Know-how

Zoek je kantoorruimte? Dan lees je in deze categorie artikelen die jouw zoektocht naar een nieuw kantoor veel gemakkelijker maakt. Bepaal welk gebouwtype het best bij jouw bedrijf past, hoeveel m2 kantoorruimte je nodig hebt in jouw nieuwe kantoor en hoe je kunt besparen op huurkosten. Essentiële informatie voor iedere partij die een nieuw kantoor zoekt!


Als je op zoek gaat naar een nieuwe vestigingslocatie voor jouw bedrijf, is het prettig om kennis op te doen over kantoorruimte voordat je knopen doorhakt over bijvoorbeeld het gebouwtype, de grootte van het kantoor en de locatie. Kom goed beslagen ten ijs, lees deze informatieve artikelen en zorg dat je samen met SKEPP een kantoorruimte vindt dat voldoet aan het beeld dat jij hebt van een droomkantoor!

Know-how

Kantoorruimte huren? 11 veelgestelde vragen via onze chat waar jij het antwoord op wil weten!

Wil jij graag een kantoorruimte huren of ben jij op zoek naar een kantoorinrichting op maat voor jouw bedrijf? Dan zal je bij deze zoektocht tegen veel vragen aanlopen! In dit blog behandelen we daarom de 11 meest gestelde vragen via onze chat!

Know-how

In 5 simpele stappen jouw kantoorruimte verduurzamen

Iedereen op kantoor kan een steentje bijdragen aan de verduurzaming van de kantoorruimte. Met de 5 stappen in dit blog ga jij voor een duurzame kantoorruimte!

Know-how

Waarom je na de zomermaanden kantoorruimte moet huren

Waarom je na de zomermaanden kantoorruimte moet huren? Een vakantie zorgt voor nieuwe impulsen, veel nieuw personeel gaat aan de slag en nog veel meer redenen lees je in dit blog!

Know-how

Jouw kantoorruimte beter beveiligen? Maak gebruik van deze tips!

Bijna 40% van de bedrijven krijgt wel eens te maken met een inbraak, daarnaast liggen er steeds meer cyberbedreigingen op de loer. Met deze tips beveilig jij jouw kantoorruimte!

Know-how

Dit is waarom leave-and-flexback interessant is voor jouw bedrijf

De toenemende behoefte naar flexibiliteit heeft te maken met de veranderde vraag van de kantoorgebruiker, hierdoor is 'leave-and-flexback' in opkomst. Lees hoe een
'leave-and-flexback' werkomgeving eruit ziet in dit blog!

Know-how

Hoe zorg je voor een prettig binnenklimaat in een kantoorruimte?

Nu de zomers steeds extremer worden, is het belang van een goed binnenklimaat in kantoorruimtes steeds groter. Lees in dit blog hoe je een fijn binnenklimaat in je kantoorpand creëert.

Know-how

De gids voor kantoorruimte huren: alle belangrijke termen op een rij

Op zoek naar een kantoor? Of wil je gewoon meer weten over de kantorenmarkt? Hierbij de ideale helpdesk: De gids voor kantoorruimte huren met definities van alle belangrijke begrippen.

Know-how

Bedrijfsverzamelgebouw of business center? Zo bepaal je de beste plek om kantoorruimte te huren

Op zoek naar kantoorruimte? Bedenk dan eerst in welk gebouwtype je wilt huren. Een bedrijfsverzamelgebouw, business center of toch een kantoorconcept? Wij helpen je de keuze maken!

Know-how

Kantoorinrichting aanpassen aan de wensen van Millennials

De Millennial: een generatie young professionals met hun eigen wensen en behoeften. Hoe trek jij dit jonge talent aan? Hoe hou jij deze werknemers tevreden? Een millennial-proof kantoorinrichting doe je zo:

Know-how

Waarom kantoorruimte huren aantrekkelijker is dan kopen

Twijfel jij tussen het huren of kopen van kantoorruimte? Lees het blog zodat jij een goede, overwogen keuze maakt alvorens je start met je zoektocht naar een nieuwe locatie.

Know-how

Parkeren bij je kantoorruimte, waar moet je aan denken en op letten?

De auto is nog steeds het populairste vervoermiddel om mee naar je kantoorruimte te reizen. Echter zijn er niet altijd genoeg parkeerplekken voor al jouw personeel. Wanneer je op zoek bent naar kantoorruimte, is het goed om rekening te houden met het aantal beschikbare parkeerplekken. In dit blog lees je hoe je dit doet!

Know-how

Hoe groot moet jouw kantoorruimte zijn? Bereken het met de SKEPP Calculator

Wanneer je een kantoorruimte gaat huren moet je wel weten hoeveel m2 je nodig hebt. Lees in dit blog hoe jij met behulp van de SKEPP m2 kantoorruimte calculator berekent hoe groot jouw kantoorruimte moet zijn!