Kantoorruimte huren Eindhoven Centrum, Bogert 1

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • Kastje/kluisje
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Eindhoven, Zernikestraat 4 min. lopen (0,3 km)
 • Treinstation Eindhoven 6 min. lopen (0,4 km)
 • Park 6 min. lopen (0,5 km)
 • Sportschool 1 min. lopen (0,1 km)
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Bogert 1

Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Bogert (Centrum)

Dit kantoorpand, gelegen in de buurt Fellenoord, is de nieuwe creatieve hotspot in het centrum van Eindhoven. In het voormalige WTC huur je een werkplek of ingerichte kantoorkamer vanaf 4 personen. Het kantoorpand is gebouwd in 1989 en wordt omringd door vele leuke restaurantjes en lunchrooms zoals Place Du Nord en Brownies & Downies.

Huurprijzen

Je huurt in dit pand al een flexibele werkplek voor slechts €95,- per maand. Ook zijn er vaste werkplekken te huur voor een bedrag van €175,- per maand. Huur jij toch liever een afgesloten kantoorkamer? Kantoorkamers van 35 m2 en 70 m2 zijn momenteel beschikbaar voor de verhuur. Voor de kleinste ruimte betaal je maandelijks €780,-, terwijl je voor de grote ruimte van 70 m2 een huurprijs betaalt van €1195,- per maand. Je huurt in dit pand op basis van flexibele huurvoorwaarden. Echter, huren voor een langere periode is financieel gezien vaak voordeliger.

Een rollende keuken en een pooltafel

Het kantoorpand aan de Bogert in Eindhoven is misschien wel het beste te omschrijven als ‘on-kantoor-achtig’. Er wordt namelijk een hele andere sfeer gecreëerd dan in een traditioneel kantoorpand. Je wordt in dit pand bijvoorbeeld niet door een receptioniste ontvangen maar door jongeren die bezig zijn in de rollende keuken. Verder vind je overal in dit pand 'BounceBoxen' en kun je in de entree gezellig een potje poolen met collega’s. Verder vind je in het prachtige atrium de mooie ‘Coffee Kitchen’ waar je een heerlijk kopje koffie kunt halen.

Locatie en bereikbaarheid

Station Eindhoven Centraal ligt op een loopafstand van slechts 7 minuten. Het kantoorpand is dus een ideale locatie voor ondernemers die graag met de trein reizen. Maar ook met de auto is het pand goed bereikbaar. Binnen 15 minuten rijd je namelijk op de A2, A67 of A50. Over de bereikbaarheid hoef jij je als verhuurder dus geen zorgen te maken.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Bogert?

Voel jij je na het lezen van deze tekst al helemaal thuis in dit toffe kantoorpand? Kom dan eens gezellig een kijkje nemen en wie weet huur jij hier binnenkort wel een leuke werkplek of kantoorruimte. Plan gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in.


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Bogert 1 in Eindhoven Centrum

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Eindhoven Centrum!
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

L

Hippe omgeving, veel interactie met de andere huurders, elke dag een lekkere lunch...

J

Gave foto's

L

Lijkt me een hele fijne werkomgeving hier!!

Toffe mensen en veel gezelligheid.

V

Haha wat cool zeg, die trampoline!!!

K

Wát een vette locatie!

Heel leuk ingericht en niet als andere kantoren.Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Bogert 1

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner