Know-how

Zoek je kantoorruimte? Dan lees je in deze categorie artikelen die jouw zoektocht naar een nieuw kantoor veel gemakkelijker maakt. Bepaal welk gebouwtype het best bij jouw bedrijf past, hoeveel m2 kantoorruimte je nodig hebt in jouw nieuwe kantoor en hoe je kunt besparen op huurkosten. Essentiële informatie voor iedere partij die een nieuw kantoor zoekt!

Als je op zoek gaat naar een nieuwe vestigingslocatie voor jouw bedrijf, is het prettig om kennis op te doen over kantoorruimte voordat je knopen doorhakt over bijvoorbeeld het gebouwtype, de grootte van het kantoor en de locatie. Kom goed beslagen ten ijs, lees deze informatieve artikelen en zorg dat je samen met SKEPP een kantoorruimte vindt dat voldoet aan het beeld dat jij hebt van een droomkantoor!

Know-how

Zo kom je de thuiswerkdagen door!

Veel thuiswerkers worden sneller depressief door het thuiswerken. Hoe komt dat? Vooral door het gebrek aan sociaal contact. Maar geen paniek. Met onze tips kom jij uit die thuiswerkdip!

Know-how

Hoe zorg je toch voor binding op afstand

Telefonisch contact met je collega’s of klanten is niet hetzelfde als het praatje op kantoor. Terwijl juist in deze tijd sociaal contact erg belangrijk is. Maar hoe zorg je nou voor binding met collega’s op afstand? Wij delen onze tips in deze blog!

Know-how

Waar moet een hybride werkplek aan voldoen?

Een onderdeel van New Work: een hybride werkplek. Je hebt er het afgelopen jaar vast mee te maken gehad. De combinatie van thuis en op kantoor werken. Sinds het coronavirus werken we grotendeels thuis. Maar de wil om weer naar kantoor te gaan en collega’s te spreken neemt steeds meer toe. In deze blog lees je alles over een hybride werkplek en hoe jij deze kunt creëren.

Know-how

Staand werken? Zo stel je het bureau in

Wist je dat veel zitten slecht is voor je gezondheid? Wissel daarom af tussen zittend en staand werken. Gezond voor jouw lichaam en geest. Wil je weten hoe je jouw zit-sta bureau juist instelt? Lees dan nu onze blog!

Know-how

Slechte werkhouding? Zo creëer je een gezonde werkhouding

Onderuitgezakt achter je bureau of met 1 hand onder je hoofd aan het werk. Herkenbaar? Dan heb jij een slechte werkhouding. Hoe verbeter je jouw werkhouding? Easy! Benieuwd? In deze blogs geven wij onze tips.

Know-how

Thuiswerken en wonen; zo vind je balans

Tegenwoordig is voor veel mensen hun huis het 2e kantoor. Omdat thuis nu ook ineens het kantoor is, raken we soms uit balans. Gelukkig is het makkelijk om de balans weer te vinden. Deze balans creëer je eenvoudig zelf. In dit blog lees je tips hoe je thuis goed aan het werk kunt en daarnaast ook het thuisgevoel behoud.

Know-how

Het kantoor als clubhuis

Hoe gaat een werkweek er na corona uitzien? Fulltime werken op kantoor is namelijk wel verleden tijd. Thuiswerken zal een norm blijven. Maar welke functie krijgt het kantoor? Lees snel verder en kom erachter!

Know-how

Waarom is te veel zitten slecht voor de gezondheid?

We zitten in de auto onderweg naar kantoor, we werken zittend, we zitten tijdens de pauzes en bij thuiskomst zitten we voor de televisie. Langdurig zitten is slecht voor de gezondheid. Het menselijk lichaam is niet ontworpen om stil te zitten. Te veel zitten brengt gezondheidsrisico’s met zich mee zoals obesitas en hart- en vaatziekten. In dit blog lees je hoe je de risico’s kunt verminderen op kantoor. Onze eerste tip: lees deze blog staand!

Know-how

Hier moet je op letten bij het inrichten van een vergaderruimte

Zie jij ook op tegen lange vergaderingen? Een saaie en kille omgeving roept geen creativiteit op. Jouw vergaderruimte optimaal inrichten? Lees in dit blog waar jij op moet letten.

Know-how

De hoogte van je bureau instellen? Zo doe je dat!

De hoogte van je bureau instellen is cruciaal. Daarmee voorkom je lichamelijke klachten en werk je productiever. Goede arbeidsomstandigheden zijn niet alleen goed voor jou en je collega’s, maar zijn zelfs wettelijk verplicht! Vaak is het bureau verkeerd of helemaal niet afgesteld in hoogte. Dit zorgt voor onnodige fysieke klachten en is nadelig voor zowel werkgever als werknemer. In dit blog vertellen we je alles over het instellen van de hoogte van jouw bureau!

Know-how

4 redenen om aan de slag te gaan met kabelmanagement

Kabelmanagement is cruciaal op kantoor. Grote kans dat er een jungle van kabels is rondom jouw werkplek. Deze jungle is vaak totaal onnodig en makkelijk weg te werken. Er zijn hier niet voor niks oplossingen voor bedacht. In dit blog lees je waarom je er mee aan de slag moet en wat de voordelen zijn van kabelmanagement!

Know-how

Het kantoor voor en na corona

Het kantoor vóór corona, het lijkt al zo ver weg. Volle kantoortuinen, de spits tijdens de lunchpauze en bijkletsen met collega’s bij de koffieautomaat. Dit heeft plaatsgemaakt voor een thuiswerkplek, een broodje aan je eigen keukentafel en online meetings. Het komt vast wel eens in je gedachten voorbij: hoe gaat het kantoor er ná corona uitzien? De verdeling tussen thuiswerken en op kantoor, de vergaderingen en natuurlijk de inrichting van het kantoor. Kijk jij met ons vooruit? Met onze tips kun je zelf aan de slag met het kantoor na corona. Benieuwd? Lees dan snel verder.