Community

Met SKEPP helpen we duizenden bedrijven per jaar aan kantoorruimte. Van corporates tot zzp'ers, van advocatenkantoren tot marketingbureaus. Hoe ging de zoektocht? Wat vinden de partijen van het kantoor? En wat is de favoriete plek in het nieuwe onderkomen? Vragen die we stellen aan deze bedrijven, waarbij de antwoorden als inspiratie dienen voor bedrijven die kantoorruimte zoeken!


Waarom niet leren van de obstakels die anderen ervoeren in de zoektocht naar een droomkantoor? In de artikelen in deze categorie spreken we bedrijven die met behulp van onze vastgoedconsultants kantoorruimte vonden. Doe er je voordeel mee als kantoorruimtezoekende, maar ook als pandeigenaar, operator of verhuurder door in te spelen op de eisen en wensen van potentiële huurkandidaten. Lees je in voordat je kantoorruimte gaat huren en voorkom dat je onnodig tegen hindernissen aanloopt!

Community

Video | Holland Startup raadt Officeplanner aan: ‘Fenomenaal, binnen 2 dagen was het hele kantoor ingericht'

Benieuwd of Officeplanner ook de oplossing is voor uw kantoor? Robbert Jan Hanse, CEO & Founder van Holland Startup, vertelt over zijn ervaringen. Zijn bedrijf profiteert al van Officeplanner.

Community

Een flexibele kantoorruimte met kantoorinrichting, Uber Eats vertelt waarom

Jet Den Tex, Greenlight Coördinator Uber Benelux, vertelt namens Uber Eats over de voordelen van een flexibele gemeubileerde kantoorruimte. Ook profiteren van Officeplanner? Lees het blog!

Community

Video | City Hub profiteert van een kantoorinrichting met Officeplanner: ‘Totaalplaatje gaf de doorslag’

Rinse van der Woude, Chief Innovation Officer van City Hub, vertelt over zijn ervaringen met Officeplanner. Wil je net als City Hub profiteren van Officeplanner? Lees dan gauw verder!

Community

Op tijd starten met kantoorruimte zoeken, Gesponnen Suiker vertelt waarom

Damon van het bedrijf Gesponnen Suiker vertelt hoe hun zoektocht naar kantoorruimte is verlopen. Geeft hij handige tips en vertelt hij waarom op tijd starten met het zoeken naar een kantoorruimte belangrijk is.

Community

Hoe Hebban kantoorruimte vond met behulp van een vergelijkingswebsite

Sander Verheijen van het bedrijf Hebban vertelt hoe hun zoektocht naar kantoorruimte is verlopen. Geeft hij handige tips en vertelt hij waarom een vergelijkingswebsite de moeite waard is.

Community

De zoektocht naar kantoorruimte van onderzoeksbureau Raphaels

Director Judith Lieftink van het bedrijf Raphaels vertelt hoe ze de zoektocht heeft ervaren, geeft handige tips en gaat in op de trends in de kantorenmarkt.

Community

Zorg dat jouw kantoorruimte meegroeit met jouw bedrijf; AttachingIT vertelt hoe

Je wilt jouw kantoorruimte graag laten meegroeien met de groei van je organisatie. In dit blog lees je hoe het bedrijf AttachingIT een nieuwe kantoorruimte vond die meegroeit met het bedrijf.

Community

Online kantoorruimte huren, de zoektocht van Burn Out Poli

In alweer de derde editie van deze SKEPP Community spreken we met Barbara Kok die voor haar bedrijf Burn Out Poli zocht naar kantoorruimte. Lees haar tips en tops in dit blog!

Community

Kantoorruimte huren? Tips door Poliedro Services B.V.

Van administratie tot recruitment, alles wordt op alles gezet om te zorgen dat bedrijven uit Italië in Nederland een poot aan de trapper krijgen. Lees over de zoektocht van Poliedro.

Community

The road to kantoorruimte huren in Amersfoort van Olympia Uitzendbureau

Kantorengebruikers | In deze blogserie wordt een bedrijf geïnterviewd dat kantoorruimte is gaan huren bij SKEPP. Tips, Tops en Anekdotes. Je leest het hier!

Community

Hike One: "We wilden het beste digitale ontwerpbureau van Europa worden"

Hike One, een bureau dat digitale producten ontwerpt. In deze editie van 'SKEPP community' bespreken we de onderscheidende factor en de ambities.

Community

clevergig: een innovatieve planningstool op basis van het 'Netflix-model'

Tijd voor een nieuwe editie van 'SKEPP community', met deze keer aandacht voor clevergig. Een bedrijf dat een planningstool heeft ontwikkeld, waarbij het zich vooral richt op uitzendbureaus in het MKB.