Kantoorruimte huren Eindhoven Centrum, Emmasingel 33

Bereikbaarheid
  • Bushalte Eindhoven, Vrijstraat 1 min. lopen (0,1 km)
  • Treinstation Eindhoven 10 min. lopen (0,9 km)
  • Park 6 min. lopen (0,5 km)
  • Sportschool 4 min. lopen (0,3 km)
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Emmasingel 33

Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Emmasingel in Eindhoven (Centrum)

Een kantoorruimte huren op een toplocatie aan de Emmasingel in Eindhoven Centrum? Neem dan een kijkje in dit representatieve kantoorgebouw. Het is een creatieve en inspirerende locatie waar je zowel kantoorruimten als werkplekken kunt huren. Aan alles in dit kantoorgebouw is gedacht, de vele services en faciliteiten maken het huren op deze locatie erg comfortabel. Benieuwd? Kom dan snel een kijkje nemen!

Huurprijzen

Het kantoorpand is volledig gerenoveerd, waardoor er prachtige kantoorruimten zijn ontstaan. Je hebt de mogelijkheid om een afgesloten kantoorkamer te huren voor 1 persoon voor een maandelijks bedrag van €550,-. Ben je met meerdere personen? Voor een vierpersoonskantoor betaal je €2000,- in de maand. Zoek je met meerdere mensen een kantoorunit? Vraag onze vastgoedconsultants naar alle mogelijkheden. Aan de Emmasingel heb je ook de mogelijkheid om een (flex)werkplek te huren. Een werkplek huren voor 5 dagen in de week? Dit kan, voor maar €249,- in de maand.

Een receptie, restaurant en 2 buitenterrassen

Het huren van een kantoorruimte aan de Emmasingel in Eindhoven Centrum brengt vele voordelen met zich mee. Je maakt namelijk naast je kantoorunit ook gebruik van de vele voorzieningen, waaronder de diensten van de receptie. Bij binnenkomst word je netjes begroet en meerdere werkzaamheden kunnen door de receptionisten worden overgenomen, bijvoorbeeld binnenkomende telefonie. Daarnaast vind je in het kantoorgebouw een restaurant, hier kun je heerlijk een hapje eten met een klant of gezellig na werktijd met collega’s. Wil je tussen het werken door even wat frisse lucht? Geniet op een van de buitenterrassen!

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een erg gunstige ligging, je bereikt namelijk met zowel de auto als het openbaar vervoer makkelijk en snel jou nieuwe werkplek. Verschillende op- en afritten zoals de A67, A2 en A50 liggen op een korte rijafstand van slechts 10 minuten. Het treinstation van Eindhoven ligt op een loopafstand van slechts 1 minuut, vanuit hier bereik je makkelijk elke stad in Nederland. Het Centrum van Eindhoven heeft veel te bieden, je vindt hier gezellige winkels, leuke cafés en restaurants. Een echte aanrader om hier een kantoorruimte te huren!

Huur je binnenkort een kantoorruimte aan de Emmasingel in Eindhoven Centrum?

Zie je zitten om een kantoorruimte te huren aan de Emmasingel in Eindhoven Centrum? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend aan een kantoorruimte aan de Emmasingel.


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Emmasingel 33 in Eindhoven Centrum

(Flex)werkplekken
Kantoorkamers
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

L

In de afrondende fase van de verbouwing.

Er is hier een gaaf concept gecreëerd waar zowel kantoorruimtes als werkplekken te huur zijn.

R

Een kantoorpand met een eigen dakterras, wie wil dat nou niet?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Emmasingel 33

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner