Know-how

Zoek je kantoorruimte? Dan lees je in deze categorie artikelen die jouw zoektocht naar een nieuw kantoor veel gemakkelijker maakt. Bepaal welk gebouwtype het best bij jouw bedrijf past, hoeveel m2 kantoorruimte je nodig hebt in jouw nieuwe kantoor en hoe je kunt besparen op huurkosten. Essentiële informatie voor iedere partij die een nieuw kantoor zoekt!

Als je op zoek gaat naar een nieuwe vestigingslocatie voor jouw bedrijf, is het prettig om kennis op te doen over kantoorruimte voordat je knopen doorhakt over bijvoorbeeld het gebouwtype, de grootte van het kantoor en de locatie. Kom goed beslagen ten ijs, lees deze informatieve artikelen en zorg dat je samen met SKEPP een kantoorruimte vindt dat voldoet aan het beeld dat jij hebt van een droomkantoor!

Know-how

Het effectieve werken

Je kent het vast wel, de hele dag ren en vlieg je van hot naar her. Even een telefoontje die gepleegd moet worden, een dringende mail verschijnt in de pop-up van je beeldscherm, een collega vraagt je om hulp en oeps er staat een klant onverwachts voor de deur. Kom uit deze overleefmodus, schep orde in de chaos en breng structuur aan. Kortom, leer effectief werken!

Know-how

Zo voorkom je onduidelijkheid op de werkvloer rondom het coronavirus

Wil jij weten hoe jij onduidelijkheid voorkomt op de werkvloer rondom het coronavirus? Hoe communiceer je de maatregelen op kantoor naar jouw collega's? En over welke maatregelen gaat het? Deze vragen worden allemaal beantwoord in dit blog, dus lees hem snel!

Know-how

Hoe ga je om met thuiswerkstress?

In deze blog lees je wat je kan doen om thuiswerkstress te voorkomen. Thuiswerkstress is veel voorkomend vanwege het huidige coronavirus. Met de hulp van onze tips werk jij thuis zonder thuiswerkstress!

Know-how

In 7 stappen naar een zero waste kantoor

Geen afval meer op kantoor? Klinkt niet realistisch, maar het valt reuze mee! Met een kleine investering en kleine aanpassingen kom jij snel dichtbij het realiseren van een zero waste kantoor. Lees er alles over in dit blog!

Know-how

Collegialiteit op 1,5 meter afstand

Hoe kan je het beste collegiaal zijn? Wat is het belang van collegiaal zijn? En hoe onderhoud je een goede relatie met jouw collega's? Dat lees je allemaal in dit blog, dus lees hem snel!

Know-how

Wat is creatief werken?

Haal het beste uit de ideeën die je hebt door creatief te werken. Met de tips in de blog lees je over hoe je creatief te werk gaat en waarom dit helpt tijdens je kantooruren!

Know-how

Meer pauzes maken je productiever

Heb jij het gevoel dat jij jouw pauzes niet efficiënt besteedt? Met pauzes zorg jij ervoor dat je productiever te werk gaat! In dit blog lees je hoe jij door middel van pauzes productiever wordt en welke manieren er zijn om jouw pauze efficiënt te benutten.

Know-how

Hoe verminder je stress op kantoor?

Heb jij ook wel een last van werkstress op kantoor? Je bent niet de enige! In dit blog lees je hoe jij door een paar simpele toepassingen op je kantoor, stress vrij kan werken! Van inrichting tot aan koffiegebruik is er veel winst te behalen!

Know-how

Hoe voorkom je vermoeidheid op kantoor?

Iedereen op kantoor heeft er wel eens last van: vermoeidheid. In dit blog lees je 10 tips om vermoeidheid zoveel mogelijk te beperken. Dus waar wacht je nog op!

Know-how

Verlichting op kantoor, waar let je op?

Verlichting is een belangrijk onderdeel van je kantoor. In de donkere wintermaanden is goede verlichting hard nodig. Maar waar moet je nog meer op letten bij het uitkiezen van verlichting voor in je kantoorruimte? Dat lees je in dit blog!

Know-how

De juiste werkhouding

De hele dag zit je op je bureaustoel achter je bureau, maar de juiste werkhouding is ver te zoeken. Na een paar uur op je bureaustoel te hebben gezeten krijg je een zere rug. Heb je wel de juiste zithouding? Wil jij weten wat de juiste werkhouding is? Dat vertellen wij je in dit blog!

Know-how

1,5 meter werkplekken volgens de NEN-spec

De NEN-spec: ergonomische oplossingen voor de oppervlakte en inrichting om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Lees de aanbevelingen in dit blog!