Kantoorruimte huren Eindhoven Noord, Le Havre 114-127

5 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Oplaadpunt auto
 • Gratis WiFi
 • Opslagruimte
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Koffie/thee
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Le Havre 114-127 in Eindhoven Noord

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 16 m2
  Huurprijs: € 420 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 23 m2
  Huurprijs: € 600 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan Le Havre (Woensel-Noord)

Dit representatieve en populaire kantoorgebouw aan Le Havre in Eindhoven, gelegen in de wijk Woensel-Noord, is gebouwd in 2002 en heeft een gebruiksoppervlakte van 895 m2. Dit kantoorgebouw heeft een breed scala aan huurders, zo huren onder andere een administratiebedrijf, softwarebedrijf en een opleidingsbedrijf voor hulpverleners hier reeds een kantoorruimte. In de omgeving is een klein winkelcentrum te vinden met onder andere een Jumbo en een cafetaria. 

Huurprijzen, kantoor Le Havre, Eindhoven

Je huurt in dit pand tegen zeer gunstige huurprijzen. In principe huur je in dit kantoorpand een kantoorruimte voor de lange termijn. Flexibele huurperioden zijn in overleg bespreekbaar. Momenteel zijn er 2 kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. Het betreft een ruimte van 16 m2 en de beneden verdieping (200 m2). De kleinste ruimte van 16 m2 is al te huur voor €133,-. De grootste ruimte van 200 m2 daarentegen, huur je voor een bedrag van €80,- per m2 per jaar. 

Le Havre: parkeerruimte, glasvezelverbinding en 24/7 toegang

Het kantoorpand beschikt over meerdere pantry’s en heeft glasvezelverbinding. Hiervoor hoef je slechts eenmalig aansluitkosten te betalen. Als huurder heb je 24/7 toegang en de algemene ruimten worden netjes schoongemaakt. Een fijne bijkomstigheid van dit kantoorpand is dat er parkeerruimte aanwezig is. Tegen betaling kan jij een vaste parkeerplek huren. Ook kan je in de omgeving gratis parkeren, daarnaast is er een oplaadpunt voor elektrische auto’s op het bedrijventerrein. De kantoorruimten worden kaal verhuurd, maar gemeubileerd is ook mogelijk. 

Locatie en bereikbaarheid, Le Havre, Eindhoven

Met het openbaar vervoer is het prima reizen naar het kantoorgebouw aan Le Havre in Eindhoven. Treinstation Eindhoven Strijp-S ligt namelijk op een afstand van slechts 3,7 kilometer. Hier is het mogelijk om de bus te pakken richting Eindhoven Nicehof. Vanaf hier ben je binnen een loopafstand van 2 minuten op kantoor. Kom jij met de auto naar kantoor? Door de centrale ligging in Eindhoven is het kantoorpand zowel vanaf de A50, A2 en A58 prima bereikbaar. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan Le Havre? 

Lijkt het jou iets om voordelig te huren in het stadsdeel Woensel-Noord? Houd onze website dan goed in de gaten. Als er een kantoorruimte beschikbaar is, kan je geheel gratis en vrijblijvend een rondleiding bij ons inplannen!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

J

Alles ziet er netjes uit, wellicht een beetje gedateerd maar de inrichting kan altijd nog naar eigen smaak.

K

Veel en goede voorzieningen.

En niet geheel onbelangrijk: betaalbaar

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Le Havre 114-127

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen