Know-how

Zoek je kantoorruimte? Dan lees je in deze categorie artikelen die jouw zoektocht naar een nieuw kantoor veel gemakkelijker maakt. Bepaal welk gebouwtype het best bij jouw bedrijf past, hoeveel m2 kantoorruimte je nodig hebt in jouw nieuwe kantoor en hoe je kunt besparen op huurkosten. Essentiële informatie voor iedere partij die een nieuw kantoor zoekt!


Als je op zoek gaat naar een nieuwe vestigingslocatie voor jouw bedrijf, is het prettig om kennis op te doen over kantoorruimte voordat je knopen doorhakt over bijvoorbeeld het gebouwtype, de grootte van het kantoor en de locatie. Kom goed beslagen ten ijs, lees deze informatieve artikelen en zorg dat je samen met SKEPP een kantoorruimte vindt dat voldoet aan het beeld dat jij hebt van een droomkantoor!

Know-how

De Valkuilen van Thuiswerken! Ben jij Representatief?

Voorkom deze valkuilen wanneer je thuiswerkt. Wij stomen je in 5 minuten klaar om thuis te werken!

Know-how

Vind dé locatie voor je kantoorruimte in 5 simpele stappen

Wanneer je op zoek bent naar kantoorruimte, is dit artikel verplichte kost. Je weet namelijk precies waar je jouw nieuwe kantoor moet huren. Bovendien krijg je handige tips.

Know-how

Geef je bedrijfsimago een boost door kantoorruimte te huren die bij jouw bedrijf past

Wat wil jij met jouw bedrijf uitstralen? Lees de 3 tips om jouw bedrijfsimago te verbeteren met behulp van jouw gehuurde kantoorruimte.

Know-how

Redenen waarom je als grote onderneming een flexibel kantoor te huur moet nemen

In de blog leggen we je uit wat een flexibel kantoor te huur is en wat de voordelen ervan voor je zijn als grote onderneming. Lees dus snel verder en ontdek alles over een flexibel kantoor te huur.

Know-how

5 fouten die je kunt maken bij de zoektocht naar een kantoor te huur

Een kantoor te huur nemen is niet altijd eenvoudig, hoe kies je? Je moet met veel rekening houden. Deze 5 tips helpen jou bij de zoektocht naar een kantoor te huur.

Know-how

Zoveel vierkante meter kantoorruimte heb je nodig per persoon

Wanneer je een kantoorruimte gaat huren moet je wel weten hoeveel vierkante meter je nodig hebt. Lees het blog en maak gemakkelijk een keuze met de SKEPP m2 kantoorruimte calculator!

Know-how

5 wskazówek na znalezienie biura, które będzie się powiększać wraz z rozwojem Twojej firmy

“Uwiązanie” w miejscu pracy nie powinno być przeszkodą rozwoju firmy. Weź to pod uwagę, aby w przyszłości nie szukać nowegogo biura do wynajęcia. Dobrze dopasowana umowa lub usługa Cloud Work to niektóre wskazówki zwiększające elastyczność firmy.

Know-how

Hoe een kantoorruimte helpt bij vinden van personeel

Het is dus belangrijk om je als bedrijf te onderscheiden tussen de vele bedrijven, dit door een kantoorruimte te hebben waar sollicitanten versteld van staan! Lees snel verder voor de 6 redenen hoe jouw kantoorruimte helpt bij het vinden van personeel.

Know-how

Jouw kantoorruimte beter beveiligen? Maak gebruik van deze tips!

Bijna 40% van de bedrijven krijgt wel eens te maken met een inbraak, daarnaast liggen er steeds meer cyberbedreigingen op de loer. Met deze tips beveilig jij jouw kantoorruimte!

Know-how

How to open a company in Spain

Ever thought about opening a company in Spain? This article will give you essential information about how to open a company in Spain! Get started now and inform yourself about the most important information!

Know-how

Aantrekkelijke faciliteiten voor jouw kantoorruimte: van koffiecorner tot fitnessruimte

Benieuwd naar de faciliteiten die voor jouw kantoor belangrijk zijn? Bekijk onze selectie, laat je inspireren en maak keuzes. Ga je voor een bedrijfsrestaurant en/of de SKEPP Meetingbox?

Know-how

Kantoorruimte gevonden? Zo wordt jouw bedrijfsverhuizing een succes

Je zoektocht naar kantoorruimte is ten einde, dan is het tijd om een datum te prikken voor de bedrijfsverhuizing. Na het lezen van dit blog wordt jouw verhuizing een succes!