Kantoorruimte huren Eindhoven Centrum, Kennedyplein 244a

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Eindhoven 2 min. lopen (0,2 km)
 • Treinstation Eindhoven 2 min. lopen (0,2 km)
 • Park 6 min. lopen (0,5 km)
 • Sportschool 10 min. lopen (0,8 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Kennedyplein 244a in Eindhoven Centrum

Beschikbare kantoorkamers
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Kennedyplein in Eindhoven (Centrum)

Ben jij op zoek naar een geschikte kantoorruimte in het zakengebied in het centrum van Eindhoven? Neem dan een kijkje in het kantoorpand aan het Kennedyplein. Je huurt hier een kantoorruimte in de Kennedytoren die deel uit maakt van het Kennedy Business Center. In het kantoorpand zijn vele services en faciliteiten aanwezig die het huren op deze locatie erg comfortabel maken. Ook de locatie is een pluspunt. Nieuwsgierig hoe de kantoorruimten er op deze locatie uit zien? Plan dan snel een rondleiding in!

Huurprijzen

In het gerenoveerde kantoorpand zijn nog meerdere kantoorruimtes te huur. Je huur hier al een kantoorkamer voor 1 persoon voor een maandelijks bedrag van €300,-. Ben je bijvoorbeeld met een kleine onderneming van 4 personen op zoek naar een geschikte kantoorunit? Dan betaal je hier een maandelijks bedrag van €1500,-. Wil je gebruik maken van een grote kantoorruimte, voor bijvoorbeeld 10 personen? Dan betaal je hier €3000,- voor. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants.

Glazenwanden, receptie en 24/7 toegankelijk

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan het Kennedyplein in Eindhoven Centrum maak je naast je werkplek ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten. Waaronder de glazenwanden, hierdoor heb je dagelijks een aangename plek met veel licht inval. Ook is er bij binnenkomst een receptie aanwezig, zij kunnen je ondersteunen in verschillende werkzaamheden. En ben je een echte workaholic? Dan zit je hier zeker op je plek! Door de 24/7 toegankelijkheid maak jij op ieder gewenst tijdstip gebruik van jou kantoorkamer.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is op een ideale locatie gevestigd, je bereikt jouw werkplek makkelijk met de auto en het openbaar vervoer. Het centraal station is namelijk op een korte loopafstand bereikbaar en verschillend op- en afritten liggen dichtbij. Vervolgens kun je de auto parkeren in de ondergelegen parkeergarage, deze is direct bereikbaar vanaf de Kennedylaan.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan het Kennedyplein in Eindhoven Centrum?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan het Kennedyplein in Eindhoven Centrum? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar kantoorruimte aan het Kennedyplein.


Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

G

Modern kantoorpand met full-service pakket, ideaal!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Kennedyplein 244a

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner