Know-how

Zoek je kantoorruimte? Dan lees je in deze categorie artikelen die jouw zoektocht naar een nieuw kantoor veel gemakkelijker maakt. Bepaal welk gebouwtype het best bij jouw bedrijf past, hoeveel m2 kantoorruimte je nodig hebt in jouw nieuwe kantoor en hoe je kunt besparen op huurkosten. Essentiële informatie voor iedere partij die een nieuw kantoor zoekt!

Als je op zoek gaat naar een nieuwe vestigingslocatie voor jouw bedrijf, is het prettig om kennis op te doen over kantoorruimte voordat je knopen doorhakt over bijvoorbeeld het gebouwtype, de grootte van het kantoor en de locatie. Kom goed beslagen ten ijs, lees deze informatieve artikelen en zorg dat je samen met SKEPP een kantoorruimte vindt dat voldoet aan het beeld dat jij hebt van een droomkantoor!

Know-how

8 tips voor een opgeruimd kantoor

Stap jij je kantoor binnen en zie je volle bureaus, uitpuilende kasten en stapels kartonnen dozen? Dan is het hoog tijd voor verandering! In dit blog geven we jou 8 tips voor een opgeruimd kantoor.

Know-how

Zorg voor jouw mentale gezondheid tijdens het thuiswerken

Afgelopen vrijdag werd het thuiswerkadvies aangescherpt. Onze lichamelijk en mentale gezondheid lijdt onder de lockdown en dat moeten voorkomen. In dit blog lees je daarom 7 tips die jou helpen bij je mentale gezondheid tijdens het thuiswerken.

Know-how

Hoe verbeter jij je concentratie op kantoor?

Vind jij het moeilijk om je te concentreren op kantoor? Op de achtergrond hoor je collega’s kletsen, telefoongesprekken en de radio. Hoe zorg je in deze gevallen dat je geconcentreerd blijft op kantoor? Dat lees je in deze blog!

Know-how

Hoe krijg jij genoeg daglicht op kantoor in de herfst en winter?

Daglicht in de kantoorruimte is van groot belang. Hoe zorg je er wel voor dat je op kantoor genoeg daglicht krijgt tijdens de herfst en wintermaanden? Dat lees je in deze blog.

Know-how

Zo maak je jouw kantoor een stuk duurzamer

Duurzaamheid is niet meer weg te denken uit ons leven. Draag daarom ook jouw steentje bij op kantoor! Duurzaamheid op kantoor helpt niet alleen bij het verbeteren van het milieu. Het scheelt je op lange termijn ook veel kosten! Ben je benieuwd hoe je jouw kantoor een stuk duurzamer maakt? Lees dan snel verder!

Know-how

Workout op het kantoor

Langdurig zitten is erg slecht voor je gezondheid op korte- en lange termijn. De enige manier om dit te bestrijden is een workout op kantoor. Hoe doe je dit als je een kantoorbaan hebt en de helft van de dag zit? Wij vertellen het je in deze blog!

Know-how

4 redenen waarom teamwork zo belangrijk is en hoe jij dit aanmoedigt

Wist je dat samenwerken veel voordelen heeft voor jouw onderneming en team? In dit blog lees je 4 redenen waarom teamwork zo belangrijk is! Daarnaast geven wij tips voor het stimuleren van teamwork. Want waarom alleen werken als het ook samen kan?

Know-how

Wat doet te veel zitten met je lichaam?

Zittend werken aan een bureau, zittend in de auto naar kantoor en bij thuiskomst plof je neer op de bank. Nederlanders zijn vergeleken met andere Europeanen ‘kampioen zitten’. Maar daar moeten we niet trots op zijn, want te veel zitten is erg slecht voor je gezondheid. In deze blog lees je alles over wat te veel zitten met jouw lichaam doet!

Know-how

Wat is evidence based werken?

Een werkomgeving die past bij het team en de manier van werken; dat wil iedereen, toch? Het evidence based inrichten van jouw kantoor helpt! Maar wat is evidence based werken? In deze blog lees je alle ins and outs!

Know-how

Voel je thuis op kantoor

Tegenwoordig brengen we ongeveer evenveel tijd door op kantoor als thuis. Een huiselijke sfeer op kantoor kent vele voordelen. Wil jij weten welke voordelen dit zijn? En hoe jij een thuisgevoel kan creëren op jouw kantoor? Lees dan snel verder!

Know-how

Hoe stel jij jouw bureaustoel juist in

Het instellen van de bureaustoel wordt vaak onderschat. Een goed ingestelde bureaustoel voorkomt lichamelijke klachten, wanneer je hem optimaal instelt. Maar hoe stel je jouw bureaustoel goed in? Lees snel deze blog en kom erachter!

Know-how

Met deze 6 tips vind jij jouw ideale kantoor

Groeit jouw bedrijf, ben je toe aan een andere bedrijfslocatie of staat er een nieuwe vestiging op de planning? Met de tips in deze blog vind jij binnen no-time de ideale kantoorruimte voor jouw bedrijf.