Kantoorruimte huren Eindhoven Airport, Luchthavenweg 55

5 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Opslagruimte
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Luchthavenweg 55 in Eindhoven Airport

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 28 m2
  Huurprijs: € 420 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 32 m2
  Huurprijs: € 460 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 52 m2
  Huurprijs: € 755 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Luchthavenweg in Eindhoven (Strijp)

In de buurt van het Flight Forum in Eindhoven, tegenover Eindhoven Airport, ligt dit moderne en industriële kantoorgebouw dat dateert uit het jaar 1996. Het gebouw kenmerkt zich door de grote hoeveelheid ramen en de strakke en industriële uitstraling. Met een totale oppervlakte van 3279 m2 huur je hier kantoorruimten van verschillende metrages, waardoor er voor je onderneming genoeg doorgroeimogelijkheden zijn. 

Huurprijzen, Luchthavenweg, Eindhoven

Voor een kantoorruimte van 23 m2 betaal je in dit kantoorgebouw in Eindhoven €332,54 per maand. Huur je liever een grotere ruimte? Dat is geen enkel probleem! De grootste ruimte in dit moderne kantoorgebouw bedraagt 88 m2 en kost €1272,33 per maand. Binnen dit kantoorgebouw zijn voornamelijk bedrijven gevestigd die werkzaam zijn in de branche van consultancy en technische dienstverlening. Maar onthoud: voor iedere onderneming is er hier een geschikte ruimte te vinden! 

Luchthavenweg, pantry, gemeenschappelijke ruimte en overheerlijke koffie 

Wanneer je een kantoorruimte huurt, zijn zaken als voorzieningen en services ook van belang. Op deze locatie aan de Luchthavenweg denken ze daar zeker aan. Zo beschikt het kantoorgebouw over 2 liften, een pantry, een gemeenschappelijke ruimte en een ontvangsthal. Toe aan wat ontspanning? Doordat Eindhoven Airport aan de overkant van het kantoorgebouw ligt, zijn er genoeg horecagelegenheden in de nabije omgeving. Begin de ochtend met een heerlijke kop koffie van Starbucks of geniet van een lunch buiten de deur in een van de lunchrooms in de buurt. 

Locatie en bereikbaarheid, Luchthavenweg, Eindhoven

Naast het diverse aanbod aan kantoorruimten heeft dit kantoorpand ook een uitstekende bereikbaarheid. Op 100 meter afstand van het kantoorgebouw bevindt zich een bushalte. Vanaf hier is het Centraal Station met de bus eenvoudig en snel te bereiken. Kom je met de auto? Bedrijventerrein Eindhoven Airport ligt vlakbij de snelweg A2 en ook de snelwegen A58, A67 en A50 bereik je snel vanaf de Luchthavenweg. Bijkomend voordeel: wanneer je besluit om hier een kantoorruimte te huren, kun je voor een klein bedrag voor de deur parkeren op je eigen parkeerplaats. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Luchthavenweg in Eindhoven?

Ben je op zoek naar een kantoorruimte in Eindhoven en wil je na het lezen van deze informatie graag een kijkje nemen? Vul het formulier in of neem contact op met onze vastgoedconsultants, zij plannen geheel gratis én vrijblijvend een rondleiding voor je in. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

M

Soms krijg ik mijn werk niet helemaal af, fijn dat ik dan nog langer door kan werken buiten de kantoortijden om!

L

Je hebt hier veel mogelijkheden om de kantoorruimte volledig bij jou onderneming te laten aansluiten.

Ik ben erg enthousiast over die representatieve pand.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Luchthavenweg 55

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen