deze categorie boeiende nieuwtjes.

Op ons platform vind je kantoren die aansluiten bij jouw bedrijf, we helpen je bovendien met je huurcontract en houden maandelijks contact, omdat we vanuit de verhuurder de factuur naar je sturen. Voor veel bedrijven is ons inrichtingspakket Officeplanner een welkome oplossing voor het huren van een geschikte kantoorruimte. Daarnaast houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom Officekit.

Story

Thijs van Eerden (28) en Melvin Hamer (26) nemen leiding van proptech-bedrijf SKEPP over

ALMELO - Het stokje van het miljoenenbedrijf SKEPP wordt doorgegeven aan Melvin Hamer (26) en Thijs van Eerden (28). Joost Lansink (huidige CEO) maakt plaats voor twee nieuwe leiders. SKEPP is een game changing proptech-bedrijf in de wereld van vastgoed. Het bedrijf richt zich op het verhuren en inrichten van kantoorpanden en kantoorunits voor startups, scale-ups en corporates.

Story

Wat jouw werkplek over je persoonlijkheid zegt!

Wat zeggen de volgende elementen op je werkplek over jouw persoonlijkheid? Lees in dit blog erachter wat de werkplek over je persoonljikheid zegt!

Story

De 7 meest voorkomende type thuiswerkers

Hoe pak jij het thuiswerken aan? En hoe doen je collega’s dat? Wij hebben de 7 meest voorkomende type thuiswerkers voor je op een rijtje gezet!

Story

De 11 meest voorkomende type collega’s volgens SKEPP

Benieuwd in welk type jij jezelf herkent of die van je collega’s? Lees hier de 11 meest voorkomende type collega’s op de werkvloer volgens SKEPP!

Story

Top 10 meest gelezen blogs in 2019

Wat waren in 2019 de meest gelezen blogs van SKEPP? De top 10 meest gelezen blogs in 2019 bekijk ze in dit blog!

Story

De kantoortermen gids: alle termen op de werkvloer opgesomd

De 45 meest voorkomende kantoortermen in de kantoortermen gids mét context of uitleg. Tijd om onduidelijkheden omtrent kantoortermen de wereld uit te brengen.

Story

Video | Check hier de nieuwe bedrijfsvideo van SKEPP!

SKEPP heeft een nieuwe bedrijfsvideo opgenomen. Check de video in dit blog!

Story

Minidocu | SKEPP op de Provada 2019

Gedurende de 15e Provada op dinsdag 4 juni, woensdag 5 juni en donderdag 6 juni stond SKEPP met een eigen stand op het Provada Future in de RAI Amsterdam. Lees dit blog over het succes op de Provada, SKEPP blikt terug.

Story

The road to Officekit (3/4): Deze hospitality- en tech-oplossingen biedt Officekit

SKEPP ontwikkelt een vierde product: Officekit. In dit blog lees je over de hospitality- en tech-oplossingen die het product biedt. Denk hierbij aan keyless access en een digitale receptie.

Story

Waarom je bij SKEPP je bedrijfshuisvesting vindt

Op zoek naar jouw perfecte bedrijfshuisvesting? Hoe vind je die? In dit blog helpen we jou met het vinden van de perfecte kantoorruimte!

Story

Bestel simpel kantoormeubilair naar wens met de Officeplanner Webshop van SKEPP

SKEPP heeft nu ook de Officeplanner Webshop! Hier bestel je snel en gemakkelijk meubilair voor in jouw kantoorinrichting. Lees in de blog waarom dit voor jouw bedrijf geschikt is.

Story

The road to Officekit (2/4): SKEPP lanceert eerste Officekit-locatie

SKEPP ontwikkelt een nieuw product, namelijk: Officekit. De eerste Officekit-locatie lanceert SKEPP aan de Brouwerijstraat in Enschede.