Know-how

Zoek je kantoorruimte? Dan lees je in deze categorie artikelen die jouw zoektocht naar een nieuw kantoor veel gemakkelijker maakt. Bepaal welk gebouwtype het best bij jouw bedrijf past, hoeveel m2 kantoorruimte je nodig hebt in jouw nieuwe kantoor en hoe je kunt besparen op huurkosten. Essentiële informatie voor iedere partij die een nieuw kantoor zoekt!


Als je op zoek gaat naar een nieuwe vestigingslocatie voor jouw bedrijf, is het prettig om kennis op te doen over kantoorruimte voordat je knopen doorhakt over bijvoorbeeld het gebouwtype, de grootte van het kantoor en de locatie. Kom goed beslagen ten ijs, lees deze informatieve artikelen en zorg dat je samen met SKEPP een kantoorruimte vindt dat voldoet aan het beeld dat jij hebt van een droomkantoor!

Know-how

De 5 meest gemaakte fouten rondom corona op kantoor

Iedereen probeert de 1,5 meter afstand zo goed mogelijk aan te houden op kantoor. Toch is dat soms lastig. Af en toe vergeet je je handen meermaals te desinfecteren per dag. Maar welke fouten worden er nog meer gemaakt op kantoor rondom corona? Dat lees je in dit blog!

Know-how

Kantoortijden: hoe ga jij ermee om?

Kantoortijden, iedereen heeft hiermee te maken, maar hoe is dit eigenlijk ontstaan en hoe ga jij ermee om? Zijn de 9 tot 5 werktijden passé? Of zal dit altijd blijven bestaan? Je leest het in dit blog!

Know-how

7 tips voor een goede teamspirit en samenwerking vanuit huis

Wij zetten 7 tips voor je op een rijtje die de samenwerking en teamspirit tussen je collega’s vanuit huis bevorderen!

Know-how

De 5 meest voorkomende WhatsApp types op kantoor

Wanneer je met al je collega’s op kantoor zit, kun je gemakkelijk naar elkaar toe lopen om wat te vragen. Echter door de huidige situatie wordt dit wat lastiger. WhatsApp biedt dan uitkomst! Lees in dit blog welke type WhatsAppers er zijn!

Know-how

Lunchen met collega's: Hoe doe je dat in het nieuwe normaal?

Het nieuwe normaal, we kunnen er niet meer omheen. De 1,5 meter samenleving betekent afstand houden van elkaar. Die afstand geldt niet alleen buiten op straat, maar ook op kantoor moet er rekening mee worden gehouden. Maar hoe doe je dat nu met de lunch? Dat lees je in dit blog!

Know-how

De belastingvoordelen voor thuiswerkers

Het is mogelijk om de werknemer belastingvrij een bedrag uit te keren of om materiaal ter beschikking te stellen. Wij zetten alle mogelijkheden voor je op een rijtje!

Know-how

Effectief vergaderen op afstand met videobellen!

Vergaderen op afstand is ontzettend handig, mits alles volgens plan verloopt. In dit blog lees je 10 tips voor een effectieve vergadering op afstand met videobellen!

Know-how

Hoe ziet de digitale werkplek er uit?

Het gebruik maken van een digitale werkplek wordt ook wel het nieuwe werken genoemd. Het verhoogt niet alleen het onderlinge groepsgevoel van je personeel, maar biedt nog meer voordelen. Ben je benieuwd hoe de digitale werkplek eruit ziet en wat de voordelen zijn? Dat lees je in dit blog.

Know-how

5 tips tegen vermoeide ogen door de computer

Wat zijn de symptomen van computerogen? En nog belangrijker, wat doen we er tegen? Alles hierover lees je in dit blog!

Know-how

Kantoorruimte huren: op welke kosten moet je rekenen?

Er komt veel meer bij kijken dan alleen de maandelijkse huurprijs. In dit blog krijg je een overzicht van alle mogelijke kosten bij het huren van een kantoorruimte!

Know-how

Veelgemaakte fouten bij het huren van kantoorruimte

Je hebt de perfecte kantoorruimte gevonden om te gaan huren. Gefeliciteerd! Maar heb je overal wel goed over nagedacht? Heb je bijvoorbeeld alle documenten wel goed gecheckt? Om te voorkomen dat je fouten maakt, hebben wij ze op een rijtje gezet. Wat de meest voorkomende fouten zijn? Dat lees je in dit blog.

Know-how

Motivatie tips tegen de werkdip!

Iedereen heeft zo nu en dan last van een werkdip. In dit blog lees je een aantal motivatie tips tegen de werkdip. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!