Know-how

Zoek je kantoorruimte? Dan lees je in deze categorie artikelen die jouw zoektocht naar een nieuw kantoor veel gemakkelijker maakt. Bepaal welk gebouwtype het best bij jouw bedrijf past, hoeveel m2 kantoorruimte je nodig hebt in jouw nieuwe kantoor en hoe je kunt besparen op huurkosten. Essentiële informatie voor iedere partij die een nieuw kantoor zoekt!


Als je op zoek gaat naar een nieuwe vestigingslocatie voor jouw bedrijf, is het prettig om kennis op te doen over kantoorruimte voordat je knopen doorhakt over bijvoorbeeld het gebouwtype, de grootte van het kantoor en de locatie. Kom goed beslagen ten ijs, lees deze informatieve artikelen en zorg dat je samen met SKEPP een kantoorruimte vindt dat voldoet aan het beeld dat jij hebt van een droomkantoor!

Know-how

Hier moet je op letten bij het bepalen van de kantoorlocatie voor je kantoorruimte

Ben jij op zoek naar een nieuwe kantoorruimte, maar heb je nog geen keuze kunnen maken in een keuzelocatie? SKEPP legt je uit waar je op moet letten en hoe je de beste keuze kunt maken. Lees meer in dit blog!

Know-how

Jouw kantoorruimte beter beveiligen? Maak gebruik van deze tips!

Bijna 40% van de bedrijven krijgt wel eens te maken met een inbraak, daarnaast liggen er steeds meer cyberbedreigingen op de loer. Met deze tips beveilig jij jouw kantoorruimte!

Know-how

In 5 simpele stappen jouw kantoorruimte verduurzamen

Iedereen op kantoor kan een steentje bijdragen aan de verduurzaming van de kantoorruimte. Met de 5 stappen in dit blog ga jij voor een duurzame kantoorruimte!

Know-how

Besparen op de kosten van kantoorruimte? Zo simpel is het!

Na de personeelskosten van een bedrijf is de maandelijkse huur een grote kostenpost binnen elk bedrijf. Kosten besparen op kantoorruimte loont dus! Wij leggen je uit hoe!

Know-how

Hoe krijgt mijn kantoor energielabel C?

Vanaf 1 januari 2023 moeten kantoren groter dan 100 m2 minimaal energielabel C bevatten. In dit blog lees je de 4 stappen naar energielabel C. Doe er dus vooral je voordeel mee!

Know-how

Zo bepaal je of een coworking past bij jouw bedrijf

Het huren van een werkplek in een coworking space heeft 5 grote voordelen. Past dit bij jouw bedrijf? Na het lezen van dit blog weet je het.

Know-how

Wie is verantwoordelijk voor het onderhoud op kantoor?

Huur jij kantoorruimte of ben je van plan om een werkplek te huren in een kantoorpand? Zorg dat je weet wie er verantwoordelijk is voor het onderhoud op kantoor. Lees er alles over dit blog!

Know-how

Waarom je na de zomermaanden kantoorruimte moet huren

Waarom je na de zomermaanden kantoorruimte moet huren? Een vakantie zorgt voor nieuwe impulsen, veel nieuw personeel gaat aan de slag en nog veel meer redenen lees je in dit blog!

Know-how

Kantoorruimte huren? 11 veelgestelde vragen via onze chat waar jij het antwoord op wil weten!

Wil jij graag een kantoorruimte huren of ben jij op zoek naar een kantoorinrichting op maat voor jouw bedrijf? Dan zal je bij deze zoektocht tegen veel vragen aanlopen! In dit blog behandelen we daarom de 11 meest gestelde vragen via onze chat!

Know-how

Dit is waarom leave-and-flexback interessant is voor jouw bedrijf

De toenemende behoefte naar flexibiliteit heeft te maken met de veranderde vraag van de kantoorgebruiker, hierdoor is 'leave-and-flexback' in opkomst. Lees hoe een
'leave-and-flexback' werkomgeving eruit ziet in dit blog!

Know-how

Hoe zorg je voor een prettig binnenklimaat in een kantoorruimte?

Nu de zomers steeds extremer worden, is het belang van een goed binnenklimaat in kantoorruimtes steeds groter. Lees in dit blog hoe je een fijn binnenklimaat in je kantoorpand creëert.

Know-how

De gids voor kantoorruimte huren: alle belangrijke termen op een rij

Op zoek naar een kantoor? Of wil je gewoon meer weten over de kantorenmarkt? Hierbij de ideale helpdesk: De gids voor kantoorruimte huren met definities van alle belangrijke begrippen.