Kantoorruimte huren Eindhoven Airport, Flight Forum 40

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • Kastje/kluisje
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Eindhoven, Flight Forum 1550 2 min. lopen (0,2 km)
 • Treinstation Eindhoven Strijp-S 1 uur 4 min. lopen (5,2 km)
 • Sportschool 4 min. lopen (0,3 km)
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Flight Forum 40

5% korting!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Flight Forum in Eindhoven (Airport)

Dit kantoorgebouw is gevestigd aan de Flight Forum in het zakendistrict rondom Eindhoven Airport, met in de direct omgeving vele verschillende financiële- en onderzoeksinstellingen. Het betreft een kantoorpand dat gebouwd is in 2003. Diverse kantoorruimten zijn op dit moment nog beschikbaar voor de verhuur. In het kantoorpand zelf zijn diverse IT bedrijven, detacheringsbureau's en advocaten werkzaam. Word jij de volgende in dit rijtje?

Huurprijzen

In dit kantoorpand in Eindhoven zijn kantoorruimten te huur tegen zeer aantrekkelijke huurprijzen. Zo huur je al een werkplek in een gemeenschappelijke ruimte vanaf €179,- per maand. Heb je liever een eigen prive kantoor? Dit kan al vanaf 2 personen voor €469,- per maand. Binnen dit kantoorpand horen flexibele huurperioden tot de mogelijkheden. Een langere huurperiode kan echter voordeel opleveren, in de vorm van een lagere huurprijs.

Een bemande receptie en 24/7 toegankelijkheid

In dit kantoorpand aan de Flight Forum in Eindhoven Airport kun je gebruik maken van vele hoogwaardige services en voorzieningen. Zo zijn er compleet ingerichte vergaderruimten te huur. Deze kun je al per uur huren, ideaal als je een korte vergadering op de planning hebt staan. Daarnaast is het in dit kantoorpand ook mogelijk om ’s avonds te werken, het kantoorgebouw is voor huurders namelijk 24/7 toegankelijk. Een ander voordeel is de bemande receptie, tijdens kantoortijden van 08:00 tot 18:00 uur. Zij kunnen je ondersteunen in verschillende taken zoals binnenkomende telefonie en het verwerken van post.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is met het openbaar vervoer het beste te bereiken via bushalte Flight Forum, deze stopt namelijk letterlijk voor de deur. Voor autoreizigers is het kantoorgebouw aan de Flight Forum in Eindhoven ook een toplocatie om te huren. Vanaf de A2, A58 en A50 ben je namelijk binnen 10 minuten op kantoor. Bovendien kun je de auto gemakkelijk parkeren op het aanwezige parkeerterrein!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Flight Forum in Eindhoven Airport?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Flight Forum in Eindhoven Airport? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding voor je in, zo kun je jouw droom-kantoorruimte bekijken in het kantoorpand aan de Flight Forum.


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Flight Forum 40 in Eindhoven Airport

Kantoorkamers
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

C

Toffe gezamenlijke ruimte

E

Inrichting goed, mooi van deze tijd.

L

Leuke inrichting met gezellige plekjes waar je zowel formele als informele gesprekken kunt voeren.Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Flight Forum 40

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner