Know-how

Zoek je kantoorruimte? Dan lees je in deze categorie artikelen die jouw zoektocht naar een nieuw kantoor veel gemakkelijker maakt. Bepaal welk gebouwtype het best bij jouw bedrijf past, hoeveel m2 kantoorruimte je nodig hebt in jouw nieuwe kantoor en hoe je kunt besparen op huurkosten. Essentiële informatie voor iedere partij die een nieuw kantoor zoekt!


Als je op zoek gaat naar een nieuwe vestigingslocatie voor jouw bedrijf, is het prettig om kennis op te doen over kantoorruimte voordat je knopen doorhakt over bijvoorbeeld het gebouwtype, de grootte van het kantoor en de locatie. Kom goed beslagen ten ijs, lees deze informatieve artikelen en zorg dat je samen met SKEPP een kantoorruimte vindt dat voldoet aan het beeld dat jij hebt van een droomkantoor!

Know-how

Ga voor een positieve werksfeer in de kantoorruimte

Als werkgever speel jij een belangrijke rol in het vormen van een positieve werksfeer. In dit blog lees je de 7 meest essentiële factoren voor een positieve werksfeer in de kantoorruimte!

Know-how

Kantoorruimte huren? Houd rekening met deze cruciale informatie

In dit blog lees je alles over de belangrijkste informatie van een huurovereenkomst. Hierdoor snap je precies wat er in jouw huurovereenkomst staat en kun je zonder twijfel een handtekening zetten.

Know-how

Kantoorinrichting aanpassen aan de wensen van Millennials

De Millennial: een generatie young professionals met hun eigen wensen en behoeften. Hoe trek jij dit jonge talent aan? Hoe hou jij deze werknemers tevreden? Een millennial-proof kantoorinrichting doe je zo:

Know-how

Zo maak je jouw kantoorruimte gebruiksvriendelijk

We brengen dagelijks veel tijd door op kantoor en daarom is het belangrijk om een gebruiksvriendelijke kantoorruimte te creëren. Wij geven jou 8 tips voor het gebruiksvriendelijk maken van jouw kantoorpand.

Know-how

Een nieuwe kantoorruimte: kopen, verbouwen, nieuw bouwen of huren?

Opzoek naar een nieuwe kantoorruimte? Dan zal je een keuze moeten gaan maken tussen kopen, verbouwen, nieuwbouw of huren. In deze blog lees je wat de beste keuze is voor jouw bedrijf!

Know-how

Flexibele werktijden: de voor- en nadelen

Tegenwoordig is flexibel werken is niet meer weg te denken, maar zijn flexibele werktijden voor jouw bedrijf weggelegd? Lees het in dit blog!

Know-how

Hier moet je op letten bij het bepalen van de kantoorlocatie voor je kantoorruimte

Ben jij op zoek naar een nieuwe kantoorruimte, maar heb je nog geen keuze kunnen maken in een keuzelocatie? SKEPP legt je uit waar je op moet letten en hoe je de beste keuze kunt maken. Lees meer in dit blog!

Know-how

Jouw kantoorruimte beter beveiligen? Maak gebruik van deze tips!

Bijna 40% van de bedrijven krijgt wel eens te maken met een inbraak, daarnaast liggen er steeds meer cyberbedreigingen op de loer. Met deze tips beveilig jij jouw kantoorruimte!

Know-how

In 5 simpele stappen jouw kantoorruimte verduurzamen

Iedereen op kantoor kan een steentje bijdragen aan de verduurzaming van de kantoorruimte. Met de 5 stappen in dit blog ga jij voor een duurzame kantoorruimte!

Know-how

Besparen op de kosten van kantoorruimte? Zo simpel is het!

Na de personeelskosten van een bedrijf is de maandelijkse huur een grote kostenpost binnen elk bedrijf. Kosten besparen op kantoorruimte loont dus! Wij leggen je uit hoe!

Know-how

Hoe krijgt mijn kantoor energielabel C?

Vanaf 1 januari 2023 moeten kantoren groter dan 100 m2 minimaal energielabel C bevatten. In dit blog lees je de 4 stappen naar energielabel C. Doe er dus vooral je voordeel mee!

Know-how

Zo bepaal je of een coworking past bij jouw bedrijf

Het huren van een werkplek in een coworking space heeft 5 grote voordelen. Past dit bij jouw bedrijf? Na het lezen van dit blog weet je het.