Know-how

Zoek je kantoorruimte? Dan lees je in deze categorie artikelen die jouw zoektocht naar een nieuw kantoor veel gemakkelijker maakt. Bepaal welk gebouwtype het best bij jouw bedrijf past, hoeveel m2 kantoorruimte je nodig hebt in jouw nieuwe kantoor en hoe je kunt besparen op huurkosten. Essentiële informatie voor iedere partij die een nieuw kantoor zoekt!

Als je op zoek gaat naar een nieuwe vestigingslocatie voor jouw bedrijf, is het prettig om kennis op te doen over kantoorruimte voordat je knopen doorhakt over bijvoorbeeld het gebouwtype, de grootte van het kantoor en de locatie. Kom goed beslagen ten ijs, lees deze informatieve artikelen en zorg dat je samen met SKEPP een kantoorruimte vindt dat voldoet aan het beeld dat jij hebt van een droomkantoor!

Know-how

3-2-2 wordt het nieuwe 9 tot 5

Is de klassieke 9 tot 5 op kantoor van maandag tot vrijdag verleden tijd? 3-2-2 is de nieuwe methode die we in de toekomst steeds meer gaan zien. 3 dagen op kantoor, 2 thuiswerken en 2 dagen weekend. Waar gaat jij voorkeur naar uit? Lees meer over de voordelen en effectiviteit van deze methode in deze blog!

Know-how

Het einde van de kantoortuin?

Draait het coronavirus de kantoortuin de nek om? Met de komst van het virus werkt de Nederlandse beroepsbevolking voornamelijk thuis. Dit zorgt voor een lege kantoortuin. Maar hoe erg is dat? Thuiswerken biedt je de beste mogelijkheid om je deadlines af te krijgen door de hoge concentratie. Toch wordt het sociale aspect van de kantoortuin wel gemist. Hoe gaat de kantoortuin er in de toekomst uitzien? Lees er alles over in deze blog!

Know-how

Online vergaderen? Probeer deze methode eens!

Behoefte aan een gezondere methode van online vergaderen waarbij je veel tijd bespaard? Probeer eens de stand up meeting. De naam zegt het al; je vergadert staand. Staand vergaderen is vele malen gezonder dan het zittend vergaderen. Wil je nog meer weten over de stand up meeting? Lees dan snel verder!

Know-how

Zo voorkom je lichamelijke klachten tijdens het thuiswerken

Veel thuiswerkers hebben last van lichamelijke klachten tijdens het werken aan huis. Door het lezen van dit blog breng jij in kaart hoe deze lichamelijke klachten voorkomen kunnen worden! Voorkomen is beter dan genezen!

Know-how

Ergonomie op jouw thuiswerkplek

Ergonomie is een term dat vaak voorkomt op kantoor. Maar ergonomie is net zo belangrijk op jouw thuiswerkplek! In dit blog ga je lezen hoe jij ergonomisch kunt werken op jouw thuiswerkplek. Ook ga je lezen over hoe jij jouw thuiswerkplek optimaal inricht. Benieuwd geworden? Lees dan snel dit blog!

Know-how

Zo houd je je personeel tevreden tijdens Corona

Hoe zorg je voor een tevreden team tijdens de corona tijd? Lees er alle over in deze blog. Deze tijd leert ons creatief te zijn. Afwisselend thuis- en op kantoor werken is de ideale oplossing voor productiviteit, creativiteit en focus in coronatijd.

Know-how

Werkkostenregeling: Onbelaste Thuiswerkplek Vergoeding

Werkgevers kunnen via de WKR onbelaste vergoedingen aan werknemers geven om de arbeidsomstandigheden te verbeteren. Wat houdt de WKR in en waarvoor kan je het gebruiken? Het kabinet heeft de WKR tijdelijk verhoogd. Hierdoor doet een kans zich voor. Namelijk de WKR gebruiken als thuiswerkplek vergoeding voor al jouw collega's. Ga jij de WKR gebruiken als thuiswerkplek vergoeding?

Know-how

Wat is onmisbaar tijdens corona voor jouw team?

Wat zijn de essentiële onderdelen tijdens de coronacrisis voor jouw en je team? Lees er alles over in deze blog. Aan de hand van een paar praktische tips kun jij al veel veranderen! Lees er alles over in deze blog!

Know-how

Is thuiswerken de toekomst?

Thuiswerken zal in de toekomst een blijvertje worden. Door de komst van het coronavirus zijn veel Nederlanders genoodzaakt thuis te werken. Die ontwikkeling vindt nu in een sneltrein plaats. Nu is het moment om als bedrijf voor je kansen te gaan. Kies voor een nieuwe manier van werken die voor veel mensen als zeer effectief wordt ervaren! Lees er alles over in deze blog!

Know-how

Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL)

De coronacrisis zorgt ervoor dat bedrijven het financieel zwaar krijgen. De overheid heeft daarom de TVL-regeling beschikbaar gemaakt voor alle MKB-bedrijven in kwartaal vier van 2020. Benieuwd of jij in aanmerking komt voor deze regeling? Lees er alles over in dit blog!

Know-how

Het effectieve werken

Je kent het vast wel, de hele dag ren en vlieg je van hot naar her. Even een telefoontje die gepleegd moet worden, een dringende mail verschijnt in de pop-up van je beeldscherm, een collega vraagt je om hulp en oeps er staat een klant onverwachts voor de deur. Kom uit deze overleefmodus, schep orde in de chaos en breng structuur aan. Kortom, leer effectief werken!

Know-how

Zo voorkom je onduidelijkheid op de werkvloer rondom het coronavirus

Wil jij weten hoe jij onduidelijkheid voorkomt op de werkvloer rondom het coronavirus? Hoe communiceer je de maatregelen op kantoor naar jouw collega's? En over welke maatregelen gaat het? Deze vragen worden allemaal beantwoord in dit blog, dus lees hem snel!