Lichttoren 32

5611BJ Eindhoven

5 (2)

Kantoorruimte huren aan de Lichttoren (Centrum)

Aan de Lichttoren, in het bruisende centrum van Eindhoven, huur jij een werkplek, ingerichte kantoorkamer of kantoorruimte op maat. Je huurt dan op een toplocatie omringd door leuke lunchtentjes als Bakkertje Bol en The Happiness Café. Momenteel huren al diverse boekhoudkantoren, advocatenkantoren, belastingkantoren en adviesbureaus een kantoorruimte in dit kantoorgebouw. 

Huurprijzen, kantoor Lichttoren, Eindhoven

De verhuurder biedt op deze locatie in Eindhoven flexibiliteit en zekerheid, je kiest jouw eigen huurcontract. Een werkplek huur je in dit kantoorgebouw al voor €350,- terwijl je voor een kantoorkamer slechts €700,- betaald. Geen gekke prijzen, voor deze centrale locatie in Eindhoven. 

Lichttoren: 24 uur toegang en een bemande receptie

Wanneer je een kantoorruimte huurt in dit kantoorpand uit 2009, dan heb jij iedere dag 24 uur toegang tot jouw eigen kantoorruimte. Verder maak je gratis gebruik van vele services en voorzieningen. Zo is er een bemande receptie aanwezig waardoor jij taken als telefoonaanname en postverwerking uit handen kunt geven. Bovendien kun je gebruik maken van de vergaderruimte en lounges.

Locatie en bereikbaarheid, Lichttoren, Eindhoven

Dit kantoorpand kent een ideale ligging voor werknemers die met het openbaar vervoer reizen. Eindhoven Centraal Station ligt namelijk op een loopafstand van 7 minuten. Verder ligt bushalte Eindhoven Piazza letterlijk voor de deur. Ook met de auto reis je gemakkelijk naar dit kantoorgebouw. Vanaf zowel de A2, als de A67 en A50 ben je binnen 15 reisminuten op kantoor. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Lichttoren? 

Zie jij het al zitten om kantoorruimte te huren op deze ideale werklocatie in het centrum van Eindhoven? Kom dan snel eens langs om te kijken welke ruimte het meest geschikt is voor jouw onderneming. Plan hiervoor gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in. 

Kantoorruimte huren in bruisende centrum van Eindhoven! Lichttoren 32 Eindhoven Toplocatie!

2 beoordelingen Lichttoren 32

Eigenlijk is hier alles wat je nodig hebt!!

Prettige receptiediensten.

Ze kunnen de post aannemen en de telefoon voor je beantwoorden. Toch wel fijn tijdens een drukke werkdag.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons.