Know-how

Zoek je kantoorruimte? Dan lees je in deze categorie artikelen die jouw zoektocht naar een nieuw kantoor veel gemakkelijker maakt. Bepaal welk gebouwtype het best bij jouw bedrijf past, hoeveel m2 kantoorruimte je nodig hebt in jouw nieuwe kantoor en hoe je kunt besparen op huurkosten. Essentiële informatie voor iedere partij die een nieuw kantoor zoekt!


Als je op zoek gaat naar een nieuwe vestigingslocatie voor jouw bedrijf, is het prettig om kennis op te doen over kantoorruimte voordat je knopen doorhakt over bijvoorbeeld het gebouwtype, de grootte van het kantoor en de locatie. Kom goed beslagen ten ijs, lees deze informatieve artikelen en zorg dat je samen met SKEPP een kantoorruimte vindt dat voldoet aan het beeld dat jij hebt van een droomkantoor!

Know-how

De gids voor kantoorruimte huren: alle belangrijke termen op een rij

Op zoek naar een kantoor? Of wil je gewoon meer weten over de kantorenmarkt? Hierbij de ideale helpdesk: De gids voor kantoorruimte huren met definities van alle belangrijke begrippen.

Know-how

Een passend huurcontract voor het huren van kantoorruimte

Waakzaamheid is geboden bij het huren van een kantoor! Reken als ondernemer continue of de huurprijs van het kantoor te huur binnen jouw budget past.

Know-how

Redenen waarom je als grote onderneming een flexibel kantoor te huur moet nemen

In de blog leggen we je uit wat een flexibel kantoor te huur is en wat de voordelen ervan voor je zijn als grote onderneming. Lees dus snel verder en ontdek alles over een flexibel kantoor te huur.

Know-how

De 9 meest gestelde vragen tijdens de zoektocht naar een kantoorruimte

Wanneer jij een kantoor wilt huren heb je een aantal vragen waar je graag antwoord op wilt krijgen. Daarom beantwoorden wij de 7 meest voorkomende vragen, lees het hier!

Know-how

Huur jij als grote organisatie geen flexibele kantoorruimte? Dit is waarom je dat wél moet doen!

Steeds meer bedrijven huren al flexibele kantoorruimte, zo ook grote organisaties. Weet jij waarom? Wij leggen het je uit, dus lees snel verder in dit blog.

Know-how

Rondleiding door jouw potentiële kantoorruimte? Stel deze 7 vragen!

Je heb een rondleiding door jouw potentiële kantoorruimte gepland. Maar wat vraag je zoal? SKEPP heeft de meest gestelde vragen tijdens een kantoor rondleiding voor jou in kaart gebracht!

Know-how

Dit zijn de 7 belangrijkste veranderingen in de kantorenmarkt in 2019

SKEPP heeft de 7 belangrijkste ontwikkelingen in de kantorenmarkt voor 2019 voor je op een rijtje gezet. Nieuwsgierig? Lees dit blog!

Know-how

Vind dé locatie voor je kantoorruimte in 5 simpele stappen

Wanneer je op zoek bent naar kantoorruimte, is dit artikel verplichte kost. Je weet namelijk precies waar je jouw nieuwe kantoor moet huren. Bovendien krijg je handige tips.

Know-how

Waarom kantoorruimte huren aantrekkelijker is dan kopen

Twijfel jij tussen het huren of kopen van kantoorruimte? Lees het blog zodat jij een goede, overwogen keuze maakt alvorens je start met je zoektocht naar een nieuwe locatie.

Know-how

Met deze 5 tips vind je kantoorruimte die meegroeit met jouw bedrijf

Krap zitten in werkplekken zou geen belemmering moeten zijn die de groei van je organisatie in de weg staat. Voor alle organisaties die groei als hun doelstelling hebben kan het lastig zijn om een geschikte kantoorruimte te vinden.

Know-how

Succesvol onderhandelen over huurvoorwaarden van de kantoorruimte doe je zo

Je wilt nooit teveel betalen bij het huren van kantoorruimte. Onderhandel over de huurvoorwaarden! Met dit gratis stappenplan haal jij het meeste uit die onderhandeling!

Know-how

Zoveel vierkante meter kantoorruimte heb je nodig per persoon

Wanneer je een kantoorruimte gaat huren moet je wel weten hoeveel vierkante meter je nodig hebt. Lees het blog en maak gemakkelijk een keuze met de SKEPP m2 kantoorruimte calculator!