Story

Met behulp van SKEPP vind jij jouw nieuwe kantoorruimte of verhuur je jouw lege kantoren. Maar we doen veel meer als vergelijkingsplatform van kantoren in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Frankrijk en Polen. We ontzorgen potentiële huurders. Om jullie op de hoogte te houden van de ontwikkelingen, lees je in deze categorie boeiende nieuwtjes.

Op ons platform vind je kantoren die aansluiten bij jouw bedrijf, we helpen je bovendien met je huurcontract en houden maandelijks contact, omdat we vanuit de verhuurder de factuur naar je sturen. Voor veel bedrijven is ons inrichtingspakket Officeplanner een welkome oplossing voor het huren van een geschikte kantoorruimte. Daarnaast houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom Officekit.

Story

Vakbeurs Faciliair & Gebouwbeheer en de Provada

Het is bijna zover; de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer en de Provada staan weer op de planning. Op beide beurzen kan je onze stands bezoeken, een afspraak plannen
en het flexibele meubilair van SKEPP bewonderen. Zien we je daar?

Story

Meet the team: Senior Accountmanager Kas

In onze tweede Meet The Team blog introduceren we onze senior accountmanager Kas Bruinsma! Nieuwsgierig naar de werkzaamheden van Kas? Lees dan snel de blog!

Story

Een terugblik op 2021

De eerste maand van 2022 zit er alweer bijna op. Een mooi moment om terug te blikken op 2021. In deze blog krijg jij een kijkje achter de schermen bij SKEPP! Lees je mee?

Story

Meet the team: Financial Expert Mitchel

Wij introduceren een nieuw segment op onze blog; Meet the team. In onze eerste ‘Meet the team’ blog interviewen we financial expert Mitchel Vogt. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder en meet Mitchel!

Story

Uitgelicht: 4 Officeplanner kantoorinrichtingen door SKEPP

Zoek jij inspiratie voor jouw kantoorinrichting? Dan ben je op de goede plek! SKEPP helpt jou met je kantoorinrichting. Lees nu snel de blog met 4 SKEPP kantoorinrichtingen voor een flinke dosis aan inspiratie!

Story

De 10 best gelezen blogs van 2020

Wat waren de best gelezen blogs van het afgelopen jaar? In dit blog lees je welke blogs het meest populairst waren. Lees dus snel verder!

Story

Wat is het geheim van SKEPP?

Wat is het geheim van SKEPP? Lees alles over de identiteit van SKEPP en wat het bedrijf voor jouw kan betekenen! Leer meer over hoe SKEPP zich ontwikkelt en inspeelt op de kansen in de toekomst.

Story

Het avontuur van een stage bij SKEPP!

Ben jij benieuwd hoe het is om stage te lopen bij SKEPP? Marketingstagiair Ramon verteld over zijn avontuur bij SKEPP! Kom erachter wat hij zo fijn vindt aan het bedrijf en wat hij tot nu toe heeft geleerd!

Story

De SKEPP rollercoaster volgens marketing stagiair Wouter

Benieuwd naar wat een marketing stagiair bij SKEPP doet? ✅ Wat is zo fijn aan stage lopen bij SKEPP? ✅ Lees nu over de ervaringen van onze marketing stagiair Wouter! ✅

Story

Thijs van Eerden (28) en Melvin Hamer (26) nemen leiding van proptech-bedrijf SKEPP over

ALMELO - Het stokje van het miljoenenbedrijf SKEPP wordt doorgegeven aan Melvin Hamer (26) en Thijs van Eerden (28). Joost Lansink (huidige CEO) maakt plaats voor twee nieuwe leiders. SKEPP is een game changing proptech-bedrijf in de wereld van vastgoed. Het bedrijf richt zich op het verhuren en inrichten van kantoorpanden en kantoorunits voor startups, scale-ups en corporates.

Story

Wat jouw werkplek over je persoonlijkheid zegt!

Wat zeggen de volgende elementen op je werkplek over jouw persoonlijkheid? Lees in dit blog erachter wat de werkplek over je persoonljikheid zegt!

Story

De 7 meest voorkomende type thuiswerkers

Hoe pak jij het thuiswerken aan? En hoe doen je collega’s dat? Wij hebben de 7 meest voorkomende type thuiswerkers voor je op een rijtje gezet!