Know-how

Zoek je kantoorruimte? Dan lees je in deze categorie artikelen die jouw zoektocht naar een nieuw kantoor veel gemakkelijker maakt. Bepaal welk gebouwtype het best bij jouw bedrijf past, hoeveel m2 kantoorruimte je nodig hebt in jouw nieuwe kantoor en hoe je kunt besparen op huurkosten. Essentiële informatie voor iedere partij die een nieuw kantoor zoekt!

Als je op zoek gaat naar een nieuwe vestigingslocatie voor jouw bedrijf, is het prettig om kennis op te doen over kantoorruimte voordat je knopen doorhakt over bijvoorbeeld het gebouwtype, de grootte van het kantoor en de locatie. Kom goed beslagen ten ijs, lees deze informatieve artikelen en zorg dat je samen met SKEPP een kantoorruimte vindt dat voldoet aan het beeld dat jij hebt van een droomkantoor!

Know-how

Wat is evidence based werken?

Een werkomgeving die past bij het team en de manier van werken; dat wil iedereen, toch? Het evidence based inrichten van jouw kantoor helpt! Maar wat is evidence based werken? In deze blog lees je alle ins and outs!

Know-how

Voel je thuis op kantoor

Tegenwoordig brengen we ongeveer evenveel tijd door op kantoor als thuis. Een huiselijke sfeer op kantoor kent vele voordelen. Wil jij weten welke voordelen dit zijn? En hoe jij een thuisgevoel kan creëren op jouw kantoor? Lees dan snel verder!

Know-how

Hoe stel jij jouw bureaustoel juist in

Het instellen van de bureaustoel wordt vaak onderschat. Een goed ingestelde bureaustoel voorkomt lichamelijke klachten, wanneer je hem optimaal instelt. Maar hoe stel je jouw bureaustoel goed in? Lees snel deze blog en kom erachter!

Know-how

Met deze 6 tips vind jij jouw ideale kantoor

Groeit jouw bedrijf, ben je toe aan een andere bedrijfslocatie of staat er een nieuwe vestiging op de planning? Met de tips in deze blog vind jij binnen no-time de ideale kantoorruimte voor jouw bedrijf.

Know-how

Hoe verminder je geluidsoverlast op kantoor?

Heb jij wel eens last van een bellende collega of een luid overleg op kantoor? Elke werkdag op kantoor ervaren we wel eens geluidsoverlast. Maar, wanneer valt een geluid precies onder overlast? En hoe verminder je geluidsoverlast op kantoor? Ben jij benieuwd wat het antwoord is op deze vragen? Lees dan snel deze blog!

Know-how

Hoe houd je een effectieve stand up online of op kantoor?

Wat vind jij van vergaderen? 47% van de beroepsbevolking vindt vergaderen tijdsverspilling. Voorkom langdurige vergaderingen met een dagelijkse stand up! Wil je weten hoe jij een effectieve stand up houdt? Lees dan snel deze blog!

Know-how

New Work en een flexibele kantoorinrichting

De functie van het kantoor verandert en een flexibele kantoorinrichting wordt steeds belangrijker. New Work staat voor flexibiliteit. Laat je niet beperken door de vaste muren van het kantoor, maar zorg voor open ruimtes. Met een kantoorinrichting gebaseerd op New Work zorg je voor meer inspiratie en creativiteit. Samenkomen, connecten en het huiskamergevoel staan hier centraal. In deze blog lees je meer over wat New Work precies is, de voordelen ervan en hoe jij jouw kantoor op de New Work manier inricht!

Know-how

Kom in beweging op je (thuis)werkplek!

We zitten in Nederland veel te veel, het is tijd om in beweging te komen. Gemiddeld zitten we namelijk wel 11 uur per dag! De dag begint meestal zittend, van het ontbijt tot de reis naar kantoor. Op kantoor zitten we vervolgens ook het grootste gedeelte van de dag. Daarna reizen we terug naar huis om te eten en vervolgens op de bank te ploffen en series te kijken. Door het thuiswerken zitten we zelfs nog meer. Benieuwd hoe jij toch voldoende beweging kunt krijgen terwijl je thuis werkt? Lees dan snel verder!

Know-how

Zo kom je de thuiswerkdagen door!

Veel thuiswerkers worden sneller depressief door het thuiswerken. Hoe komt dat? Vooral door het gebrek aan sociaal contact. Maar geen paniek. Met onze tips kom jij uit die thuiswerkdip!

Know-how

Hoe zorg je toch voor binding op afstand

Telefonisch contact met je collega’s of klanten is niet hetzelfde als het praatje op kantoor. Terwijl juist in deze tijd sociaal contact erg belangrijk is. Maar hoe zorg je nou voor binding met collega’s op afstand? Wij delen onze tips in deze blog!

Know-how

Waar moet een hybride werkplek aan voldoen?

Een onderdeel van New Work: een hybride werkplek. Je hebt er het afgelopen jaar vast mee te maken gehad. De combinatie van thuis en op kantoor werken. Sinds het coronavirus werken we grotendeels thuis. Maar de wil om weer naar kantoor te gaan en collega’s te spreken neemt steeds meer toe. In deze blog lees je alles over een hybride werkplek en hoe jij deze kunt creëren.

Know-how

Staand werken? Zo stel je het bureau in

Wist je dat veel zitten slecht is voor je gezondheid? Wissel daarom af tussen zittend en staand werken. Gezond voor jouw lichaam en geest. Wil je weten hoe je jouw zit-sta bureau juist instelt? Lees dan nu onze blog!