Know-how

Zoek je kantoorruimte? Dan lees je in deze categorie artikelen die jouw zoektocht naar een nieuw kantoor veel gemakkelijker maakt. Bepaal welk gebouwtype het best bij jouw bedrijf past, hoeveel m2 kantoorruimte je nodig hebt in jouw nieuwe kantoor en hoe je kunt besparen op huurkosten. Essentiële informatie voor iedere partij die een nieuw kantoor zoekt!


Als je op zoek gaat naar een nieuwe vestigingslocatie voor jouw bedrijf, is het prettig om kennis op te doen over kantoorruimte voordat je knopen doorhakt over bijvoorbeeld het gebouwtype, de grootte van het kantoor en de locatie. Kom goed beslagen ten ijs, lees deze informatieve artikelen en zorg dat je samen met SKEPP een kantoorruimte vindt dat voldoet aan het beeld dat jij hebt van een droomkantoor!

Know-how

Jouw nieuwe kantoorruimte financieren? Hier moet je rekening mee houden!

Er zijn verschillende factoren waar je rekening mee moet houden bij het financieren van jouw kantoorruimte. Lees dit blog en ontdek wat jou te wachten!

Know-how

Kantoorruimte gevonden? Zo wordt jouw bedrijfsverhuizing een succes

Je zoektocht naar kantoorruimte is ten einde, dan is het tijd om een datum te prikken voor de bedrijfsverhuizing. Na het lezen van dit blog wordt jouw verhuizing een succes!

Know-how

Kantoorruimte huren? Houd rekening met deze cruciale informatie

In dit blog lees je alles over de belangrijkste informatie van een huurovereenkomst. Hierdoor snap je precies wat er in jouw huurovereenkomst staat en kun je zonder twijfel een handtekening zetten.

Know-how

Succesvol onderhandelen over huurvoorwaarden van de kantoorruimte doe je zo

Je wilt nooit teveel betalen bij het huren van kantoorruimte. Onderhandel over de huurvoorwaarden! Met dit gratis stappenplan haal jij het meeste uit die onderhandeling!

Know-how

Vind dé locatie voor je kantoorruimte in 5 simpele stappen

Wanneer je op zoek bent naar kantoorruimte, is dit artikel verplichte kost. Je weet namelijk precies waar je jouw nieuwe kantoor moet huren. Bovendien krijg je handige tips.

Know-how

De oplossing voor je kantoorruimte wanneer je vastzit aan een lang huurcontract

Praktische tips voor wanneer je vastzit aan een lang huurcontract van je kantoorruimte!

Know-how

5 redenen om een full service kantoor te huren

Steeds meer ondernemingen gaan voor een full service kantoor. Wensen en eisen die jij wilt heb je met een full service kantoor. Waarom het geschikt is voor jouw onderneming lees je in dit blog.

Know-how

Geef je bedrijfsimago een boost door kantoorruimte te huren die bij jouw bedrijf past

Wat wil jij met jouw bedrijf uitstralen? Lees de 3 tips om jouw bedrijfsimago te verbeteren met behulp van jouw gehuurde kantoorruimte.

Know-how

In 2019 vind jij de perfecte kantoorruimte met deze essentiële info uit 2018

Wordt dit het jaar dat je op zoek gaat naar een (nieuwe) kantoorruimte? Met deze waardevolle info uit 2018 weet jij de juiste keuzes te maken in de zoektocht naar bedrijfshuisvesting!

Know-how

Zoveel vierkante meter kantoorruimte heb je nodig per persoon

Wanneer je een kantoorruimte gaat huren moet je wel weten hoeveel vierkante meter je nodig hebt. Lees het blog en maak gemakkelijk een keuze met de SKEPP m2 kantoorruimte calculator!

Know-how

How to open a company in the Netherlands

When moving or expanding your company to the Netherlands, it is important to get a clear overview of all the relevant factors. That is why we have listed the most important information in this blog and provide relevant links that will help you along!

Know-how

De gids voor kantoorruimte huren: alle belangrijke termen op een rij

Op zoek naar een kantoor? Of wil je gewoon meer weten over de kantorenmarkt? Hierbij de ideale helpdesk: De gids voor kantoorruimte huren met definities van alle belangrijke begrippen.