Know-how

Zoek je kantoorruimte? Dan lees je in deze categorie artikelen die jouw zoektocht naar een nieuw kantoor veel gemakkelijker maakt. Bepaal welk gebouwtype het best bij jouw bedrijf past, hoeveel m2 kantoorruimte je nodig hebt in jouw nieuwe kantoor en hoe je kunt besparen op huurkosten. Essentiële informatie voor iedere partij die een nieuw kantoor zoekt!

Als je op zoek gaat naar een nieuwe vestigingslocatie voor jouw bedrijf, is het prettig om kennis op te doen over kantoorruimte voordat je knopen doorhakt over bijvoorbeeld het gebouwtype, de grootte van het kantoor en de locatie. Kom goed beslagen ten ijs, lees deze informatieve artikelen en zorg dat je samen met SKEPP een kantoorruimte vindt dat voldoet aan het beeld dat jij hebt van een droomkantoor!

Know-how

Hoe ga je de winterdip tegen op kantoor?

De klok is achteruit gegaan, de dagen worden korter en het is buiten steeds kouder. De periode van de winterdip is begonnen. Hoe zorg je voor een betere gemoedstoestand en meer productiviteit? Wij delen tips tegen de winterdip op kantoor.

Know-how

Efficiënt vergaderen dankzij deze 7 tips

Efficiënt vergaderen is niet zo makkelijk als het lijkt, maar dat kan je leren! Lees in deze blog 7 tips voor een efficiënte vergadering. En hoe ziet de ideale vergaderruimte eruit? Wat zijn de mogelijkheden?

Know-how

Terugkeren naar kantoor? Dit zijn onze 5 tips!

Yes, het is zover! Het thuiswerkadvies vervalt en door de versoepelingen is de terugkeer naar kantoor weer mogelijk. De terugkeer naar kantoor kan voor veel collega’s wennen zijn. De thuiswerksituatie had zowel voor- als nadelen voor de werkgever en werknemer. Hoe krijg je je team weer terug op kantoor?

Know-how

Wanneer is je bureaustoel aan vervanging toe?

Een goede bureaustoel is een must voor elk (thuis)kantoor. Maar, hoe lang gaat een bureaustoel mee? Wanneer is een bureaustoel aan vervanging toe? Wij vertellen je alles over de gemiddelde levensduur van de bureaustoel!

Know-how

8 tips voor een opgeruimd kantoor

Stap jij je kantoor binnen en zie je volle bureaus, uitpuilende kasten en stapels kartonnen dozen? Dan is het hoog tijd voor verandering! In dit blog geven we jou 8 tips voor een opgeruimd kantoor.

Know-how

Zorg voor jouw mentale gezondheid tijdens het thuiswerken

Afgelopen vrijdag werd het thuiswerkadvies aangescherpt. Onze lichamelijk en mentale gezondheid lijdt onder de lockdown en dat moeten voorkomen. In dit blog lees je daarom 7 tips die jou helpen bij je mentale gezondheid tijdens het thuiswerken.

Know-how

Hoe verbeter jij je concentratie op kantoor?

Vind jij het moeilijk om je te concentreren op kantoor? Op de achtergrond hoor je collega’s kletsen, telefoongesprekken en de radio. Hoe zorg je in deze gevallen dat je geconcentreerd blijft op kantoor? Dat lees je in deze blog!

Know-how

Hoe krijg jij genoeg daglicht op kantoor in de herfst en winter?

Daglicht in de kantoorruimte is van groot belang. Hoe zorg je er wel voor dat je op kantoor genoeg daglicht krijgt tijdens de herfst en wintermaanden? Dat lees je in deze blog.

Know-how

Zo maak je jouw kantoor een stuk duurzamer

Duurzaamheid is niet meer weg te denken uit ons leven. Draag daarom ook jouw steentje bij op kantoor! Duurzaamheid op kantoor helpt niet alleen bij het verbeteren van het milieu. Het scheelt je op lange termijn ook veel kosten! Ben je benieuwd hoe je jouw kantoor een stuk duurzamer maakt? Lees dan snel verder!

Know-how

Workout op het kantoor

Langdurig zitten is erg slecht voor je gezondheid op korte- en lange termijn. De enige manier om dit te bestrijden is een workout op kantoor. Hoe doe je dit als je een kantoorbaan hebt en de helft van de dag zit? Wij vertellen het je in deze blog!

Know-how

4 redenen waarom teamwork zo belangrijk is en hoe jij dit aanmoedigt

Wist je dat samenwerken veel voordelen heeft voor jouw onderneming en team? In dit blog lees je 4 redenen waarom teamwork zo belangrijk is! Daarnaast geven wij tips voor het stimuleren van teamwork. Want waarom alleen werken als het ook samen kan?

Know-how

Wat doet te veel zitten met je lichaam?

Zittend werken aan een bureau, zittend in de auto naar kantoor en bij thuiskomst plof je neer op de bank. Nederlanders zijn vergeleken met andere Europeanen ‘kampioen zitten’. Maar daar moeten we niet trots op zijn, want te veel zitten is erg slecht voor je gezondheid. In deze blog lees je alles over wat te veel zitten met jouw lichaam doet!