Know-how

Zoek je kantoorruimte? Dan lees je in deze categorie artikelen die jouw zoektocht naar een nieuw kantoor veel gemakkelijker maakt. Bepaal welk gebouwtype het best bij jouw bedrijf past, hoeveel m2 kantoorruimte je nodig hebt in jouw nieuwe kantoor en hoe je kunt besparen op huurkosten. Essentiële informatie voor iedere partij die een nieuw kantoor zoekt!


Als je op zoek gaat naar een nieuwe vestigingslocatie voor jouw bedrijf, is het prettig om kennis op te doen over kantoorruimte voordat je knopen doorhakt over bijvoorbeeld het gebouwtype, de grootte van het kantoor en de locatie. Kom goed beslagen ten ijs, lees deze informatieve artikelen en zorg dat je samen met SKEPP een kantoorruimte vindt dat voldoet aan het beeld dat jij hebt van een droomkantoor!

Know-how

Dit is waarom leave-and-flexback interessant is voor jouw bedrijf

Lopende huurcontracten worden opgezegd en er wordt gekozen voor een flexibele werkomgeving. Een trend die ook wel 'leave-and-flexback' wordt genoemd. Lees alles over leave-and-flexback in dit blog!

Know-how

Kantoorinrichting aanpassen aan de wensen van Millennials

De Millennial: een generatie young professionals met hun eigen wensen en behoeften. Hoe trek jij dit jonge talent aan? Hoe hou jij deze werknemers tevreden? Een millennial-proof kantoorinrichting doe je zo:

Know-how

Waarom kantoorruimte huren aantrekkelijker is dan kopen

Twijfel jij tussen het huren of kopen van kantoorruimte? Lees het blog zodat jij een goede, overwogen keuze maakt alvorens je start met je zoektocht naar een nieuwe locatie.

Know-how

5 fouten die je kunt maken bij de zoektocht naar een kantoor te huur

Een kantoor te huur nemen is niet altijd eenvoudig, hoe kies je? Je moet met veel rekening houden. Deze 5 tips helpen jou bij de zoektocht naar een kantoor te huur.

Know-how

Parkeren bij je kantoorruimte, waar moet je aan denken en op letten?

De auto is nog steeds het populairste vervoermiddel om mee naar je kantoorruimte te reizen. Echter zijn er niet altijd genoeg parkeerplekken voor al jouw personeel. Wanneer je op zoek bent naar kantoorruimte, is het goed om rekening te houden met het aantal beschikbare parkeerplekken. In dit blog lees je hoe je dit doet!

Know-how

Hoe groot moet jouw kantoorruimte zijn? Bereken het met de SKEPP Calculator

Wanneer je een kantoorruimte gaat huren moet je wel weten hoeveel m2 je nodig hebt. Lees in dit blog hoe jij met behulp van de SKEPP m2 kantoorruimte calculator berekent hoe groot jouw kantoorruimte moet zijn!

Know-how

Rondleiding door jouw potentiële kantoorruimte? Stel deze 7 vragen!

Je heb een rondleiding door jouw potentiële kantoorruimte gepland. Maar wat vraag je zoal? SKEPP heeft de meest gestelde vragen tijdens een kantoor rondleiding voor jou in kaart gebracht!

Know-how

Kantoorruimte huren? 11 veelgestelde vragen via onze chat waar jij het antwoord op wil weten!

Wil jij graag een kantoorruimte huren of ben jij op zoek naar een kantoorinrichting op maat voor jouw bedrijf? Dan zal je bij deze zoektocht tegen veel vragen aanlopen! In dit blog behandelen we daarom de 11 meest gestelde vragen via onze chat!

Know-how

De Valkuilen van Thuiswerken! Ben jij Representatief?

Voorkom deze valkuilen wanneer je thuiswerkt. Wij stomen je in 5 minuten klaar om thuis te werken!

Know-how

3 grote voordelen van een kantoor huren in een business center

Jij staat op het punt om een kantoor te huren. Kies je dan voor het huren in een business center? Lees hier de voordelen van huren in een business center.

Know-how

Zo bepaal je of een coworking past bij jouw bedrijf

Het huren van een werkplek in een coworking space heeft 5 grote voordelen. Past dit bij jouw bedrijf? Na het lezen van dit blog weet je het.

Know-how

Geef je bedrijfsimago een boost door kantoorruimte te huren die bij jouw bedrijf past

Wat wil jij met jouw bedrijf uitstralen? Lees de 3 tips om jouw bedrijfsimago te verbeteren met behulp van jouw gehuurde kantoorruimte.