Know-how

Zoek je kantoorruimte? Dan lees je in deze categorie artikelen die jouw zoektocht naar een nieuw kantoor veel gemakkelijker maakt. Bepaal welk gebouwtype het best bij jouw bedrijf past, hoeveel m2 kantoorruimte je nodig hebt in jouw nieuwe kantoor en hoe je kunt besparen op huurkosten. Essentiële informatie voor iedere partij die een nieuw kantoor zoekt!

Als je op zoek gaat naar een nieuwe vestigingslocatie voor jouw bedrijf, is het prettig om kennis op te doen over kantoorruimte voordat je knopen doorhakt over bijvoorbeeld het gebouwtype, de grootte van het kantoor en de locatie. Kom goed beslagen ten ijs, lees deze informatieve artikelen en zorg dat je samen met SKEPP een kantoorruimte vindt dat voldoet aan het beeld dat jij hebt van een droomkantoor!

Know-how

Zo maak je jouw kantoor een stuk duurzamer

Duurzaamheid is niet meer weg te denken uit ons leven. Draag daarom ook jouw steentje bij op kantoor! Duurzaamheid op kantoor helpt niet alleen bij het verbeteren van het milieu. Het scheelt je op lange termijn ook veel kosten! Ben je benieuwd hoe je jouw kantoor een stuk duurzamer maakt? Lees dan snel verder!

Know-how

Workout op het kantoor

Langdurig zitten is erg slecht voor je gezondheid op korte- en lange termijn. De enige manier om dit te bestrijden is een workout op kantoor. Hoe doe je dit als je een kantoorbaan hebt en de helft van de dag zit? Wij vertellen het je in deze blog!

Know-how

4 redenen waarom teamwork zo belangrijk is en hoe jij dit aanmoedigt

Wist je dat samenwerken veel voordelen heeft voor jouw onderneming en team? In dit blog lees je 4 redenen waarom teamwork zo belangrijk is! Daarnaast geven wij tips voor het stimuleren van teamwork. Want waarom alleen werken als het ook samen kan?

Know-how

Wat doet te veel zitten met je lichaam?

Zittend werken aan een bureau, zittend in de auto naar kantoor en bij thuiskomst plof je neer op de bank. Nederlanders zijn vergeleken met andere Europeanen ‘kampioen zitten’. Maar daar moeten we niet trots op zijn, want te veel zitten is erg slecht voor je gezondheid. In deze blog lees je alles over wat te veel zitten met jouw lichaam doet!

Know-how

Wat is evidence based werken?

Een werkomgeving die past bij het team en de manier van werken; dat wil iedereen, toch? Het evidence based inrichten van jouw kantoor helpt! Maar wat is evidence based werken? In deze blog lees je alle ins and outs!

Know-how

Voel je thuis op kantoor

Tegenwoordig brengen we ongeveer evenveel tijd door op kantoor als thuis. Een huiselijke sfeer op kantoor kent vele voordelen. Wil jij weten welke voordelen dit zijn? En hoe jij een thuisgevoel kan creëren op jouw kantoor? Lees dan snel verder!

Know-how

Hoe stel jij jouw bureaustoel juist in

Het instellen van de bureaustoel wordt vaak onderschat. Een goed ingestelde bureaustoel voorkomt lichamelijke klachten, wanneer je hem optimaal instelt. Maar hoe stel je jouw bureaustoel goed in? Lees snel deze blog en kom erachter!

Know-how

Met deze 6 tips vind jij jouw ideale kantoor

Groeit jouw bedrijf, ben je toe aan een andere bedrijfslocatie of staat er een nieuwe vestiging op de planning? Met de tips in deze blog vind jij binnen no-time de ideale kantoorruimte voor jouw bedrijf.

Know-how

Hoe verminder je geluidsoverlast op kantoor?

Heb jij wel eens last van een bellende collega of een luid overleg op kantoor? Elke werkdag op kantoor ervaren we wel eens geluidsoverlast. Maar, wanneer valt een geluid precies onder overlast? En hoe verminder je geluidsoverlast op kantoor? Ben jij benieuwd wat het antwoord is op deze vragen? Lees dan snel deze blog!

Know-how

Hoe houd je een effectieve stand up online of op kantoor?

Wat vind jij van vergaderen? 47% van de beroepsbevolking vindt vergaderen tijdsverspilling. Voorkom langdurige vergaderingen met een dagelijkse stand up! Wil je weten hoe jij een effectieve stand up houdt? Lees dan snel deze blog!

Know-how

New Work en een flexibele kantoorinrichting

De functie van het kantoor verandert en een flexibele kantoorinrichting wordt steeds belangrijker. New Work staat voor flexibiliteit. Laat je niet beperken door de vaste muren van het kantoor, maar zorg voor open ruimtes. Met een kantoorinrichting gebaseerd op New Work zorg je voor meer inspiratie en creativiteit. Samenkomen, connecten en het huiskamergevoel staan hier centraal. In deze blog lees je meer over wat New Work precies is, de voordelen ervan en hoe jij jouw kantoor op de New Work manier inricht!

Know-how

Kom in beweging op je (thuis)werkplek!

We zitten in Nederland veel te veel, het is tijd om in beweging te komen. Gemiddeld zitten we namelijk wel 11 uur per dag! De dag begint meestal zittend, van het ontbijt tot de reis naar kantoor. Op kantoor zitten we vervolgens ook het grootste gedeelte van de dag. Daarna reizen we terug naar huis om te eten en vervolgens op de bank te ploffen en series te kijken. Door het thuiswerken zitten we zelfs nog meer. Benieuwd hoe jij toch voldoende beweging kunt krijgen terwijl je thuis werkt? Lees dan snel verder!