Kantoorruimte huren Eindhoven Centrum, Fellenoord 130

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Belruimte
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Bureau
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Fellenoord 130 in Eindhoven Centrum

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 14 m2
  Huurprijs: € 500 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 19 m2
  Huurprijs: € 600 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 24 m2
  Huurprijs: € 750 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 28 m2
  Huurprijs: € 850 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Fellenoord in Eindhoven (Centrum)

Wil jij graag een kantoorruimte huren in het centrum van Eindhoven, maar ben je nog niet tegen de juiste locatie aangelopen? Dan raden wij je aan om een kijkje te nemen in dit kantoorgebouw aan de Fellenoord. Je hebt hier de mogelijkheid om kantoorunits van verschillende oppervlakten te huren voor een mooie prijs-kwaliteitsverhouding. De gunstige ligging en de aanwezige faciliteiten maken dit een geschikte locatie voor ieder type bedrijf. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder en ontdek alle voordelen van deze locatie. 

Huurprijzen

Op dit moment is het mogelijk om een kantoorruimte vanaf 10 m2 te huren voor een maandelijks bedrag van €400,-. Huur je liever een wat grotere kantoorkamer? Er zijn nog meerdere kantoorunits beschikbaar met een oppervlakte van 19 m2, te huur voor €600,- per maand. De grootst beschikbare kantoorruimte is 28 m2 en te huur voor een maandelijks bedrag van €850,-. De kantoorunits liggen op dezelfde verdieping, je hebt dus ook de mogelijkheid om als organisatie meerdere kantoorkamers te huren. Dit biedt vaak een mooie oplossing voor wat grotere organisaties die werken met meerdere teams. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. 

Parkeergelegenheid en een pantry

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Fellenoord in Eindhoven Centrum, zijn het niet alleen de kantoorunits de er voor zorgen dat je enthousiast raakt over deze locatie. De voorzieningen zijn hier goed gefaciliteerd, waaronder het parkeren. Er is een grote parkeerplaats bij het kantoorpand aanwezig waar je voor €90,- per maand je auto kunt parkeren, makkelijk en snel! Houd jij er van om tussen of tijdens het werken door een lekker bakje koffie te drinken? Deze kun je zetten in de luxe afgewerkte pantry’s, ook een handige plek voor het maken van een lekkere lunch. 

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van het kantoorgebouw is dus ideaal, je huurt hier namelijk een kantoorruimte midden in het centrum van Eindhoven. Met het openbaar vervoer kun jij makkelijk je werkplek bereiken, het Centraal Station Eindhoven ligt namelijk maar op een korte loopafstand van slechts 5 minuten. De op- en afritten van de rijkswegen zijn niet binnen 5 minuten te bereiken, maar de afstand is prima te doen.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Fellenoord in Eindhoven Centrum?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Fellenoord in Eindhoven Centrum? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je bij al je vragen en plannen gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding voor je in! SKEPP helpt jou bij het huren van een kantoorruimte aan de Fellenoord in Eindhoven.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

T

Leuke huurplek in hartje Eindhoven.

Met het OV ben je zo op kantoor, het is ongeveer 4 minuten lopen. Ook met de auto is het makkelijk te vinden, via de A2 kun je zo Eindhoven binnen rijden en dan heel gemakkelijk en snel het parkeerterrein op. De gezamenlijke ruimten in dit pand zeer van zeer goede kwaliteit, hier kun je klanten een goede indruk geven van jouw bedrijf en image. Zeer fijne plek is dit om te huren.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Fellenoord 130

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen